Hibor igne yardım

Mryayhn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
7
0
6
30
Merhaba kızlar kan pıhtılaşması oldugu için hibor kullanıyorm 24+4 gunluk gebeyim ve bu gunlerde hibıru kullandıktan snra morarmalar olmaya başladı ve ara sıra kanama oluyo benm durumumda olan varmı

Merhaba kızlar kan pıhtılaşması oldugu için hibor kullanıyorm 24+4 gunluk gebeyim ve bu gunlerde hibıru kullandıktan snra morarmalar olmaya başladı ve ara sıra kanama oluyo benm durumumda olan varmı
Canim gecmis olsun bende de pihtilasma var heterozigot. Kanama derken vurdugun yerdemi oluyor nereyi kasdettin. Morarma yanma bende de oluyor ve vurdugum yerde izide belirgin kaliyor.

Hibor yapıyor morluk mağlesef .. hatta beze gibi de oluyor bazen

Ben de hibor iğne kullanıyorum, 20. Haftadan itibaren gerginlik artacağı için morluklar artar demişti doktorum ama onun haricinde göbekten yapmamda sıkıntı yokmuş iğneyi. Ben nemlendirici krem kullanıyorum sabahları, akşam da iğneyi yapıyorum. 3 gün üst üste nemlendirici sürmediğimde farkettim, hiboru 20 dk da yapabildim ve canım çok acıdı, derinin elastikiyeti azaldığı için iğne girmedi herhalde. Artık düzenli nemlendirici sürüyorum, iğne daha rahat giriyor ve canım pek acımıyor, üstelik morluklar da azaldı bu yüzden. Düzenli nemlendirici kremler kullanın derim. Ayrıca kaşıntı olan bölgeleri de nemlendirin, özellikle bacak ve karın bölgesinde oluyordur zaten.

Hiboru yaptıktan sonra beze gibi olmasının sebebi de dokunun altına geçmemesi, üst kısımda kalmasıdır büyük ihtimal. Göbekte dik açıyla, kol ve bacakta 45 derecelik açıyla(hafif eğimli) olacak şekilde yapın.

Kanamanın olması da bazen damara denk gelebiliyor o yüzden ama bi sakıncası yok, bende de oluyordu doktoruma sordum o şekilde cevap verdi.

Arkadaşlar Hibor3500 ile clexane farkı nedir bilginiz var mı

Back
X