Çaresizim yardım edermisiniz.

Merhaba kizlar size birşey soracağım içim içimi yiyor ben 17.hafta 1 günlük gebeyim ikinci gebeliğim benim bu gebelikte 16 haftaya kadar benim göbeğim yukardaydi şimdi aşağı indi böyle olunca sanki hiç gebe değilmişim gibi durumundayım ufak ufak hareketleri hissederdim yok oldu tatlı birseler yiyorum sağa tarafa uzanıyorum 4 gündür hiç bir şekilde oynama yok kimse yaşamasin böyle birşeyi ama başına gelen varmı sizce ne yapmalıyım acile gittiğimde hemen kanama soruyorlar idi ilk zamanlar kanama yoksa endişe edecek bir durum yok diyorlardı bende size sormak istedim ilk önceliğim.🤔
Ben 19 haftalık hissetim ilk hareketini bence normal çünkü daha çok küçük 17 erken bile ama içiniz rahat etmiyorsa bi özel doktora görünebilirsiniz kendimden biliyorum insan hemen panik yapıyor ama bence doktora gidin yani

Allah razı osun. Bi anda bu haberi aldık sağlıklı giden bir gebelikti. Özel hastanede sezeryen olmuştum ve doktor plesentayı tahlile göndermemiş tıbbi atık olarak gittiğini söyledi cok aşırı acılı olunca önünü ardını araştırmadık. Bebeği aldığında dr rapora suyunun normal gelişiminin haftası ile uyumlu kordon stabil eşinin bağlı olduğunu soylemiş. Açıklanamayan ölü doğum. Cok sonra DNA testleri yapıldı. Hiç bir sorun yok. böyle bir şok ile anca bu ay gebelik planlaması yapabiliyoruz.
Çok zor tam sonuna yaklaşıp böyle bir şey yaşamak rabbim sabır versin. Bende 20. Ve 16. Haftada kaybettim çok zor bir acı ama sizinki çok daha zor rabbim sabrını versin

Göbeğim aşağıda önce yukardaydi aşağı indi ikili tarama testinde de yaş riski çıkmıştı bundan dolayı da böyle durumları yaşayınca endişelendim haliyle. 🙄
Bende mideye alakalı bir durum yaşadığınız. Odem olmus olabilir o gitmiştir. O haftada cok yukarıda olmaz bence ki cok erken değil mi göbek gormek icin :) yeni yeni cikmasi lazim.
Hamileyken insan böyle evhamlarda bulunabiliyor. Bence olumlu dusunun kötüyü çağırmayın. Hissedememenizi cok normal buluyorum cok erken çünkü. Yine de içinizi rahatlatmak adına doktora randevu alın gidin. Ultrasona görünün.

Göbeğim aşağıda önce yukardaydi aşağı indi ikili tarama testinde de yaş riski çıkmıştı bundan dolayı da böyle durumları yaşayınca endişelendim haliyle. 🙄
Bence mideyle alakalı bir durum yaşadığınız. Odem olmus olabilir o gitmiştir. O haftada cok yukarıda olmaz bence ki cok erken değil mi göbek gormek icin :) yeni yeni cikmasi lazim.
Hamileyken insan böyle evhamlarda bulunabiliyor. Bence olumlu dusunun kötüyü çağırmayın. Hissedememenizi cok normal buluyorum cok erken çünkü. Yine de içinizi rahatlatmak adına doktora randevu alın gidin. Ultrasona görünün.

Merhaba kizlar size birşey soracağım içim içimi yiyor ben 17.hafta 1 günlük gebeyim ikinci gebeliğim benim bu gebelikte 16 haftaya kadar benim göbeğim yukardaydi şimdi aşağı indi böyle olunca sanki hiç gebe değilmişim gibi durumundayım ufak ufak hareketleri hissederdim yok oldu tatlı birseler yiyorum sağa tarafa uzanıyorum 4 gündür hiç bir şekilde oynama yok kimse yaşamasin böyle birşeyi ama başına gelen varmı sizce ne yapmalıyım acile gittiğimde hemen kanama soruyorlar idi ilk zamanlar kanama yoksa endişe edecek bir durum yok diyorlardı bende size sormak istedim ilk önceliğim.🤔
Merhaba,
Doktora gittin mi nasıl geçti. Nasıl gidiyor gebelik?

Back
X