HİÇ ADET GÖRMÜYORUM

Merhaba bende aynı durumdaydım ilaçsız adet göremiyordum yaklaşık 8 9 aydır devlet hastanelerine gittim hiç birisinde istediğim ilgi alakayı göremedim tedaviye başlama gereği bile duymadilar sanki yaklaşık son 4 aydır özele gidiyorum ilk ayda tedaviye başladı femara kullandım ama yumurtalıklarım cevap vermedi diğer ay klomen kullandım ondada aynı sonucu aldım muhtemelen adet göremedigim için yumurtalıklarım tembellesmisti 3. ayda gonal f adlı iğne kullandım normalde bazı kişilerde bir hafta 10 günde sonuç alırken ben neredeyse 26 gün kullandım ve iki tane yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum ve şimdi 15 haftalık hamileyim benim gibi tanıdığım birisi daha yine aynı gonal f ve çatlatma ignesinde ilk ayında hamile kaldı bendede iğnenin ilk ayında hamile kaldım ümidini kesme rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
merhabalar bende 6 gün kullandım gonal f 450/75 doz yaptım 6 gün ve 5 gün femara kullandım ama bana bugün istediğimiz gibi değil bir kutu daha 100 lük yap dedi 3 gün.. cumartesi tekrar bakıcam ddi.. siz adetinizin kaçıncı günü başlamıştınız acaba? ben 3.gün başladım bugün 8.günü bugün yani yumurta var istediğimiz boyuta gelmemiş dedi bana

merhabalar bende 6 gün kullandım gonal f 450/75 doz yaptım 6 gün ve 5 gün femara kullandım ama bana bugün istediğimiz gibi değil bir kutu daha 100 lük yap dedi 3 gün.. cumartesi tekrar bakıcam ddi.. siz adetinizin kaçıncı günü başlamıştınız acaba? ben 3.gün başladım bugün 8.günü bugün yani yumurta var istediğimiz boyuta gelmemiş dedi bana
Bende 3. Günu başladım diye hatırlıyorum ilk 75lik başladı sonra gelişme olmayınca 150 lik yap dedi iğne bittikten sonra gelişmeye başladı benim yumurtam yavaş gelişiyordu ben sonra kuru incir aldım günde 2 3 tane kuru incir yiyordum onunda faydasını gördüm sanırım yumurtlama akıntısı hissetmemden 7 gün sonra yumurtam 20 mm boyuta gelmişti bu süreçte iğne kullanmadım bu arada iğne bittikten sonra gelismeyr başladı yumurtam

Bende 3. Günu başladım diye hatırlıyorum ilk 75lik başladı sonra gelişme olmayınca 150 lik yap dedi iğne bittikten sonra gelişmeye başladı benim yumurtam yavaş gelişiyordu ben sonra kuru incir aldım günde 2 3 tane kuru incir yiyordum onunda faydasını gördüm sanırım yumurtlama akıntısı hissetmemden 7 gün sonra yumurtam 20 mm boyuta gelmişti bu süreçte iğne kullanmadım bu arada iğne bittikten sonra gelismeyr başladı yumurtam
Anladım.. 100lük vuruyorum bende 100 yap dedi iki gün cumartesi bakalım nasip ultrasonda bişeyler gördü bi tanesini durdurup ekrandan ölçtü hatta inş cumartesi günü güzel sonuç alırım bende doz yükseltince üzüldüm açıkcası tedaviye cevap vermiyor diye :)

klomende de 21.gün çatlatma iğnesi yapmıştı yumurtam 21mm di o gün ama tüplerim kapalıymış meğer olmadı.. olmayınca hemen arkasına rahim filmi istedi doktor ..çekince anladıkk ki kapalıymış ikisi de işlem sırasında açıldı

Anladım.. 100lük vuruyorum bende 100 yap dedi iki gün cumartesi bakalım nasip ultrasonda bişeyler gördü bi tanesini durdurup ekrandan ölçtü hatta inş cumartesi günü güzel sonuç alırım bende doz yükseltince üzüldüm açıkcası tedaviye cevap vermiyor diye :)
Ümitsizlige kapılma benim klomende femarada hiç gelişmedi gonal f ile gelişti kullandığım ayda hamile kaldım bu arada ilişki pozisyonlari var gebelik için onlarida arastirmani öneririm

bebek için mi? bana rahim filmi çeken doktor antevert rahim kolay hamile kalırsın pozisyon önemli değil demişti ama yine bakayım bi ben :)

gerçekten benimde öyle oldu çok garip, hamile kaldım o ay ama kimyasal oldu malesef :)

CNm biz adet oluyoruz da ne oluyor. Bı senedir gebelik gerçekleşmiyor görüntüde herşey normal olmasına ve doktor kontrolünde yumurtlama olmasına rağmen gebelik olmuyor ama burda okuduklarimdan adet olamiyordum küçüklüğümden beri pcos denildi ama hemen hamile kaldım. Diyen çok velhasıl kendini yıpratmaya gerek yok pcos tek sıkıntı yumurtlama zamanı bilinmiyor ve sabır gerekli denildiği gibi 2 ay sonra da öğrenebilirsiniz hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X