Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gidip hormonlarına baktırmalısın, regli dışındaki belirtilerin var mı ergenlikle ilgili, eğer onlar varsa çok da endişe etmwne gerek yok, eli kulağındadırArkadaşlar 15 yaşına giricem hiç regl olmadım sorun ne olabilir lütfen yardım
Bütün ergenlik belirtileri var hormonlarım normal ama ultrason ve mr sonuçları farklı hangisine güveneyim bilmiyorumDoktora gidip hormonlarına baktırmalısın, regli dışındaki belirtilerin var mı ergenlikle ilgili, eğer onlar varsa çok da endişe etmwne gerek yok, eli kulağındadır
Doktoruna güveneceksinBütün ergenlik belirtileri var hormonlarım normal ama ultrason ve mr sonuçları farklı hangisine güveneyim bilmiyorum
Doktoruna güvenmelisin, istersen bir araştırma hastanesine de git tahlil sonuçlarınla birlikteBütün ergenlik belirtileri var hormonlarım normal ama ultrason ve mr sonuçları farklı hangisine güveneyim bilmiyorum
Zaten araştırma hastanesinde yapıldı kontroller ama birbirini tutmuyor birinde yumurtalık var birinde yok görünüyorDoktoruna güvenmelisin, istersen bir araştırma hastanesine de git tahlil sonuçlarınla birlikte
Tetkiklerin tekrarlanması gerekmez mi o zaman, doktor ne dedi bu çelişkiye.Zaten araştırma hastanesinde yapıldı kontroller ama birbirini tutmuyor birinde yumurtalık var birinde yok görünüyor
Ultrasonda rahim görünmüyordu yumurtalığı ise sadece bir tanesi görünüyordu. Mr da ise rahim de yumurtalıkta görünmüyordu. Doktorum da çok şaşırdı. Yumurtalığın olması lazım dedi çünkü hormonlarım ve diğer ergenlik belirtilerim normalmiş. Rahmin belki yoktur ama yumurtalık olmalı dedi. Başka bir doktora ultrason verdi o ne diyecek bakalım bambaşka bir şey söylemez umarımTetkiklerin tekrarlanması gerekmez mi o zaman, doktor ne dedi bu çelişkiye.
Allah yardımcın olsun, inşallah hepsinin geçtiği, sağlıklı olduğunu öğrendiğin zamanlara çabucak ulaşırsın. Hormonların varsa doktorun haklıdır.Ultrasonda rahim görünmüyordu yumurtalığı ise sadece bir tanesi görünüyordu. Mr da ise rahim de yumurtalıkta görünmüyordu. Doktorum da çok şaşırdı. Yumurtalığın olması lazım dedi çünkü hormonlarım ve diğer ergenlik belirtilerim normalmiş. Rahmin belki yoktur ama yumurtalık olmalı dedi. Başka bir doktora ultrason verdi o ne diyecek bakalım bambaşka bir şey söylemez umarım
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun, inşallah hepsinin geçtiği, sağlıklı olduğunu öğrendiğin zamanlara çabucak ulaşırsın. Hormonların varsa doktorun haklıdır.
Olmasa bile sakın hayata küsme, bunun için üzülme hayat herkese farklı kapılar açar. Dünyanın sonu olmaz bu, hayatını doya doya yaşamaya bak her koşulda