• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç aklıma gelmeyecek birşey oldu çok kötüyüm

Niye

Taşın üstünü mukavva ya da plastikle kapatıyorsun oldu bitti

Orası da fayans yerler karo aynı diğer yerler mutfak ve banyo gibi

Yiyecek koyulmayabilir belki de deterjana viledaya tamir aletine bavula vs bir şey olmaz ki
Ben hassasım o kadar...

Oncelikle o delige kirik cam parcalari koyunuz daha sonra uzerini biseyle kapatinizzz oyle olursa hic gelmezler peki fareler beliki esyalarinizin arasindadir ya da nebilim kapinin altindan cikip baska yerlede saklaniyolardir.. bence siz eve kapan kursaniz iyi edersinizzz

Niye

Taşın üstünü mukavva ya da plastikle kapatıyorsun oldu bitti

Orası da fayans yerler karo aynı diğer yerler mutfak ve banyo gibi

Yiyecek koyulmayabilir belki de deterjana viledaya tamir aletine bavula vs bir şey olmaz ki
aynen bende öyle yapıyorum canım

Oncelikle o delige kirik cam parcalari koyunuz daha sonra uzerini biseyle kapatinizzz oyle olursa hic gelmezler peki fareler beliki esyalarinizin arasindadir ya da nebilim kapinin altindan cikip baska yerlede saklaniyolardir.. bence siz eve kapan kursaniz iyi edersinizzz
bir tane var canım irice butun esyaları dıdık dıdık ettik o kapı acar acmaz geldıgı yere gırdı sanıyorum evde yok zaten allaha sukur hıc bır odamda yok

En tiksindigim hayvan ve izmirde cirit atiyor bu hayvanlar niyese. Cok korktugum icin midir nedir en basta evde olsa ben gorurum o benden ben ondan kacarim. Ve farenin kuyrugunun gectigi yerden tum bedeni gecer derler gecmeyecegi delik yok. Bizim 3 kata bile gelmisti dusun artik. Hergun bokunu gormekten bikip muhtardan pasta istedik ama o hayvan o pastayi yiyip olmemisti bi turlu .

Back
X