Evet hiç aklıma gelmezdi böyle ayrılacağımız bu kadar kötü olacağımıda düşünmezdim. İlk şüpheliydim sevgimden meğer ben aşık olmaktan korkmuşum kendimi sevmiyorum diye kandırmışım. Oysa öyle seviyormuşumki. Sürekli kısıtlamalarından dışarı bile ondan izin alarak çıkmamdan çok sıkılmıştım. O istemediği sürece dışarı çıkamaz bir yere gidemez biriyle konuşamaz olmuştum ve bunalmıştım. Onun tek kötü yanı bu kısıtlayıcılığı benimse nazım ve kırılgan olmam. Evet nazlı bir insanım çabukta kırılıyorum dediklerine ama bu hale gelmemize gerek yoktu kendimde suç yok dememek için ekledim bunu. En son tartışmamız kısıtlamasından oldu. Ben izin vermeden hiçbir şey yapamazsın dedi defalarca ve en sonunda bir küfür etti ve çok dokundu öyle bitirdim. Eğer şimdi böyle küfür ettiyse bana ilerde neler yapar diye. ayrıldık ve o kadar bunalmıştımki özgürlüğüme kavuştum diye düşündüm. Ama şimdi öyle değil onu çok özledim. Aramamam lazım merak etmemem lazım kendimi engelliyorum ama ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum. Buna birde öyle bi kızgınlık eklendiki.. Ona aldığım hediyeyi kardeşine vermiş ve şuan o kullanıyo. Bunu nasıl yaptı BENİM ONA aldığımı nasıl kardeşine verdi bu kadar mı önemsizdi
inanın canım acıyo ne yapmalıyım bilmiyorum döner mi pişman olur mu onu da bilmiyorum. Kızgınım kırgınım hemde çok. Benim aldığım hediyeyi vermesi ne demek onun kullanması ne demek niye yaptı böyle bir şey
zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim bir akıl verin ne yapmalıyım niye yaptı bunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi