• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç aklımda yokken erken evlilik !!!

Konu başlığı konu içeriğiyle alakasız olmuş ,uyuşmamış...:delphin:

Erken evlilik yerine birbirimizi tanımadan evlilik düşüncesi olmalıymış.

1 haftalık bir sürede iki insan birbirini nasıl tanır aklım ermedi şahsen.

Daha erken demiyeceğim çünkü baya baya erken hem de baya baya.

Sanırım dalga geçiyor bu şahsiyet sizinle.Size nasıl güvenmiş de hemen evlilik fikri kafasına dank etmiş.

İzdivaç programları çok...Onlardan birine çıksın bence en fazla 2 günde evlenir :delphin:

Uzak durun bu tiplerden bence.Zaten birbirinizi iyice tanımış olsanız bile aile yapılarınız zıt ,her halükarda sorun çıkacaktır zaten en iyisi boşvermek...

ah canım ah aile sorun olmazmı aklına gelmeyen o kadar çok sey sorun haline gelir ki şaşırır kalırsın:sm_confused:
hem ne acelesi varmış sakın yapma bence tamam onla vakit geçirmek istiyorsan devam et ama ciddi adımlar atmak için çok erken dikkatli atmalı o adımları

senın yasın kac?
yasın kac olursa olsun ınsan korkar yahu. ne eksiği var kı böyle hemen evlenmek ıstıyor=?

düşüncelerine uymuyorsa değişir diye bekleme canım.
evlilikte düşünüyormuş
çok baglanma derim ben
.

ne bu acelesi ben böyle acele eden biri olduğunda sakladığı bişiyler var sanardım yada benim onun hakkında öğrenmemi istemediği şeyler var diye dünürüm

1 hafta mı delikafadulden ne acelesi var cok merak ettim lülülülülülü dellenme kız bu aynı içinde ne oldugunu bilmediğin bir yemek yemek gibi...belki de en nerfet ettiğin malzeme vardır içinde nerden biliosun begeneceğini.. kaydirigubbakcemile2

1. haftada vlilik mi
yaşı 40 olanlar 50 olanlar bile birbirini tanımadan evlenmez
sakın acele etmeyin
tanımadığınız bir adamla vir gelecek bir ömür olur mu hiç

işi hemen evliliğe getirenlerden kork derim, hatta derim derim bi daha derim. hayatında bir giz olabilir, eski sevgiliden öc alası gelmiş olabilir vs. ama sonuçta bir haftada evlilik düşünmek asla normal değil.

sen bu adamdan olabildiğince çabuk kaç derim ben kaydirigubbakcemile çünkü bu adam pek iyiniyetli değil gibi bu kadar acele ettiğine göre kaldıki aileleriniz çok farklı kültür olarak.olmaz bu iş :delphin:

bu işin altından herşey çıkabilir...1 haftada evlenelim demek nedir yahu...hani bir kaç ay olsa anlarım...adam kendide demiş 32 yaşımdayım evlenmek istiyorum diye...bence yaşı gelmiş geçiyor diye bir an önce evleneyim telaşında...sen inanıyormusun 1 haftada seni gerçekten sevdiğine,inandığına,tanıdığına...hem kendini hem seni yakacak...sonrada olmadı boşanalım noktasına gelirseniz olan sana olur daha çok...

hem şimdiden bazı olumsuzluklar uyumsuzluklar farketmişsin bak...muhafazakar falan diyorsun...muhtemelen ailende karşı çıkıcak,bence bırak evlenmeyi sen bu ilişkiyide bitir...belliki ilerde sorun yaşıycaksın....

benzer bir olay başımdan geçti.ben onu tanımıyordum ama o beni 3 ay izlemiş ve evleneceğim kız demiş.bana geldi anlattı.sevgisini ifade etti.ve çok aceleciydi.hep huylandım muhakkak bir eksiği olmalı.eksiği olmayan birinin bu kadar acele etmemesi mümkün değil gibi geliyordu bana.ve ayrıldım.çünkü öyle bi noktaya geldik ki onun acelesi yüzünden ben hiç aklımda yokken bir ay da parmağıma söz yüzüğünü geçirmiştim.şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum.baskı hissediyor insan üstünde.ve karşı tarafın seni sen olduğun için değilde sadece evlenmek için seni istediğini düşünüyorsun böyle oluncada sevemiyorsun o kişiyi.iyi düşün derim

Back
X