arkadaşlar benim 1.5 senelik bir ilişkim var. arada tartışmalar olsada mutluluklarda oluyor arada bazen birbirimize uzak oluyoruz ve inanılmaz kıskancız ikimzde aslında ben ilk defa onunlayken bu kdar kıskanç oldum. neyse asıl derdime yani en büyük pşmanlığıma gelelim şuan 17 yaşımdayım ama onunla tanıştığımda daha küçüktüm 15 yaşındaydım o çanakkaleli ve doğuluları hiç sevmez doğulularla arkadaş olmaz onlara kıro gözüyle bakar
benim annem bulgarstan göçmeni babam hiç erzuruma gitmemiş olmasına rağmen kütüğümüz erzurumda bu sebeptn dolayıda kimlikte erzurum yazıyo aslınbda doğulu değilim sadece kimlikte yazan bişey gibi ama ben bununla ilk tanıştığmda ona bulgaristan göçmeniyim dedim
babamın erzurumlu oldğunu söylemedim
onu sewiyodum bana da kıro gzüyle baksın istemedim
1.5 sene oldu ve beni haka bulgarstan göçmeni biliyo
evlilik hayalimiz var
biliyorum daha erken karşına ne fırsatlar çıkar diceksiniz kızlar ama ben öyle olcağını düşünmüyorum ben onu annemle, ananemle tanıştırdım ve o beni tüm ailesiyle tanıştırdı
aslında tek hayalim onunla evlenmek arada hayal kuruyoruz ben o kadar kötü oluyorum ki şimdiki aklım onunla ilk tanıştığım zamanda olsa asla böyle bir yalan söylemezdim ama dediğim gbi kızlar dğularla dalga geçiyo ve benim babamda doğulu sayılmaz zaten sadece kimlikte taşıyoruz
bunu söyleyemem ona
napıcam hiç bilmiyorum nolur yalvarıyorum yardım edin kendimi bi yalan gibi hissediyorum