• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç aklımdan çıkmayan pişmanlığım :(

tubis34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
1
0
36
İstanbul
arkadaşlar benim 1.5 senelik bir ilişkim var. arada tartışmalar olsada mutluluklarda oluyor arada bazen birbirimize uzak oluyoruz ve inanılmaz kıskancız ikimzde aslında ben ilk defa onunlayken bu kdar kıskanç oldum. neyse asıl derdime yani en büyük pşmanlığıma gelelim şuan 17 yaşımdayım ama onunla tanıştığımda daha küçüktüm 15 yaşındaydım o çanakkaleli ve doğuluları hiç sevmez doğulularla arkadaş olmaz onlara kıro gözüyle bakar :( benim annem bulgarstan göçmeni babam hiç erzuruma gitmemiş olmasına rağmen kütüğümüz erzurumda bu sebeptn dolayıda kimlikte erzurum yazıyo aslınbda doğulu değilim sadece kimlikte yazan bişey gibi ama ben bununla ilk tanıştığmda ona bulgaristan göçmeniyim dedim:( babamın erzurumlu oldğunu söylemedim :( onu sewiyodum bana da kıro gzüyle baksın istemedim :( 1.5 sene oldu ve beni haka bulgarstan göçmeni biliyo :( evlilik hayalimiz var :( biliyorum daha erken karşına ne fırsatlar çıkar diceksiniz kızlar ama ben öyle olcağını düşünmüyorum ben onu annemle, ananemle tanıştırdım ve o beni tüm ailesiyle tanıştırdı :( aslında tek hayalim onunla evlenmek arada hayal kuruyoruz ben o kadar kötü oluyorum ki şimdiki aklım onunla ilk tanıştığım zamanda olsa asla böyle bir yalan söylemezdim ama dediğim gbi kızlar dğularla dalga geçiyo ve benim babamda doğulu sayılmaz zaten sadece kimlikte taşıyoruz :( bunu söyleyemem ona :( napıcam hiç bilmiyorum nolur yalvarıyorum yardım edin kendimi bi yalan gibi hissediyorum :(

arkadaşlar benim 1.5 senelik bir ilişkim var. Arada tartışmalar olsada mutluluklarda oluyor arada bazen birbirimize uzak oluyoruz ve inanılmaz kıskancız ikimzde aslında ben ilk defa onunlayken bu kdar kıskanç oldum. Neyse asıl derdime yani en büyük pşmanlığıma gelelim şuan 17 yaşımdayım ama onunla tanıştığımda daha küçüktüm 15 yaşındaydım o çanakkaleli ve doğuluları hiç sevmez doğulularla arkadaş olmaz onlara kıro gözüyle bakar :( benim annem bulgarstan göçmeni babam hiç erzuruma gitmemiş olmasına rağmen kütüğümüz erzurumda bu sebeptn dolayıda kimlikte erzurum yazıyo aslınbda doğulu değilim sadece kimlikte yazan bişey gibi ama ben bununla ilk tanıştığmda ona bulgaristan göçmeniyim dedim:( babamın erzurumlu oldğunu söylemedim :( onu sewiyodum bana da kıro gzüyle baksın istemedim :( 1.5 sene oldu ve beni haka bulgarstan göçmeni biliyo :( evlilik hayalimiz var :( biliyorum daha erken karşına ne fırsatlar çıkar diceksiniz kızlar ama ben öyle olcağını düşünmüyorum ben onu annemle, ananemle tanıştırdım ve o beni tüm ailesiyle tanıştırdı :( aslında tek hayalim onunla evlenmek arada hayal kuruyoruz ben o kadar kötü oluyorum ki şimdiki aklım onunla ilk tanıştığım zamanda olsa asla böyle bir yalan söylemezdim ama dediğim gbi kızlar dğularla dalga geçiyo ve benim babamda doğulu sayılmaz zaten sadece kimlikte taşıyoruz :( bunu söyleyemem ona :( napıcam hiç bilmiyorum nolur yalvarıyorum yardım edin kendimi bi yalan gibi hissediyorum :(

canım ben nüfus memuruyum kütük olayı bambaşka bişey oralı olman şart değil yenilerde değil ama eskiden nerde oturmuşsan kısa bi süre bile olsa kütüğün orda olurdu il değiştirsen kütüğünün de yeri değişirdi bu böyle bi durum değil yani oralı olmanı gerektirmez ona bu şekilde acıklayabilirsin durumu..

Ama bence yinede utanmamalısın nereli olduğun değil kişiliğin önemli ne insanlar var ne iyileri....
Bence böyle şeyler değil başkaları değil sen önemlisin sen nasılsın kişiliğin nasıl bunlar....

Inş. Mutlu olursun... :3:

canım yaşlarınız küçük sizi yadırgayamam bu yaşlard olur... ama sevgilin aklı başındaysa şunu bilirki insan olmanın doğusu batısı yok... heryerde herçeşit insan var.. iyi insanda kötü insanda hem doğuda hem batıda var.... bi aşk yada arkadaşlık bu sebepten bitmez sen sıkma canını ve nereli olduğunu söylemekten hiç çekinme

arkadaşlar benim 1.5 senelik bir ilişkim var. arada tartışmalar olsada mutluluklarda oluyor arada bazen birbirimize uzak oluyoruz ve inanılmaz kıskancız ikimzde aslında ben ilk defa onunlayken bu kdar kıskanç oldum. neyse asıl derdime yani en büyük pşmanlığıma gelelim şuan 17 yaşımdayım ama onunla tanıştığımda daha küçüktüm 15 yaşındaydım o çanakkaleli ve doğuluları hiç sevmez doğulularla arkadaş olmaz onlara kıro gözüyle bakar :( benim annem bulgarstan göçmeni babam hiç erzuruma gitmemiş olmasına rağmen kütüğümüz erzurumda bu sebeptn dolayıda kimlikte erzurum yazıyo aslınbda doğulu değilim sadece kimlikte yazan bişey gibi ama ben bununla ilk tanıştığmda ona bulgaristan göçmeniyim dedim:( babamın erzurumlu oldğunu söylemedim :( onu sewiyodum bana da kıro gzüyle baksın istemedim :( 1.5 sene oldu ve beni haka bulgarstan göçmeni biliyo :( evlilik hayalimiz var :( biliyorum daha erken karşına ne fırsatlar çıkar diceksiniz kızlar ama ben öyle olcağını düşünmüyorum ben onu annemle, ananemle tanıştırdım ve o beni tüm ailesiyle tanıştırdı :( aslında tek hayalim onunla evlenmek arada hayal kuruyoruz ben o kadar kötü oluyorum ki şimdiki aklım onunla ilk tanıştığım zamanda olsa asla böyle bir yalan söylemezdim ama dediğim gbi kızlar dğularla dalga geçiyo ve benim babamda doğulu sayılmaz zaten sadece kimlikte taşıyoruz :( bunu söyleyemem ona :( napıcam hiç bilmiyorum nolur yalvarıyorum yardım edin kendimi bi yalan gibi hissediyorum :(

canm nie böyle şey yapıosnki. bnm sevglmde bana yugoslavya göçmeniyiz dedi babamda azerbaycanlı dedi. bi kere ehliyetne mi ne bakıodm kars yazıodu nsl ya fln dedm babam aslnda ordn fln dedi takılcak bşy deil yani. hatta daha önce ona doğulular gbi şöyle yapma böyle yapma demştm bende doğulu sayılrm fln diodu anlamıyodum. ( amacm doğulular hakknda kötü bşy söylemek deil onalrn adetleri hakknda bizde mi öyle yapcaz fln demişimdir anca ) öyle öğrendm hatta kendide söylemedi sorn olcak bşy deil. bşy olunca adam oln bnm sevglm karslı diyorum gülüyoruz yanii. snde şakayla karışk bign konu açılrsa bnde doğulu saylrm de. nsl yani flnd erse kütüğmzde yazıo ama gitmioz fln de bnce

canım yalanla başlayan bir ilişki sağlıklı yürümez üstelik evlenmeyi istiyorsan er geç öğrenecek çünkü senin kütüğün babana bağlı şu an evlendiğin zaman kocanınkine geçeceksin.ayrıca insanların dili dini yada ırkıyla dalga geçenleri de anlayamıyorum çok salakça kusura bakma ama.adam seni sen olduğun için sevsin.yalanla nereye kadar?
ayrıca benim eşim evlenmeden önce kürtlerden nefret edermiş ama benim dedemin bi tarafı kürt.kürtleri sevmezdim gittim bi kürt kızına aşık oldum der arada bir.ben de gittim bi çingeneye vardım derim ona.tekirdağda büyümüş te ondan böyle şakalaşırız.ben hiçbişeyimi gizlemedim eşimden.4 sene çıktık ve herzaman her konuda çok nettim.kendime güvenim sonsuz.burnum düşse eğilip almam.beni istemeyeni ben hiç istemem.şimdi bile bi ihaneti olsa ve ben yakalasam kendini kapıda bulacağını bilir.gereksiz yere kıskanmam,durduk yerde de pohpohlamam.erkeğe çok değer vermeyeceksin.veriyorsan da göstermeyeceksin.cool davranacaksın.ona onsuz da gayet mutlu yaşayabileceğini hissettireceksin.poposunu kaldırmayacaksın.bak ben 33 yaşındayım bu tecrübeyi seneler içinde öğrendi.11 senelik evliyim 10 yaşında da kızım var.yazdıklarımı iyi oku.sevgiline derhal doğruları anlat.ama kendinden emin bi şşekilde dik dur.yalan söylemiş olduğun için çok rahatsız olduğunu,artık bu yalanla yaşayamayacağını söyle.sakın yalvarma,küçülme büzülme.ağlama.sakın.güçlü ol.ayrıca babanın nüfusunda erzurum yazdığını ama erzurumla hiç alakanız olmadığını falan uzun uzun anlatma.ne var yani diyarbakırlısın belki hakkarilisin ne olmuş yani?sinir oldum sevgiline çok cahil biri bence.ben de kilisliyim gurur duyuyorum.annem de siirtli.ben istanbulda doğdum büyüdüm ama kilisliyim diyorum herkese.hepimiz türküz aynı memleketin insanlarıyız ama senin sevgilin gibi örümcek beyinliler yüzünden malesef ülkemizde huzur yok!!!
iyisimi fazla vakit kaybetmeden tekmeyi vur gitsin yaaa daha çok gençsin napıcan evlenip?oku kendini geliştir be yavrum.ergeç evlenirsin acele etme.sora pişman olursun...

bende 17 yaşındayım

kusura bakma ama ha doğulusun ha batılısın ne farkeder

sen kendi kendine önyargı oluşturmuşsun

benim kaç arkadaşım doğulu bir bilsen

ama benim aklımdan bir kere bile kötüymüş gibi bakmak gelmedi

bence sen kendi kendine bir ayrımcılık yaratmışsın :20:

bence burda uzulmeniz gereken erkek arkadasiniza soylediginiz yalandan ziyade, erzurumun sadece kutugunuzde yazdigini israrla belirtmeniz ve doguyla bi baginiz olmasindan icten ice rahatsiz olmaniz..
yazinizdan bu anlasiliyo en azindan..
dogunun o sicak ve iyi niyetli insanlarini kro gibi goren erkek arkadasinizin tutumuna uzulun veya..
ben dogulu degilim ama oradaki insanlarin tavir ve tutumlarina, yardimseverliklerine imrenirim hep..
istisnalar kaideyi bozmaz elbette..
bence erkek arkadasiniza dogrulari bi sekilde soylemekle kalmayip, dogulular kirodur gibi bi dusuncenin ne kadar yanlis oldugunuda anlatin ona..

canım yalanla başlayan bir ilişki sağlıklı yürümez üstelik evlenmeyi istiyorsan er geç öğrenecek çünkü senin kütüğün babana bağlı şu an evlendiğin zaman kocanınkine geçeceksin.ayrıca insanların dili dini yada ırkıyla dalga geçenleri de anlayamıyorum çok salakça kusura bakma ama.adam seni sen olduğun için sevsin.yalanla nereye kadar?
Ayrıca benim eşim evlenmeden önce kürtlerden nefret edermiş ama benim dedemin bi tarafı kürt.kürtleri sevmezdim gittim bi kürt kızına aşık oldum der arada bir.ben de gittim bi çingeneye vardım derim ona.tekirdağda büyümüş te ondan böyle şakalaşırız.ben hiçbişeyimi gizlemedim eşimden.4 sene çıktık ve herzaman her konuda çok nettim.kendime güvenim sonsuz.burnum düşse eğilip almam.beni istemeyeni ben hiç istemem.şimdi bile bi ihaneti olsa ve ben yakalasam kendini kapıda bulacağını bilir.gereksiz yere kıskanmam,durduk yerde de pohpohlamam.erkeğe çok değer vermeyeceksin.veriyorsan da göstermeyeceksin.cool davranacaksın.ona onsuz da gayet mutlu yaşayabileceğini hissettireceksin.poposunu kaldırmayacaksın.bak ben 33 yaşındayım bu tecrübeyi seneler içinde öğrendi.11 senelik evliyim 10 yaşında da kızım var.yazdıklarımı iyi oku.sevgiline derhal doğruları anlat.ama kendinden emin bi şşekilde dik dur.yalan söylemiş olduğun için çok rahatsız olduğunu,artık bu yalanla yaşayamayacağını söyle.sakın yalvarma,küçülme büzülme.ağlama.sakın.güçlü ol.ayrıca babanın nüfusunda erzurum yazdığını ama erzurumla hiç alakanız olmadığını falan uzun uzun anlatma.ne var yani diyarbakırlısın belki hakkarilisin ne olmuş yani?sinir oldum sevgiline çok cahil biri bence.ben de kilisliyim gurur duyuyorum.annem de siirtli.ben istanbulda doğdum büyüdüm ama kilisliyim diyorum herkese.hepimiz türküz aynı memleketin insanlarıyız ama senin sevgilin gibi örümcek beyinliler yüzünden malesef ülkemizde huzur yok!!!
Iyisimi fazla vakit kaybetmeden tekmeyi vur gitsin yaaa daha çok gençsin napıcan evlenip?oku kendini geliştir be yavrum.ergeç evlenirsin acele etme.sora pişman olursun...

bende bunu anlatmak istedim aslında yani açıklama yapması gereksiz ama sanırım açıklamak zorunda hissediyor ben o yüzden açıklama yapabileceği durumu söyledim kendini 33 yaşındayım demişsin benden 11 yaş büyüksünüz elbette yaşanmışlıklarınız vardır benden olgunsunuzdur..

ceyar alemsin valla :1::1::1::1::32:

sanki lordla evleniyor...

istanbulda cogu insanda canakkalelilere cingene der....ben dogulu degilim ama nisanlinda halt etmis dogulu kroymus...

kaldiki her canakkaleli cingene olmayacagi gibi her dogulluda kro olmaz,,,oo kro diye ilan ettiginiz insanlarin cogu ulke ekonomisine can veriyor..saygili olalim....

bunu bana diyecek nisanlininda alnini karislarim..bugun bu yorumu yapan kisi babanin kimligini ogrenince dalgasini gecer senide sinir eder...

klasik olarak daha 17 17 17 diyeceğim. benimde 16 yaşında başlayan bi ilişkim vardı 4 yıl sürdü. ama başkasıyla evlendim. ayrıca arkadaşında bi enteresanmış ha doğulu ha batılı aynı toprakta yaşıyoruz. aynı şeyleri yiyip içiyoruz. aynı işlevleri görüyoruz. böyle dışlayıp duruyorlar sonra millet bunları kullanıp kandırıp başımıza bela ediyorlar.:20: neyse hepimiz:72::72::72: ben olsam söylerdim. seni seviyorsa problem olmaz açıklama yapmana gerek yok. benim kökenim bu de olsun bitsin. bundan dolayı terk edecekse seni oda adam değilmiş deriz.

Bence o arkadaşın doğululara kurban olsun!!! Arkadaşın sen ve senin gibi silik ezik zihniyetler olduktan sonra doğununda doğulununda adı çıkar elbet..

Öğrenmeniz gereken bir şey var ki her doğulu kürt değil, her kürt pkklı değil, her doğulu kıro değil, her batılıda İNSAN değil. Yazık siz gibi yeni nesillere acıyorum resmen..

Doğunun en dibinden benim kütüğüm ama doğma büyüme İstanbulluyum o arkadaşın gibi yüzlercesine taş çıkarırım ben ailem ve çevrem emin olun buna. Sende bu ezik tavırlarınla kendini küçültmüşsün kökenin gerçekten doğulu olsa ne olacaktı ki.

Kabuğundan çıktın da yumurtanı mı beğenemedin...

Bence o arkadaşın doğululara kurban olsun!!! Arkadaşın sen ve senin gibi silik ezik zihniyetler olduktan sonra doğununda doğulununda adı çıkar elbet..

Öğrenmeniz gereken bir şey var ki her doğulu kürt değil, her kürt pkklı değil, her doğulu kıro değil, her batılıda İNSAN değil. Yazık siz gibi yeni nesillere acıyorum resmen..

Doğunun en dibinden benim kütüğüm ama doğma büyüme İstanbulluyum o arkadaşın gibi yüzlercesine taş çıkarırım ben ailem ve çevrem emin olun buna. Sende bu ezik tavırlarınla kendini küçültmüşsün kökenin gerçekten doğulu olsa ne olacaktı ki.

Kabuğundan çıktın da yumurtanı mı beğenemedin...

:42::42::42::42::46::46::46:

Bence de erzurumlu olduğunu gizleme ve asla orayla alakamız yok da deme......Onun geri kafalılığına prim vermemelisin.....İnsanları oralı buralı diye sınıflandırmak çok yanlışş......Bi bilse doğulu insanlar ne kadar insancıl misafirperver sıcak....Batılı arkadaşlar alınmasın ben de güneyliyim; ama doğulular batılılardan çok daha samimi sıcakkanlı insanlar......Hiç de ezik görülecek kıro insanlar değiller.....Çok gençsin çook cahilsin yıllar sonra bu sıkıntılarına güleceksin canım :49:

kusura bakma da sadece kütüğün ordaymış diye seni istemiycekse o çocuk hayır gelmez ondan.

bu yaşlarda her şeyi çok önemser insan biliyorum. hep keskin çizgileri olur düşüncelerinizin. ama onların hepsi değişcek. ben bu çocukla nasıl evlenmeyi düşündüm diyceksin. şimdi bunlar sana imkansız gelir ama inan böyle oluyo bu işler. biz de geçtik o yaşlardan. o yuzden kütükmüş bilmem neymiş sorun etme bunları.

Trakyalıyım , annemde babamda selanik göçmenidir.Asla doğulu insanları küçümsemem ve erkek arkadaşımda doğulu ama ne onu nede ailesini tanımasamda küçümsemiyorum.Sonuçta hepimiz insanız erkek arkadaşın asıl kroluğu yapıyor ve sen sırf erkek arkadaşın bu densizliği yapıyor diye kendini kötü hissediyorsun vay be kusura bakma ama hanedan sülalesindenmiymiş bu erkek arkadaşın çok merak ettim valla.Çok kızarım böyle insan ayrımı yapıp küçümseyen insanlara.:20::20:
Kimseden çekinme ve asla özünü inkar etme belli yaşın küçük ama sn bir bireysin nasıl başkalarının düşüncelerini dünyanın merkezi yaparsın ve baban erzurumluymuş diye gocunursun lütfen mantıklı düşün ha erkek arkadaşın bundan dolayı vazgeçicekse senden vazgeçsin tatlım öyle insandan hayır gelmez sen buna emin ol :19::19:

Son düzenleme:
bunu sorun olarak gorup paylasıyorsan canım gercekten yasaman gereken daha cok hayat var demektir...
aslında isterim ki sorunsuz hayatın olsun ve en buyuk sorunun bu olsun...
bir kac yıl sonra buna gulup gececegine eminim baska sorunum yoktu heralde diyeceksin...
bırak ne dusunurse dusun,,senin yerinde ben olsam boylebirinden zaten ben ayrılırdım demesi kolay deme
buna benzerlerini yasadık bizlerde...
gel gencligini yasa bırak bunlarla ugrasma Turkiyemizin her topragının her insanı degerlidir...

Back
X