Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
böyle ayımcı bir insanla evlilik düşünmen çok yanlış olabilir.bende erzurumluyum erzurumda yaşıyorum,kro diyorsun hiç alakası yok gelip görmediğin,insanlarıyla tanışmadığın bir yer hakkında böyle önyargılı olmak hoş değil...
Açıkçası erkek arkadaşının yerinde olsam memleketinden dolayı değil de aslını inkar eden bir insanla ilişkimi devam ettirmezdim
Bu da yeni moda zaten annesi göçmen babası Anadolu'nun herhangi bi şehrinde doğup büyümüş çocuklar göçmenim diyor sorunca
çokkkkkkk sinirlendim bir doğulu olarak evet doğuluyum ve izmir doğumluyum kütüğümde ardahan bundan gurur duyuyorum neyse başka şeyler yazıp olayı başka yöne çekmek istemem inanı çok üzüldüm çokkkkkk Allah sağduyu ve insan sevgisi versin diyorum insanları doğulu batılı olarak herkesi çok seviyorum ama evlilik gibi bir önemli konuda bu kadar katı sınırları olan biri ile evlenirsen ne kadar mutlu olursun bilemem inşallah erkek arkadaşının bu tutumu ve senin bundan utanman geçer geçer dedim çünkü yaşadıkca insanlar önyargılarını törpüleyebiliyoru
erzurumlu ya da doğulu olmanın ne farkı var pek anlamıyorum. kürt olduğunu söyleyemeyen karşı komşularımız vardı. doğuluyuz derlerdi ve garibime giderdi. ben de aslen çerkezim. bir keresinde biri bana "çerkezim diye ne övünüyorsun? insan insandır" demişti. övünmüyor olmama rağmen hem de. asıllarımızın övünülecek ya da utanılacak bir yanı yok. sonuçta hangi milletten olacağına nereli olacağına sen karar veremiyorsun.
erkek arkadaşına anlatırsan eminim o da böyle birşeyi sorun etmeyecektir. tabi kişinin nereli olduğuna göre yargıda bulunmuyorsa..