bu soruyu tam şu sıralarda en iyi cevabı ben veririm .çarşıya gittim az önce geldim amacım kendime bi kaç kıyafet almaktı egeyi anneme bıraktım eve geldiimde poşetlerimden bana ait hiç bi şey çıkmadı:)ne mi değişti herşey bi kere kafam ondan başka bi şeye çalışmaz oldu hep aklım da egeşu saat yedi şu gün kaka yaptı gaz ilacı rezene çayı d vitamini demir damlası patiği oyu buyu şuyuu.ama tüm bu bulanıklığa rağmen ben çoooookkkk mutluuuyuuummmmmm ve oğlumu çok seviyorummmmm.aa bu arada ege giyinirken geçen gün annemde giydirme operasyonumuz çok uzun ve yorucu olduğundan o esnada bi şöle etrafımı izledim annem babam eşim ben hepimiz oynuyoruzzz egenin dikkati dağılsın ağlamasın içim gıdıklandı ama harika bir tabloydu allah herkese yaşatsın...
artık markete gittiğimizde eşim beni bebek reyonundan almak için çok uğraş veriyor ne domatesi ne makarnası eee bez aldıkmı 3 numara pampars yada dur şu önlüklere bakayım bizim ufaklığınkiler içine geçiyor veee mutlaka bir bahanem vardır... yine mi pijama alıyorsun geçen aldık ya... aaa ama hayatım napıyım o ayaksızmış dikkat etmemişim bi tanede ayaklı alayım... adamı batırdık resmen :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?