- 1 Mart 2010
- 45.182
- 115.266
- 1.123
Ben.
Ama babam yüzünden hepsi..
Babannem sağken ve bizimleyken bayramlarda evimiz günlerce dolar taşardı. cezve daha soğumadan tekrar kahveler yapılır tepsi tepsi baklavalar yenir bulaşıkdan çıkamazdık..
Babannem öldü son kez evimiz doldu taştı. Tüm mahalle baştan sona insan doluydu
Eve girip çıkanların haddi hesabı yoktu.
40-52si okunurken binada 4 daire açtık sığmadılar. çok gezerdi,çk sevilirdi nerde hasta var nerde düğün var giderdi kendinden kücüklerede büyüklerede giderdi hiç gocunmazdı.
Ama babam ne bayramda ne seyrenda kimsenin kapısını açmaz kimseyide evine istemezdi.
ki öylede oldu.
Yakın olarak 1 halam 2 teyzem ve 1 dayım var
Halamı 3-4 senedir hiç görmüyorum babam gidip gelmiyo halam babamdan büyük halamda o bayramda bana gelmezse ben de gticem diyo
Eşimde baban gitmiyo ablasına senin ne işin var diyo böyle böyle koptuk
Bi teyzelerim ve ananemle görüşüyorum o da yazdan yaza.
babamın dayıları teyzeleri teyze kızları hepsi duruyo ama onun yüzünden bizde görüşmüyoruz
Ama babam yüzünden hepsi..
Babannem sağken ve bizimleyken bayramlarda evimiz günlerce dolar taşardı. cezve daha soğumadan tekrar kahveler yapılır tepsi tepsi baklavalar yenir bulaşıkdan çıkamazdık..
Babannem öldü son kez evimiz doldu taştı. Tüm mahalle baştan sona insan doluydu
Eve girip çıkanların haddi hesabı yoktu.
40-52si okunurken binada 4 daire açtık sığmadılar. çok gezerdi,çk sevilirdi nerde hasta var nerde düğün var giderdi kendinden kücüklerede büyüklerede giderdi hiç gocunmazdı.
Ama babam ne bayramda ne seyrenda kimsenin kapısını açmaz kimseyide evine istemezdi.
ki öylede oldu.
Yakın olarak 1 halam 2 teyzem ve 1 dayım var
Halamı 3-4 senedir hiç görmüyorum babam gidip gelmiyo halam babamdan büyük halamda o bayramda bana gelmezse ben de gticem diyo
Eşimde baban gitmiyo ablasına senin ne işin var diyo böyle böyle koptuk
Bi teyzelerim ve ananemle görüşüyorum o da yazdan yaza.
babamın dayıları teyzeleri teyze kızları hepsi duruyo ama onun yüzünden bizde görüşmüyoruz