• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Anne Olamıcakmışım Gibi Hissediyorum

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Anne olmuş bayanlar size de hiç böyle oluyormuydu umutlarım kırık , hayallerim yarım..Bazı şeyleri sadece rüyamda görüyorum erkek bebeğim olmuştu göğsümü tuttum süt geliyordu onu besliyordum uyandırıp..o kadar güzeldi ki anlatamam..Bir gün gerçek olur umarım..umut her zaman var ama sizin de umudunuzun tükendiği zamanlar oldu mu

Umudunu hic bir zaman kaybetme unutma herseyin bir zamani var .
Ne zamandir olmuyor.Tedavi asamalarini hepsini denediniz mi.Tip cok ilerledi .Gonlunuzü ferah tutun. EN buyuk etken stres bunu da unutmayin.
Allah saglikla hayirlisiyla nasip etsin.

bende uzun yıllar evliyim deniyorum sizi cok iyi anlıyorum . gebelige hazırlık sayfasında dertleşiyoruz size de iyi gelebilir

Bir gün okulumuza yeni bir arkadaş başladı.Yaninda da 1 yaşlarında oğlu..çok sonra öğrendim çocuğu evlat edinmiş arkadaş.Cunku cocugunun olması imkansizmis.O okuldan ayrıldım sonrasında.Birkac sene sonra karşılaştık hamileydi ve bir kizi olacaktı.Ben mucizelere çok inanırım.Her bebek bir mucizedir bence.

Umudunu hic bir zaman kaybetme unutma herseyin bir zamani var .
Ne zamandir olmuyor.Tedavi asamalarini hepsini denediniz mi.Tip cok ilerledi .Gonlunuzü ferah tutun. EN buyuk etken stres bunu da unutmayin.
Allah saglikla hayirlisiyla nasip etsin.
1,5 yıldır olmuyor 5 yıllık evliyim bilsem o kadar korunmazdım:( aşılama oldu negatif eşimin değerler iyi fakat DNA hasar testi yaptırıp Kaan Aydos a gidicez tüpe geçmeden öyle yapalım dedik

Bir gün okulumuza yeni bir arkadaş başladı.Yaninda da 1 yaşlarında oğlu..çok sonra öğrendim çocuğu evlat edinmiş arkadaş.Cunku cocugunun olması imkansizmis.O okuldan ayrıldım sonrasında.Birkac sene sonra karşılaştık hamileydi ve bir kizi olacaktı.Ben mucizelere çok inanırım.Her bebek bir mucizedir bence.
İnşallah bnm mucizem de gelir yaa inşallah çok istiyorum..gerçekten mucize gibi bişey hem hormonlar sağlıklı çalışacak yumurta kaliteli olacak hem spermler düzgün olacak off off:(

1,5 yıldır olmuyor 5 yıllık evliyim bilsem o kadar korunmazdım:KK43: aşılama oldu negatif eşimin değerler iyi fakat DNA hasar testi yaptırıp Kaan Aydos a gidicez tüpe geçmeden öyle yapalım dedik
iyi dusunmusunuz canum dedigim gibi stres yapmayin daha önce neden korundunuz

1.5 yil beklemek icin cok degil bence. Bu kadar stres yapma guzel dusun guzel olsun.

Canım ben 9 yıllık evliyim, 5yildir çocuk düşünüyoruz. 1 kez doğal yoldan hamile kaldım ama 11.haftada gelişimleri durdu ve kürtaj oldum (ikiz gebelikti). Sonrasında da olmayınca bu ay tup bebek için görüşmeye gittik. Ben de senin gibi çoğu kez anne olamayacakmisim gibi hisse kapılıyordum ama artık bu süreçte güçlü ve umutlu olmam gerektiğini düşünüyorum. Elbette önce Allah'a sunuyorum dileğimi, sonra da elimden gelen imkanları deneyerek inşaallah bebek sahibi olacağım. Hatta çıtayı yüksek tutarak ikiz olsun diyorum :KK48: inanmak gerçekten çok mühim.... Rabbim tüm bekleyenlerin bekleyişlerini hayırla sonuclandirsin insaallah

Back
X