hiç aranmıyorum :(

Merhabalar;

Diğer hanım kardeşleriminde dediği gibi bu mucizenin tadını çıkar.Bende aranmadım hatta kv de kp de tel numaram bile yoktu.6.senemde fark ettiler:)))şimdi numaram var ama aramazlar.Kv belki5 defa aramıştır bebiş olduktan sonra.Kp hiç aramadı beni.
Rahatsızmıyım bu durumdan tabiki hayır.Eşime de asla yansıtmam.Ben eşimle çocuğumla mutlusam varsın halimi hatırımı sormasınlar.Ama ben ararım ayda 1 yada 2 ayda 1.Doğumumda ve yazın gelmişlerdi görümcelerimle hergün konuşuyorlardı.Bu benim zoruma asla gitmez.Benim annemde beni arar sorar.Çünkü O benim annem.Kv onların annesi.

Durumu Kabullenirsen normal görmen kolaylaşır.

Amannn boşver uzak olsunlar her dakka gelip gitseler bu sefer bu yüzden daha çok rahatsız olursun..Benim kayınvalidem de aramaz hiç ne zman eşim şehir dışı, yurtdışı bir yere gider iş için, sırf onu sormak için arar ne komik değil mi:) Eşime diyorum giderken sen gidiyosun ya şimdi annecin arar hemen diye gülüyoruz öylece:) Ben de onları aramıyorum çok nadir bayramda seyranda bir de çok zaman geçmişse filan. Böyle gayette memnunum onlar aramayınca benimde aramak gibi bir mecburiyetim olmuyor..
Boşver bekleme, inan külfet olur aranırsan böylesi daha güzel. Eşine de söyleme tabi annesini savunur sen haklısın demez ona güvenmedin ya çocuğu yaparken ara anneni gelsin yapsın işin gücün varsa da..

aramazlarsa aramasınlar canım, bunun için üzülünür mü hiç boşver. Sen dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun şu anda. tadını çıkar bu günlerinin. Hiç böyle şeyler için kendini de bebişini de strese sokma :emir_bebek:

Canım ben de 7 aylık hamileyim ve seninle aynı durumdayım.üstelik kendi ailemden uzak bir şehirdeyim.gebeliğimin ilk zamanları kalkamıyordum yataktan bulantıdan dolayı kimse kapımı çalmadı bir de çok çok yakın oturuyoruz eşimin ailesiyle.BU BÖYLE ; İş,hizmet bekledikleri zaman sen bizim kızımızsın olur ; sevgi,şefkat,merhamet göstermeye gelince el kızı olur..

kendini hiç üzme sen de kendi anneni çağır ne istersen yapar zaten.boşver k.vyi falan k.vler yemek çay kahve muhabbet hizmet edecek gelin varsa gelirler gelin hasta ve bakıma muhtaçsa kayıp olurlar takılma...

Ayy ne güzel işte ilgilenmesinler boşver dillendirme sen hiç bence...Eşine de söyleme..Çocuk doğduktan sonra yakınlasmaya çalıscaklar büyük ihtimal ozamanda sen mesafe koyarsın ilgilenmelerine izin vermezsin..Boşver ya kafana taktığın seye bak canım amaan..

Bu kvlerin hiç ortası yok anladığım kadarıyla ya ilgiden bunaltıyolar ya da ilgisizlikten.
Dozu ayarlayamadıkları için şuan ki durumun daha şükredilesi bence canını bile sıkma.

arkadaşlar günaydın... uzun zamandır düşünüyorum aslında bu konuyu yazmak konusunda.. hamileyim altı aylık ama eşimin ailesi benimle hiç ilgilenmiyor aramıyo sormuyolar evlerimizde o kadar yakın aslında. belkide ben biraz abartıyorum duygularım çok yoğun zünük ama biraz iligilenilmek istiyorum en azından hakkım olduğunu düşünüyorum. diğer kızıda hamile ve küçük bi kanama geçindi onn yanına gidiyo ama iste bana kimse ne haldesin diyer yok. dün aksam bu konyu eşimle konuşmak istedim beni hiç aramıyolar sonuçta ende hamileyim bi işin varmı diye sorsnlar dedim sen dedi benim annem hakkında konuşuşyosun boş boşboş laf ediyosun dedi daha bi sürü bişeyler iste annesi hakkında kötü konuştğmum düşünüyo iste ne bileyim bi türlü bu konuyu aşamadık iyi yada kötü ailesi hakkında konşturmuyo beni bende her seferinde bu hataya düşüşorum bilmiyorm iste sinirlerim çok bozuk gece çok ağladım şimdide karnım çok ağrıyo :(

konuşma,değer mi onlar için ağlamaya...

bide eşinle laf dalaşına giriyorsunuz.
böylesi iyidir, herşeyin fazlası zarar inan buna... :19:

Son düzenleme:
şimdi arayıp sormuyolar diye üzülüyosunuz,doğumdan sonra bi rahat vermediler diye üzülürsünüz.

bu işler böyle.doğumunuz olsun bol bol sevmeye gelirler.

Bu kvlerin hiç ortası yok anladığım kadarıyla ya ilgiden bunaltıyolar ya da ilgisizlikten.
Dozu ayarlayamadıkları için şuan ki durumun daha şükredilesi bence canını bile sıkma.

bence de bu gelinler ne istediğini bilmiyor.:1:kaynana arayıp sorar,gelin rahatsız olur,bıktım aramalarından der.kaynana aramaz,hiç arayıp sormuyorlar diye dertlenirler:1:

bende bes aylıkhamıleyım. senın yerınde olmayı cok ısterdım ınan bana. kayın vlıdemlere uzagız arabayla 10 dk gercı ama
ınan telefonla yetıyorlar arayıp sormamaları ıcın neleer yapmazdım :D sinirlerimi zıplatıyorlar tabi geçmişteki yaşanmışlıklarımız var
bence fazla duygusalız bız bu aralar hamılelık hormonlarından eşinle sen iyi ol da gerisini boşver derim .

Hiç takma arkadaşım bende aynı şeyleri yaşadım. Üstelik çalışıyordumda. Görümcem kayınvalidem hiç birşeye ihtiyacın var mı diye bile sormadı. Hatta nişanlandım 5 ay nişanlı kaldım 27 aylık evliyim. Görümcem 1 kere beni aramış insan değildir.:53:

Tek değilmişim 5 buçuk aylık hamileyim ve inan beni de arayıp sormazlar kendi ailem dışında...Ne kayınvalide ne görümce demez ki gidelim de biraz yardım edelim bir temizliğini bir yemeğini yapalım diye...Eşim sağolsun yardım eder bana...Bir telefon bile etmezler nasılsın var mı bir durum diye...Gavurdan dönmeler....

Ben dogum yaptigimda bile aramiyo benimkiler
eve gelince biz ariyoz onlarda tebrik ediyor :)) biz yurt di$indayiz onlar TR DE

beklentiye girmezsen uzulmezsin ..

Bu kadar beklentiye girmez, hamileligi bir hastalik, sakatlik gibi gormezseniz sorun olmaz.
Cok riskli bir hamileliginiz olur, yatak istirahati gerekir, yemegini temizligini yapamazsin, yardima muhtac olursun anlarim.
Ama inanin sadece hamile diye onu yapamiyorum, bunu yapamiyorum diyenleri anlamiyorum.
Benim is arkadaslarim hamileliginin son gunune kadar calisiyordu. Gece vardiyasi, bol yurumeli, kosturmali meslek.
Digeri zaten mesai saatinde dogum yapti, is yerinden dogumhaneye gitti, dogurdu geldi. Bu insanlar mi olaganustu, yoksa siz mi citkirildimsiniz anlayamadim. Hamile insan pekala herseyi yapabiliyor yani.
Ille beklenti icine girecekseniz kendi annenizi, kardesinizi arayin. Herkes kendi canindan olana kosuyor anladigim kadariyla. Az beklenti, cok mutluluk.

arkadaşlar günaydın... uzun zamandır düşünüyorum aslında bu konuyu yazmak konusunda.. hamileyim altı aylık ama eşimin ailesi benimle hiç ilgilenmiyor aramıyo sormuyolar evlerimizde o kadar yakın aslında. belkide ben biraz abartıyorum duygularım çok yoğun zünük ama biraz iligilenilmek istiyorum en azından hakkım olduğunu düşünüyorum. diğer kızıda hamile ve küçük bi kanama geçindi onn yanına gidiyo ama iste bana kimse ne haldesin diyer yok. dün aksam bu konyu eşimle konuşmak istedim beni hiç aramıyolar sonuçta ende hamileyim bi işin varmı diye sorsnlar dedim sen dedi benim annem hakkında konuşuşyosun boş boşboş laf ediyosun dedi daha bi sürü bişeyler iste annesi hakkında kötü konuştğmum düşünüyo iste ne bileyim bi türlü bu konuyu aşamadık iyi yada kötü ailesi hakkında konşturmuyo beni bende her seferinde bu hataya düşüşorum bilmiyorm iste sinirlerim çok bozuk gece çok ağladım şimdide karnım çok ağrıyo :(

Arkadasim ben burda buna benzer seyleri cok okuyorum,insanin yeri geliyo kendi annesi bile yaninda olmuyor .sen hamilesin diye hassassin herkes senle ilgilensin ozel oldugunu hissetirsin istiyorsun ama bazen olmuyor iste takma kafana.

Back
X