Hiç arkadaşım yok?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
HİÇ ARKADAŞIM YOK. Gercekten yok , aınf arkadaslarım bar ama samimi deiliz aralarına giremiyorum , ornegin instagram geubu kueuyorlar beni almiyorlar , mesaj yazsam sırf cevap bermek icin veriyorlar yani konusmak istwdikleri icin falan deil , bi tane deger versigim bi arkadasim vardi yani samimi gordugum , yazmiyim bi iki gun yazacakmi dedim yazmadi , sabahtan beri agliyorum biktim intihar etmek istiyorum neden beni sevmiyorlar ne yaptim neden aralarina almiyolar , neden onemsenmiyorum . Otur ders calıs falan demeyin cidsen olmuyor yalnız olmayi sevmiyorum kimse beni sevmiyor intihar etmeyi dusunuyorum artik

Kaç yaşındasın?
Neden seni istemediklerini düşünüyorsun Peki?

Kaç yaşındasın?
Neden seni istemediklerini düşünüyorsun Peki?
Ya gwrcekten bilmiyorum onların kafasındayim tam , onlarda biliyor fakat ben sehre sonradan tasindim yani onlarida bu sene tanidim , gruplasma var sınıfta cok , ya sınıfta onlarla konusurum ama samimi deiliz boyle gelip ayrica ben yazmasam yazmazlar , cok kotu hissediyorum . Benm gibi sonradan gelen bi kız daha vardi onu aralarına aldilar beni kimse sevmiyor

Daha 16 yasindasin, ne arkadaşliklarin, dostlukların, asklarin olacak... Simdiden pes mi etmeyi dusunuyorsun?

HİÇ ARKADAŞIM YOK. Gercekten yok , aınf arkadaslarım bar ama samimi deiliz aralarına giremiyorum , ornegin instagram geubu kueuyorlar beni almiyorlar , mesaj yazsam sırf cevap bermek icin veriyorlar yani konusmak istwdikleri icin falan deil , bi tane deger versigim bi arkadasim vardi yani samimi gordugum , yazmiyim bi iki gun yazacakmi dedim yazmadi , sabahtan beri agliyorum biktim intihar etmek istiyorum neden beni sevmiyorlar ne yaptim neden aralarina almiyolar , neden onemsenmiyorum . Otur ders calıs falan demeyin cidsen olmuyor yalnız olmayi sevmiyorum kimse beni sevmiyor intihar etmeyi dusunuyorum artik
Şuan önceliğin arkadaşa ağlamak yerine derslere odaklanmak
On yıl sonra peşinde dolaştığım arkadaslarin doktor öğretmen mühendis olurken sen zamanını boşuna hharcadigina üzülüyor olursun

Edersen emin ol çok üzülürler. Umurlarında bile olmaz. El için değer mi intihar etmeye canına yazık değil mi? Dışlanmak zordur tahmin edebiliyorum ama üniversite bambaşka bir kapı bir sürü kulüp bir sürü farklı insan olacak bu yılı biraz daha kendinle geçir ayrıca şunu sakın unutma o yaştaki dostluklar çabuk bozuluyor yarın bir gün birbirlerine düşerler aranılan kişi sen olursun. Kendini sev.

Ah be çocuğum,bunların ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksın ama ilerde.insanlar ne dertlerle boğuşuyorda yine yaşama dört elle sarılıyor.hayata bir kere geleceksin.kendinin ve hayatının kıymetini bil🙄

Basini dik tut, havali dur. Kimse olmasa bile umurunda olmadigini goster. Bi zaman sonra onlar yanina gelmeye arkadaslik kurmaya gelirler merak etme, cool ok yani

Kaça gidiyorsun Ünv mi
Lise mi ?

Bazen oluyor gruplaşmada kimsenin arasına almaması çok enteresan geldi.

Kaça gidiyorsun Ünv mi
Lise mi ?

Bazen oluyor gruplaşmada kimsenin arasına almaması çok enteresan geldi.

Sen insanlardan sevgi dileniyorsun cünkü bırak bu huyunu arkadaşların olur

Lisedeysen normal gelecek sene ne gösterir bilmiyorsun ki. Daha karakteriniz, zevkleriniz değişim sürecinde. Dolayısıyla arkadaşlıklar da değişecek.
Üniversitede isen farklı sosyal çalışmalarda olup çevreni değiştir.

Bu kadar kafaya takma tabiki arkadaşların olur .Dünyada milyarlarca insan var bir 30 kişilik sınıfında arkadaş bulamadın diye hayatının kalanıda böyle olacak diye bir şey yok.Kendini öldürsen ne olacak onlar keyiflerine devam edecek istedikleri mesleği elde edecek dünyayı gezecek eğlenecek aşık olacak sen ise toprağın altında olacaksın .Değer mi ya sakın yapma 💛İstiyosan bana özelden mesaj at konuşalım bende seninle benzer dönemden geçtim şimdi çok iyiyim hayat her zaman yeni kapılar açar insana

Kendinizi, kendinizle vakit geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin. Demiş, Andrey Tarkovski.
Arkadaş gelip geçici ama sen hep kendinle başbaşa olacaksın hayatta.
Önce kendini sev kendine değer ver.

Back
X