Hiç arkadaşım yok

Malzeme var demek ki😂😂😂😂
Poncik, hassas, narin bir birey oldugum icin ya ahshd cok magdurum :(
Screenshot_20250605_121834.webp

Yahu direkt söyledim, direkt. Laf sokmam için alttan alta söylemem gerekirdi. Ha illa soktun diyorsanız sokmuş olayım napalım.

Yooo kontrol ettim, sıklıkla forumdaydınız, başka konulara falan da baktınız. Evet işim yok, bugün pazar çünkü.

Akrabalarınız da eminim çok üzülüyorlardır size yakın olamadıkları için.

Sinirlendiğiniz mesajımda bahsettiğim tam olarak buydu. Arkadaşsızlıktan yakınan konu sahipleri genelde iletişim kurmadan konuyu izliyor, iletişim becerisi zayıf çünkü. Sonra biri damarına basan bir mesaj yazıyor ve istisnasız hepsi sizin gibi anında o mesajı alıntılayıp yardırmaya başlıyor. Tezimi desteklediğiniz için teşekkür ederim 🙏
“Sonra biri damarına basan bir mesaj yazıyor “
O kişi her defasında siz olmak zorunda değilsiniz.
Bakıyorum her konuda illa bir iğneleme veya alaycı tavrınız var. Cidden rahatsız edicisiniz.
Mantıklı yorumlarınızı da görüyorum ama gün sonunda mutlaka bir tartışmaya yol açıyorsunuz.

Poncik, hassas, narin bir birey oldugum icin ya ahshd cok magdurum :(
Eki Görüntüle 3608213
Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı kızı öyle bir zorbaladık ki ciddi anlamda başkası duysa düşmanı mısınız der 😂 ama arkadaş ağlamayı bırakıp gülme krizine girdi😂😂

Diğeri de iş yerindeki bir sıkıntıdan bahsediyordu , sinirden kulaklarından ateş çıkıyor falan dedim ki ;" Offf bacım asgari ücret alıyon 22 binlik sinirlen , 22 bine bu kadar dinleyebiliyorum sus "😂

Bakıyorum her konuda illa bir iğneleme veya alaycı tavrınız var. Cidden rahatsız edicisiniz.
Mantıklı yorumlarınızı da görüyorum ama gün sonunda mutlaka bir tartışmaya yol açıyorsunuz.
Beğenmeyen göz ardı edebilir 🥰

Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı kızı öyle bir zorbaladık ki ciddi anlamda başkası duysa düşmanı mısınız der 😂 ama arkadaş ağlamayı bırakıp gülme krizine girdi😂😂

Diğeri de iş yerindeki bir sıkıntıdan bahsediyordu , sinirden kulaklarından ateş çıkıyor falan dedim ki ;" Offf bacım asgari ücret alıyon 22 binlik sinirlen , 22 bine bu kadar dinleyebiliyorum sus "😂
Off ben senelerdir neler cekiyorum bunlardan. Bazen diyorum bdvye baslik acacagim ahshd
Yemin ederim eximden bahsedemiyorum, adamin adini sansurluyorlar yazarken. Anamdan bu kadar cekinmiyorum ben :D

Neyse ki cok seviliyorlar, kiz kardeslik boyle bir sey iste. Yeri geldiginde zorbalamak da sevdaya dair :D

Off ben senelerdir neler cekiyorum bunlardan. Bazen diyorum bdvye baslik acacagim ahshd
Yemin ederim eximden bahsedemiyorum, adamin adini sansurluyorlar yazarken. Anamdan bu kadar cekinmiyorum ben :D

Neyse ki cok seviliyorlar, kiz kardeslik boyle bir sey iste. Yeri geldiginde zorbalamak da sevdaya dair :D

Herifin adı küfür gibi geliyor, sansürleme ihtiyacı hissediyoruz. 😂

Ama cidden çok seviyom♥️ En yakının kim deseler ilk aklıma gelen siz olursunuz ☺️ sen her ne kadar bizi “yol arkadaşın” olarak görmesen de 🙄

Bence de 😂😂

Herifin adı küfür gibi geliyor, sansürleme ihtiyacı hissediyoruz. 😂

Ama cidden çok seviyom♥️ En yakının kim deseler ilk aklıma gelen siz olursunuz ☺️ sen her ne kadar bizi “yol arkadaşın” olarak görmesen de 🙄
Ahshdh olm olur mu oyle sey ya. Canlarimsiniz siz benim. Iyi ki varsiniz. Yeterince aşk yasadiysak basligi terk edek artik ahshd

Arkadaş millete laf ederek deşarj oluyor demekki. Bazıları böyledir

Bu sırada bankada kredi işlemim için işlem yapan kadınla laf lafı açması sonucu arkadaş olmam ve güncelde her hafta pilatese gitmemiz 😄 benim arkadaşlıktaki max çabam bence enerji tutması da çok önemli.
Dışa dönük ve rahat iletişim kuran bir insansınız demek ki. Ne güzel sohbet doğalında akıyor

Geçenlerde de bir asmr kanalına denk gelmiştim kargosunun karıştığı kişiyle laf lafı açmış şimdi çok sıkı arkadaşlarmış

Bu işler bazen şans ama çoğunlukla da doğal yetenek işi bence. Sizin gibi kasmayan, hesap kitap yapmadan doğalında konuşan, sohbeti akan insanlar fizana gitse yine geniş çevre sahibi olur.

Maşallah diyelim vallahi imreniyorum sizin gibi insanlara sosyal zeka en büyük beceri bence🧿 💐

Dışa dönük ve rahat iletişim kuran bir insansınız demek ki. Ne güzel sohbet doğalında akıyor

Geçenlerde de bir asmr kanalına denk gelmiştim kargosunun karıştığı kişiyle laf lafı açmış şimdi çok sıkı arkadaşlarmış

Bu işler bazen şans ama çoğunlukla da doğal yetenek işi bence. Sizin gibi kasmayan, hesap kitap yapmadan doğalında konuşan, sohbeti akan insanlar fizana gitse yine geniş çevre sahibi olur.

Maşallah diyelim vallahi imreniyorum sizin gibi insanlara sosyal zeka en büyük beceri bence🧿 💐
Ben gerçekten arkadaşlığı seviyorum pozitif enerjili kişilere hele bayılırım, 28 yaşındayım ama 20 yaşındakiylede sohbet ederim,65 yaşındakiylede mesela üni arkadaşımız vardı 62 yaşında geçenlerde çarşıda denk geldik kahve içtik sohbet ettik, her insan bambaşka hayatlar yaşadığı için insana farklı bakış açıları ve tecrübe kattığına inanıyorum.
Mesela kimseyi kınamam, beğenmedim takdir etmediğim yönlerini iğnelemem, 2 saat oturcan sohbet edecen bi kahve bi spor bi şey sonuçta devlet yönetmicez birlikte güzel vakit geçirirsin bitti gitti. Daha derinlere dostlarla inersin o işte emek ister, arkadaşım çoktur dostum ise sayılı 💙

Ben gerçekten arkadaşlığı seviyorum pozitif enerjili kişilere hele bayılırım, 28 yaşındayım ama 20 yaşındakiylede sohbet ederim,65 yaşındakiylede mesela üni arkadaşımız vardı 62 yaşında geçenlerde çarşıda denk geldik kahve içtik sohbet ettik, her insan bambaşka hayatlar yaşadığı için insana farklı bakış açıları ve tecrübe kattığına inanıyorum.
Mesela kimseyi kınamam, beğenmedim takdir etmediğim yönlerini iğnelemem, 2 saat oturcan sohbet edecen bi kahve bi spor bi şey sonuçta devlet yönetmicez birlikte güzel vakit geçirirsin bitti gitti. Daha derinlere dostlarla inersin o işte emek ister, arkadaşım çoktur dostum ise sayılı 💙
Ne güzel kendinizle, hayatla barışıksınız sizin gibi pozitif enerjili insanlara çok imreniyorum yaa 😍 Sizin kadar güçlü ve dışa dönük bir insan olmak isterdim ne yalan söyleyeyim. Maşallah size, çevrenizdekiler de çok şanslı 🌸

Kızlar hiç arkadaşım yok ve ben bunu nedense son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. 5 senedir evliyim çocuğum yok ve atanmaya çalışıyorum. Kendi arkadaşlarımla bağım kalmadı bizde beş altı sefer eşimin arkadaşları ve eşleriyle görüştük. Kimisini evde yemekte ağırladım kimisini çay kahvede ağırladım kimileriyle pikniğe gittik. Görüşmelerimiz sırasında son derece güzel vakitler geçirdik samimi olarak söylüyorum. Güleryüzlü ve dikkatli davrandım her zaman. Karşılıklı kadınlarla enerjimiz tuttu ne ben kötü bir tavır takındım nede karşıdan öyle tavırlar gördüm. Ama nedense sonrasında hiçbir şekilde bir iletişim olmadı. Mesela ben evime çağırdığım kişilerden bir davet dönütü almadım. Sonuçta yemekte ağırlamışım en azından bir çaya kahveye davet edilmedim. Bir kaçını ben aradım plana davet ettim davetime icabet edilmedi. Sonrasında yine hiç aranmadım. Ama bu böyle böyle bütün görüştüğümüz kişilerde oluyor. Tanıdıklarıma bakıyorum herkes dört beş çift görüşüyor vakitler geçiriyor organize oluyor ama ben nerde hata yapıyorumda bu iletişimin devamı gelmiyor üzülmeye başladım. Öz eleştiri yaptığımda herhangi bir eksiklikte göremiyorum kendimde. Neden böyle oluyor çok üzülüyorum…
Beş yıldır atanmaya çalışıyorsanız bu çok uzun ve stresli olmuştur. Ara verip özel sektörde mı çalışsanız bir süre.
BUlunduğunuz yerde kitap okuma kulübü, yürüyüş grubu gibi etkinlikler var mı ? Evet haklısınız en azından bir çaya davet etmelilerdi. Sohbetimiz de ilerlemedigine göre tutmamıs enerjiniz olabilir. Yeni insanlara şans verin. Halk egitimlerin resim kursu falan oluyor. Değerlendirebilirsiniz. Denemek lazım.

Ben de bu sekilim yaa. Bu özellik bana otuz yaş güncellemesi ile geldi. Aşırı memnunum.

Ne güzel kendinizle, hayatla barışıksınız sizin gibi pozitif enerjili insanlara çok imreniyorum yaa 😍 Sizin kadar güçlü ve dışa dönük bir insan olmak isterdim ne yalan söyleyeyim. Maşallah size, çevrenizdekiler de çok şanslı 🌸
Nazik mesajınız için çok teşekkür ederim 🌸

İnsanlar belli bi yaştan sonra arkadaş edinemiyor. Mesela ben şuan 2 yada 3 arkadaşım var ama onların hepsi liseden kalma arkadaşlarım sonrasında hiç arkadaş edinmedim hala daha edinemem mesela ne bilim gereksizde geliyor bu yaştan sonra kimin çayı kaç şeker içtiğini öğrencek enerjim yok maalesef. Sanırım gençken edindiğimiz arkadaşlıklar yanımıza kâr kalıyor sonrasında kimseyle arkadaş olamıyorsun.
Kendime sıfırdan çevre kurdum 35ten sonra. Hepsiyle de çok samimi oldum. Buna katılmıyorum özetle

Back
X