Kızlar hiç arkadaşım yok ve ben bunu nedense son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. 5 senedir evliyim çocuğum yok ve atanmaya çalışıyorum. Kendi arkadaşlarımla bağım kalmadı bizde beş altı sefer eşimin arkadaşları ve eşleriyle görüştük. Kimisini evde yemekte ağırladım kimisini çay kahvede ağırladım kimileriyle pikniğe gittik. Görüşmelerimiz sırasında son derece güzel vakitler geçirdik samimi olarak söylüyorum. Güleryüzlü ve dikkatli davrandım her zaman. Karşılıklı kadınlarla enerjimiz tuttu ne ben kötü bir tavır takındım nede karşıdan öyle tavırlar gördüm. Ama nedense sonrasında hiçbir şekilde bir iletişim olmadı. Mesela ben evime çağırdığım kişilerden bir davet dönütü almadım. Sonuçta yemekte ağırlamışım en azından bir çaya kahveye davet edilmedim. Bir kaçını ben aradım plana davet ettim davetime icabet edilmedi. Sonrasında yine hiç aranmadım. Ama bu böyle böyle bütün görüştüğümüz kişilerde oluyor. Tanıdıklarıma bakıyorum herkes dört beş çift görüşüyor vakitler geçiriyor organize oluyor ama ben nerde hata yapıyorumda bu iletişimin devamı gelmiyor üzülmeye başladım. Öz eleştiri yaptığımda herhangi bir eksiklikte göremiyorum kendimde. Neden böyle oluyor çok üzülüyorum…