Hiç arkadaşım yok

Benim annem babam mefat etti , bana en büyük dayım bakdı oda 2023 kasımda aut Damarı yırtılması sonucu öldü , eşim tek çocuk bende öyle , görüşecek bir tane düzgün insan yok , birde 10 senedir çocuk hasreti çekiyoruz bu yüzden herkesten uzak durduk , bana bakan yengem (anne diyorum) ablam var onlarlada aram bozuldu tamamen kestim herşeyi , yapayalnız kaldım ve çocuksuz , yeni taşıdığımız yerde komşularla gelip gitmece yok çünkü kendin eliyorsun , bir güzel insan çıkmadı önüme ne iş yerinde neden çevremde, iyi bildiklerim arkamdan vurdu , kimin çıkarı varsa seni satabiliyor , bence herkesin çocuk derdi var yemek derdi var temizlik derdi var , vakit yok olmayınca noluyor herkes birbirinden soğuyor yalnızlığımızı kabul edelim kendimize iyi bakalım hepsi bu , bahçenizde varsa gidin bahçenizde vakit geçirin ,

Kurslardada kendi arkadaşlarını getirip grup yapan arkadaşlardan da fayda beklemeyin çünkü sizi aranıza almıyorlar , sizin gönlünüze yerleştirip ararım dediğin insan bile ne arıyor nede tele bakıyor, arkadaş yok olsana tehlikedir herşeyinizi anlatmayın

Back