• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaşım yok

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-30
Puanlar
98
28 yaşındayım ve hiç arkadaşım yok.
Nasıl arkadaş bulabilirim? Sizin arkadaşlarınız nerelerden? Evden çalışıyorum, ofisten bir işe mi girsem diye düşündüm ama işyerindeki arkadaşlıklar da çok iyi olmuyor genelde, şans biraz.

1 tane liseden arkadaşım vardı onunla aram açıldı. 1 tane de işyerinden vardı çocuk yapınca bir daha hiç göreşemedik.

Nasıl samimi, iyi bir arkadaş bulabilirim ben?

Hangi kursu tavsiye edersiniz? Evden yoğun çalışıyorum aslında ama yine de gidebilirim belki

Resim derim, sessiz sakin huzurlu bir ortam saatlerce berabersiniz.

Yeteneğim yok demeyin teknik öğrenmek için bile gidebilirsiniz. Zaten hoca öğretiyor. Projeksiyon cihazıyla çiziyorlardı bizimkiler sadece boyaması kalıyordu ( yağlı boya)

Giderken de bi kek yapın ( her daim değil ilk gittiğinizde) hediyeleşmek gerçekten kalpteki şüpheleri alıyor hemen benimseyecekler sizi göreceksiniz.

Resim derim, sessiz sakin huzurlu bir ortam saatlerce berabersiniz.

Yeteneğim yok demeyin teknik öğrenmek için bile gidebilirsiniz.

Giderken de bi kek yapın ( her daim değil ilk gittiğinizde) hediyeleşmek gerçekten kalpteki şüpheleri alıyor hemen benimseyecekler sizi göreceksiniz.
Harikasınız tesekkur ederim, evime yakın yerlere bakacagım

Halk eğitimde yaşı büyük ev hanımları var spora vs gidebilirsin ya da dil kursuna yüksek lisansa başlayabilirsij

Mesele biryerlere gitmek değil
Mesele iletişim becerisi
Bu konuda kendinizi geliştirin
Dışa dönük eğilimleri inceleyin okuyun anksiyeteniz varsa tedavi olun

Halk eğitimde yaşı büyük ev hanımları var spora vs gidebilirsin ya da dil kursuna yüksek lisansa başlayabilirsij
Dil zaten cok iyi bir sekilde ingilizce biliyorum, baska bir dil ogrenmeyi su an dusunmuyorum, yuksek lisans hic dusunmuyorum ama guzel fikirmis, aslında ben biraz kaliteli bir cevre istiyorum, benim gibi eğitim seviyesi vs iyi olan akıllı bi cevre, nasıl kendim gibi insanlar bulabilirim pek bilmiyorum

Mesele biryerlere gitmek değil
Mesele iletişim becerisi
Bu konuda kendinizi geliştirin
Dışa dönük eğilimleri inceleyin okuyun anksiyeteniz varsa tedavi olun
Cok fazla konusan biri degilim maalesef biraz ice donugum ama artık sıkıldım, bi arkadas sart, kendim gibi birileri olursa benim icin daha iyi olacak

Cok fazla konusan biri degilim maalesef biraz ice donugum ama artık sıkıldım, bi arkadas sart, kendim gibi birileri olursa benim icin daha iyi olacak
İÇe dönük insanlar kendilerini ifade etme sosyalleşme yeni insanlarla tanışma konusunda çekimser davranabiliyorlar
O yüzden siz biraz dışa dönük olmak zorundasınız
Azıcık sınırlarınızı zorlayacaksınız

Dil zaten cok iyi bir sekilde ingilizce biliyorum, baska bir dil ogrenmeyi su an dusunmuyorum, yuksek lisans hic dusunmuyorum ama guzel fikirmis, aslında ben biraz kaliteli bir cevre istiyorum, benim gibi eğitim seviyesi vs iyi olan akıllı bi cevre, nasıl kendim gibi insanlar bulabilirim pek bilmiyorum
Bu zamana kadar niye hiç olmadı? Yani cidden kendini sorgula o olmaz bu olmaz ne bekliyorsun ki başka

Bu zamana kadar niye hiç olmadı? Yani cidden kendini sorgula o olmaz bu olmaz ne bekliyorsun ki başka
Yuksek lisans yapamam cunku lisansımı bitirmeden is hayatına atıldım, lisans mezunu degilim.
Dil olarak da ingilizceyi çok iyi seviyede biliyorum zaten ingilizce ile ilgili bir işim var.
Erkek arkadaş oldu aslında ama ciddi bir ilişki olmadı. Kız arkadaşlarım da evlenmeye, çocuk yapmaya başladı bu sebepten biraz yalnızlaştım.

Yuksek lisans yapamam cunku lisansımı bitirmeden is hayatına atıldım, lisans mezunu degilim.
Dil olarak da ingilizceyi çok iyi seviyede biliyorum zaten ingilizce ile ilgili bir işim var.
Erkek arkadaş oldu aslında ama ciddi bir ilişki olmadı. Kız arkadaşlarım da evlenmeye, çocuk yapmaya başladı bu sebepten biraz yalnızlaştım.
O zaman lisansını tamamla bence

Ilginizi çeken bir vakıfta gönüllü olabilirsiniz veya gönüllü olmasanız bile onların düzenledikleri etkinliklere katılabilirsiniz. Grup etkinlikleri, günübirlik geziler, piknik organizasyonları falan güzel oluyor. Şehrinizde okuma grupları bulup onlara katılabilirsiniz.

Back
X