Hiç arkadaşım yok :(

yildizyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
81
0
86
41
İstanbul
bebeğim olmadan önce çalıştığım için hiç apartmanda tanıdığım kimse yok zaten 1.5 senedir burda oturuyorum yaşıtım kimsede yok galiba keşke burdan benim gibi yeni bebeği olam biriyle arkadaş olsam ve yakın oturuyo olsak gidip gelsek bebeklerimizin durumlarını konuşsak gülmeyin ama bana sonuçta internette tanışıp sevgili olan evlenen bile varken neden arkadaş olunmasın ki

ya seni nekadar ii anlıyorum bilmessin benimde hiç arkadasım yok esim benim herseyimdir ama insan bi baskasına içini dokmek dertlesmek istiyor acıkcası yıllardır kimseye içimi dokemedim desem yeridir piskologa bile gitmeyi dusundum dinlesin diye beni

ee peki faydalı oldumu psikolog ben çok yararlı olcağına inanmıyorum onlar müşteri olarak görüyolar insanı görev gibi dinliyolar samimi deiller bence

................................................................

Son düzenleme:
Merhaba canım.a.s.

İstanbuldasın gördüğüm kadarıyla İstanbul'un belirli noktalarında kızlar buluşmalar düzenliyor.Buluşmalar ve aktiviteler bölümüne bakabilirsin.Seni çok iyi anlıyorum inşallah gönlüne göre bir arkadaşın olur yanlızlığında sona erer.Keşke İzmirde olsaydın hem sana eşlik ederdim hemde bebişi severdik bir sürü:)
Çok öperim .Herşey gönlünce olsun a.s.

ewet canım istanbul anadolu yakasındayım çok sıcak bi mesaj yazmışsın gerçekten bende istedim seninle aynı şehirde olmayı şimdi :)

benımde cok canım sıkılıyor bebegım 6 bucuk aylık oldu apartmanda hıc tanıdıgım yok..arkadasım cok var ama hepsı bekar ve malum tabıkı kendılerıne gore hayatları var....yanı bende senın gıbıyım keske avrupa yakasında olsaydın gıder gelırdık

ee peki faydalı oldumu psikolog ben çok yararlı olcağına inanmıyorum onlar müşteri olarak görüyolar insanı görev gibi dinliyolar samimi deiller bence

her mesleğin iyisi kötüsü vardır..
bence çok önyergılısınız..
ben psikoloğum ve insanları hiç bir zaman müşteri olarak görmedim emin olabilirsiniz..
ve kendimi hazır hissedene kadar her türlü iş teklifini reddettim..
kusura bakmayın konu dışı oldu ama...

ay siz kusura bakmayın lütfen.. bu cümlenin bu şekilde algılanabileceği aklıma gelmemişti ama bi arkadaş gibi olunamaz die düşünmüştüm tekrar özür dilerim

evet aynen benimde arkadaşlarım var ama çalışıyolar ve şuan bekarlar hafta sonlarınıda viyak viyak bizimle geçirmek istemezler ama bebeği olan 2 arkadaş iyi anlaşırdı bence ama işte yakın mesafelerde olmak gerekiyo neyazıkki şuan şurdaki markete bile gidemediğimizi düşünücek olursak

canım emin ol ki benim kdar yalnız değilsindir.arkadaşım var ama uzakta,herzaman gidip gelemiyoruz birbirimize,onunda bebeği var malum havalarda böyleyken.apartmanda benim emsalime göre kimse yok.zaten sevmiyorum olduğuum yeri.bende yalnızım yani canım.keşke bu tarafda olsaydın,yakın olsaydık birbirimize.ama ben burayı bulduğum günden beri burdaki herkes benim arkadaşım oldu.sıkılıyorum tabi,ama birgün girmiyip bakmasam özlüyorum.çünkü burda çok şeyi paylaştık,görüşemesek de sanalda olsa yetiyor insana

canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok yalnızlık çekiyorum
evlenince başka bir ile taaa sivasa geldim
iş yerim iş arkadaşlarım değişti yeni iş arkadaşlarım iş dışında görüşmeyi sevmiyorlarmış:dilcikar:
samimi olduklarım bile bir kere kapımı çalmadı o kadar da davet ettimklava:
aileler zaten uzakta
apartman dediğiniz gibi yaşıt yok
eşim sabah gidiyo akşam geliyo
bebeğimle kendim çıksam heryer buz pisti gibi ayaz yüzünü yakıyo
bende arkadaş istiyordum sonra internette araştırma yaparken sizi buldum:teytey:
iyi ki varsınıza.s.aralık annelerim

ademel canım keşke hepimiz aynı şehirde olsakda birbirimize gidip gelsek.ah ne güzel olurdu,bide gün yapardık süper olurdu.bebişler hep bir ağızdan bağırır ağlardıkaydirigubbakcemile2

boşver canım zaten samimi arkadaşlıkları dostlkları yokmuş onların boşver.sositososito

Konu sahibi ve bölüm sorumlusu arkadaşımın dikkatine;
Konu ilgili bölüme taşınmıştır "ilişkiler hayatın içinden bölümüne sevgiler"a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm cnm benim çok arkadaşım var ama seninlede arkadaş olmak isterdim doğrusu avrupa yakasında otrusan birbirimize qidip qelirdik daha iyi olurdu ama yinede istersen sanal ortamda seninle sıcak samimi arkadaşlık kurabilirim belki ilerde nasip olursa buluşa bilirizde a.s.

Canım,benimde oturduğum apartmanda malesef hiç yaşıtım yok..herkes benden çok büyük zaten emekliler apartmanı..ailem,kardeşim allahtan yakınımda oturuyorlar..çok samimi arkadaşlarım var ama çoğu şehir dışına evlendi.burda olanlarda zaten çalışıyorlar.tüm vaktim eşim ve oğlumla geçiyor...kk olmasaydı zaman çok daha zor geçerdi:)

Arkadaşıma kesinlikle katılıyorum pisikoloğ çok güzel birşey derdin olsun olmasın her zaman seni dinleyecek birisinin olması çok harika keşke her aileye bir pisikoloğ,doktor düşse süper olurdu gerçekten.Ben daha önce defalarca psikoloğa gittim her zaman yararını gördüm tavsiye ederim. ama her canı sıkılan gidecek diye birşey yok tabi sorun olmadığı müddetçe belki bir kursa falan yada spor salonuna falan yazılabilirsin.

canım benım senı çok ıyı anlıyorum 1,5 ay oncesıne kadar bende aynı senın durumundaydım ama sımdı akrabalarımın oldugu yere tasındım sımdı ıyım ALLAH 'ıma cok sukur inş sende yakın bır zamanda kendıne kafa dengı bır arkadas bulursun canım

İçerik nedeniyle"İLİŞKİLER DUYGULAR HAYATIN İÇİNDEN "bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…