bebeğim olmadan önce çalıştığım için hiç apartmanda tanıdığım kimse yok zaten 1.5 senedir burda oturuyorum yaşıtım kimsede yok galiba keşke burdan benim gibi yeni bebeği olam biriyle arkadaş olsam ve yakın oturuyo olsak gidip gelsek bebeklerimizin durumlarını konuşsak gülmeyin ama bana sonuçta internette tanışıp sevgili olan evlenen bile varken neden arkadaş olunmasın ki
Merhaba canım.a.s.
İstanbuldasın gördüğüm kadarıyla İstanbul'un belirli noktalarında kızlar buluşmalar düzenliyor.Buluşmalar ve aktiviteler bölümüne bakabilirsin.Seni çok iyi anlıyorum inşallah gönlüne göre bir arkadaşın olur yanlızlığında sona erer.Keşke İzmirde olsaydın hem sana eşlik ederdim hemde bebişi severdik bir sürü:)
Çok öperim .Herşey gönlünce olsun a.s.
ee peki faydalı oldumu psikolog ben çok yararlı olcağına inanmıyorum onlar müşteri olarak görüyolar insanı görev gibi dinliyolar samimi deiller bence
her mesleğin iyisi kötüsü vardır..
bence çok önyergılısınız..
ben psikoloğum ve insanları hiç bir zaman müşteri olarak görmedim emin olabilirsiniz..
ve kendimi hazır hissedene kadar her türlü iş teklifini reddettim..
kusura bakmayın konu dışı oldu ama...
benımde cok canım sıkılıyor bebegım 6 bucuk aylık oldu apartmanda hıc tanıdıgım yok..arkadasım cok var ama hepsı bekar ve malum tabıkı kendılerıne gore hayatları var....yanı bende senın gıbıyım keske avrupa yakasında olsaydın gıder gelırdık
her mesleğin iyisi kötüsü vardır..
bence çok önyergılısınız..
ben psikoloğum ve insanları hiç bir zaman müşteri olarak görmedim emin olabilirsiniz..
ve kendimi hazır hissedene kadar her türlü iş teklifini reddettim..
kusura bakmayın konu dışı oldu ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?