• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç arkadaşım yok :(

bebeğim olmadan önce çalıştığım için hiç apartmanda tanıdığım kimse yok zaten 1.5 senedir burda oturuyorum yaşıtım kimsede yok galiba keşke burdan benim gibi yeni bebeği olam biriyle arkadaş olsam ve yakın oturuyo olsak gidip gelsek bebeklerimizin durumlarını konuşsak gülmeyin ama bana sonuçta internette tanışıp sevgili olan evlenen bile varken neden arkadaş olunmasın ki :emir_bebek:

Merhaba bende aynı senin durumundayım.Anadolu yakasında büyük bir sitede yaşıyorum ama sıkıntıdan patlıyorum.4 aylık bebeğim var bütün gün yalnızız.Ailem avrupa yakasında yaşıyor arkadaşlarımda öyle ve çalışıyorlar bayramdan bayrama görüşüyoruz.Anlican yalnız değilsin :gitme:

Hiç arkadaşım yok diyenler.. İlk adım olarak buradan başlayalım ve ortak noktalarımız var ise reelde arkadaş olalım ne dersiniz? İlk buluşmalarımızı da bakırköyde bi yerlerde yapabiliriz:)

Evet kızlar, size sesleniyorum.Var mısınız şöyle sex and the city kızlarını bile imrendirecek, gerçekten samimi bi arkadaş grubu oluşturmaya..Beraberce yapabileceğimiz ve gerçekten eğleneceğimiz şeyler bulalım, alışveriş dedikodu dertleşme günübirlik geziler...........İstekliler burada buluşalım, e hadi ama...

ben sahsen kadinlar kulüübünden cok deger verdigim bayanlarla tanistim
darisi basiniza sizin de dediginiz gibi neden olmasinki

Evet scheker darısı başıma diyelim ..ben dileğimi yazdım , eğer benim gibi düşünenler var ise ben her zaman varım:)

ben de aynı dertten muzdaribim...apartmanda yaşıtlarım var.aralarında kaynaştılar,ama onlardan biri olamıyorum..aralarına giremiyorum..çağrılmayan,farkedilmeyen,yokluğu hissedilmeyenim ben..

ay benimde 8 aylık bebğim var aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlarım var ama bekar ayrıca kendi şehrimden uzakta malatyada yaşıyorum ne akraba ne tanış neden komşu var sanki insanlar benden kaçıyor gibi geliyor bazen bir slm bile veren yok böyle yaşamaya alıştım inşallah taşınacağım buradan yeni kişilerle tanışır yeni arkadaşlar bulurum yani öyle temenni ediyorum

benimde arkadaşım yok. neden kimseyle görüşmüyorum ya çekingenim insanlar benden sıkılır

benim arkadaşlarım var ama sende arkadaşım ol fazla arkadaş göz çıkarmaz şaka bir yana canım tanıştığıma memnun oldum

Benimde hiç arkadaşım yok. Olanlarıda kaybediyorum bende mi bir sorun var acaba.İletişime girmekte zorlanıyorum.çok fazla dürüstüm diye düşünüyorum bazen çünkü etrafımdaki herkes dedikodu yapıp sonra birbirlerinin yüzüne gülebiliyorlar.Çok ama çok yalnızım.bana yardım edin.lüttfennnnnn

Benimde hiç arkadaşım yok. Olanlarıda kaybediyorum bende mi bir sorun var acaba.İletişime girmekte zorlanıyorum.çok fazla dürüstüm diye düşünüyorum bazen çünkü etrafımdaki herkes dedikodu yapıp sonra birbirlerinin yüzüne gülebiliyorlar.Çok ama çok yalnızım.bana yardım edin.lüttfennnnnn

merhaba biz kkdan bi sürü kişi olduk buluşmalar yapıyoruz istanbuldayız =) buluşmamızda harika geçiyo ben evli degilim bekarım ama aramızda evliler çocuklular çocuksuzlarda var =)

Back
X