mrb arkadaslar benim sorunum şu belki sorunda denmez ama beni üzüyor.ben 30 yaşında evli ve iki çocuk annesiyim aynı zamanda çalışan bir bayanım ankarada yaşıyorum yalnız benim sosyal hayatta görüştüğüm hiç bayan arkadaşım yok bu durum beni çok üzüyor. iş arkadaşların yokmu derseniz var ama bizim işyeri biraz farklı iş ortamı dışında kimse birbiriyle görüşmüyor daha önce sorunlarda yaşandı gerçi benim kimseyle problemim yok ama durum bu. Komşu derseniz yaşları hep büyük en küçükleri benim. insan bişylerini paylaşabileceği, fikir alabileceği gidip bi yerde kahve içip sohbet edebileceği dostlar istiyo. hayatım çocuklarım dışında annemler ve dedemlerle geçiyor kalabalık bir ailede değiliz zaten. Bazen bir kuzkardeşim olsa bu eksikliği yasamazdım diyorum çocukluğumdan beri ankarada olsaydım belki dostlarım olurdu ama babamın mesleği nedeniyle çok şehir gezdik ve heryerde sevdiklerimizi bıraktık belki bu site sayesinde arkadaşlarım olur bilmiyorum bir umut işte yada ben kafaya takıyorum yalnı