Hiç Ayakkabı Giymeyen Adam

suavea

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2007
689
5
296
İzmir
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

niye giymiyormuş aklından sorunumu varmış derisini kösele etmiş çatlak adam:lepi:

daha öncede görmüştüm çok iğrençti karısı varsa evden kaçmıştır bu yüzden pis adam birde yatağa yatmış o halde eve bile girmesi hata:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

ay benim canımda şu yatağa falan yatmışsa oraya sıkıldı mahvetti yatağı ya. pissssss. bide güzelmiş gibi yayıla yayıla poz vermiş delüüü

ayakkabiyi napsin,
ayaklar orjinal ayakkabi, kar lastigi gibi olmus:roflol:
Beyaz bide temiz olunca ne güzel kirletir carsaflari o kar lastikleri -tatlicadiarzu-

kirden curumus adamin ayagi ya, gururla birde gostermis kirini, yatagada, koltuga yatmis , masanin ustune atmis, kokmus herifyasakkelime

Ayyyy kızlar alemsiniz ya hem midem bulandı hem de çoook güldüm süperdi yorumlarınız..:roflol:Ben zaten genel olarak ayağın görüntüsünden pek hazzetmem böyle bir şeyi görsem hele bana bir şekilde dokunsa sinir krizi geçiririm heralde-tatlicadiarzu-

be salak adam hadi delilik yapiyorsun pabuc giymiyorsun ayaklarini niye yikamiyorsun.gunluk yikasa bu kadar pis olmazdi.igrenc adam booghhhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabun ve su işe yaramıyordur bu ayakları temizlemekte artıkkaydirigubbakcemile3

tamam hiç ayakkabı giymiyoda ayaklarınıda mı hiç yıkamıyo bu adam? kışa kadar ellemiyo,kışında yağmurdan kardan yıllık temizlik yapıyo galiba fisfisfis -tatlicadiarzu-

ıyyyyyyyyy nerden baktım resimlere yaaa içim kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…