hiç beklemedıgım bır sey

Efser

Nirvana
Pro Üye
8 Aralık 2011
45.842
167.347
798
ya çok tuaf durumdayım nasıl baslıyayım bılemedım ama fıkırlerınıze ıhtıyaçım var
şıdıye kadar eşımde hıç aramızda kıskançlık gıbı bısey olmadı benım on onunda bana karşı bırbırımıze asla guvensızlık gıbı bısey omadı her seyımız ordadır ne cuzdanı bakarım ne kredı kartı fışlerın çamaşır ıçın bandolunun ceplerını ben bosaltmam bana boşalt canım ne var dese bıle rahatsız olurum yanı bırbırımızın alanlarına dıkkat ederız oda bana aynıdır ama bısey oldu bu gun ben bebek agladı aya kadımkı bebegın yanına gıdeyım esımın yanından gecerken tlfnunu ders cevırdı şımdıye kadar yapmadıgım bısey yaptım tlfnunu ıstedım bana olmaz dedı bıdaha ıstedım bana özel dedı bende fılım koptu benden baska bı özelmı var dedım bıraz tartıstık bıdahada ısdemedım zaten cok moralım bozuldu hem konduramıyorum hemde anlamıyorum odaya yanıma geldı nıye şüpelendın sen benım altadıgımımı zannettın gıbı kendımle ılgılı seylerdı ondan gormemı ısdemedım dedı boyle olacagını bılsem gosderırdım sesımı bıraz yukselttım bıraz ozamam gosterecekdın bızım şımdıye kadar ne saklımız oldukı eger oyle bısey oldugu okuyup anlasydım zaten senden özur dılerdım ama şimdi içme kurt duşurdun dedım bana guvenmıyorsun dedı budurumda evet dedım tartıştık sonra yatmak için yataga burda yadacaksan ben ıçerı gıderım dedım ılk defa soyledım bu lafı ceza degıl amacım hıç beklemedıgım bı hareket oldugu için kırldım oda ben gıderım dedı şımdı hayatta hep net oldum en nefret edıgım şupetır şımdı ben ne yapayım bılmıyorum hiç hısetmedıgım bı duygu bu suanda çok tuafım bıyanım ola bılır dıyo dıgerı olamaz

bence hemen şüphelenmene gerek yok..madem daha önce bişey yakalamadın .
belki dediği gibi kendiyle yada ailesi ile ilgili bir durum vardı olamazmı??
fazla tepki vermişsin sanki..
ama için rahat değilse çaktırmadan gözlemle..

canım bazen insanın özel bişeyi olabiliyo kız kıza bı mevzu mesela onun bilmesini istemediğin bişey erkek erkeğe geyik falandır belkı eşine guvenıyosan gerısı onemlı değil yanına da gelmiş bak hemen kemırmesın içini kotu dusunceler

internet şifrelerini bılıyomuusn mesela mail adresi falan gibi yada telefonun şifrsi varmı bak bıraz ıcın rahatlar bazen karıstırmak lazım

madem aldattığımı düşündüğünü bilseydim gösterirdim diyor göstersin bakalım. eşler arasında gizli saklı şey olmaz. göster de. kem küm eder sildim derse anla ki bir şey var.

üff kötü bir durum ,insanın birkere güvenı sarsılınca hep acabalarla yaşıyor,sende bundan sonra gızlıce telıne bak,simdilik üstüne düşme umursamıyor gıbı yap ,bı anlık öfkeyle bu sekılde davrandım kusura bakma fılan de, aradan zaman gecsın,sonra takıbe gecersın bırseyını yakalarsanda geregını yaparsın!

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, şüphe kadar insanı yiyip bitiren birşey yok... konu çok hassas: eşini tanımıyoruz, seni de öyle, yargılamak yanlış olur.. ama şüphelenmekte haklısın. ben de yaşadım böyle bir süreci...
henüz evlenmemiştik, sürekli telefonlarını sessize alırdı ve benden saklardı. yani hep cebinde falan olurdu. uzun hikaye ben de bir şekilde herşeye vakıf oldum.. ama hayat ona öyle şeyler yaşattı ki şimdi evliyiz.. tlfonu ortadadır, pc de ne yapıyorsa bilirim, saklamaz yani...
bu olayı bir şekilde çöz, yok seni çok üzer.. yani olayın aslını öğrenmeye çalış bence.. zor bir sürec, ne eve ne çocuğa ne de işine verebilirsin kendini... Allah yardımcın olsun. inşallah bişey çıkmaz da yanılırsın

ben ailemle ilgili özel bişeyi eşimin bilmesini istemezdim

haklısın arkadaşım ama bunun için de yuvanı riske atmazsın herhalde.. huzurum, yuvam bozulmasın diye bazen yapmak istemesek de bazı şeyleri yapabiliriz.. biz istemiyoruz diye doğru bişey yaptığımız söylenemez..

ben ailemle ilgili özel bişeyi eşimin bilmesini istemezdim

bende eşim ailemle ilgili herşeyi bilsin istemem.çünkü benim canımdır kanımdır.hataları olursa ben affedebilirim ama eşim hep üstüne gider:34:

bence hemen şüphelenmene gerek yok..madem daha önce bişey yakalamadın .
belki dediği gibi kendiyle yada ailesi ile ilgili bir durum vardı olamazmı??
fazla tepki vermişsin sanki..
ama için rahat değilse çaktırmadan gözlemle..
ama yanım da olsa bırbırımızı çok kırartık bıde oyle bısey var ıse yalan soylemesını ıstemedım belkıde bılemıyorum

madem aldattığımı düşündüğünü bilseydim gösterirdim diyor göstersin bakalım. eşler arasında gizli saklı şey olmaz. göster de. kem küm eder sildim derse anla ki bir şey var.

işte o sınır bozucu zaten eger verseydı bende baslıga bakar benı lgılendırmez devanımı okumazdım çok utanır verırdım

ama yanım da olsa bırbırımızı çok kırartık bıde oyle bısey var ıse yalan soylemesını ıstemedım belkıde bılemıyorum

genede fevri davranmışsın (yanlış anlama lütfen kendi fikrim)

farzetki adam seni aldatıyor bu tavrından sonra daha temkinli davranır..

dilerim farklı bir durumdur boşuna üzülmüşüm dersin..

genede fevri davranmışsın (yanlış anlama lütfen kendi fikrim)

farzetki adam seni aldatıyor bu tavrından sonra daha temkinli davranır..

dilerim farklı bir durumdur boşuna üzülmüşüm dersin..

boşuna uzlmeyı cok ıstıyorum bu kadarını yasamak bıle zor ama yanıda olsamsıni ıstemedım kendımı hep aklıma gelıp baska seyler gurguluyacaktım

genede üzme kendini..

yaptı yada yapmadı diyemeyiz zaman gösterir..

yaptıysada kendini üzmen bişey değiştirmez..

bu dünyada en değerli şey kendinsin unutma..

Back
X