Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğreneler

snackr

Rabbim neylerse güzel eyler..
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
345
210
18
Kızlar Merhaba bnde yeni katıldım aranıza reglime 3 gün var ama hiç bi belirti yok ne ağrı ne bişey normalde adetime 4 5 gün kala ağrılarım başlardı çok istiyorum bebeğimin olmasını sizde de böyle bi durum oldu mu

Adetin gecene kadar cok umitlenme bence. Sonra daha cok uzulursun. Olacakmissin gibi dusun. Olmazsanda bi test yap. Insallah cift cizgiyi gorursun.

Saolun cevap verdiğiniz için inşallah olmam baklm beklemediģim ama günler geçmek bilmiyo işte hyrlsı

Ins hamilesindir rabbim saglikli hayirli evlat versin ins bana versin 38 yasindayim cocugum yok ve ikinci evliligimi yaptim 2.5 ay once adet duzensizligi yasiyorum en son adetim 15 martta bitti idrar testi yaptim ama tek cizgi yarin doktora gidecegim dua edin rabbim tez zamnada aratmadan normal yollarla bebek versin hepimize

İnşallah Rabbim hayrlarla sonuçlandırsın cnm..

Beeen :) 2 aylıktı öğrendim ne mide bulantısı ne ağrı sızı ne aşerme

Ister istemez ümitleriniyoruz senin belli olmasina az kalmış hayırlısı canım

Selamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.

İnşallah hayrlsı olur cnm bnm 1 gün daha geçti son 2 gün bklm bnmde çok belirtiim yok ama dün gece bel ağrısından uyuyamadım blmiyorum sonuç ne çkcak bnde merakla bekliyorum.

ben de 7 gün önce aşılama oldum.ilk iki gün şiddteli ağrım vardı sızı şeklide adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım var. bir de karnımda biraz şişkinlik var. göğüs hassasiyeti,idrara sık çıkma,akıntı gibi hiçbir belirti yok.İnşallah hepimizin öce karnı sonra kucağı dolar.

Kızlar Merhaba bnde yeni katıldım aranıza reglime 3 gün var ama hiç bi belirti yok ne ağrı ne bişey normalde adetime 4 5 gün kala ağrılarım başlardı çok istiyorum bebeğimin olmasını sizde de böyle bi durum oldu mu

evet canım bende 2. beebğimde böyle bir durum oldu.. 1.de reglime 4 5 kala baay bi karnımın içinde tırmalama gibi bir ağrı aplatacak derecede beni göğüslerde hassasişyet vardı regl günümden önce kanda çıkmıştı... Ama şuanki hamileliğimde hiç bir belirti olmadı evde test vardı regl günümde yaptım çift çizgi belirdi hemen.. sonuçda kanallar 1.de biraz genişliyo vücut alışıyo bii nebze süt kanalları genişliyo 2 de pek bir ağrı belirti olmuyo.. bende çok şaşırdım ama 1 e benzemedi.. sonraki süreçde bire benzemiyo bu biraz daha zor rabbim istediği zamanda hepimize o mis kokuları hissettirsin inş.

Selamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.
Merhaba canim. Benim yumurtlama günlerim sanırım. Kasigimda batma var sadece bugün. Adetime daha var ama. Bilemiyorm hiçbirşey artık. Geçen aylarda böyle oldum hep negatif çıktı. Ne dusunecegimi bilmiyorum :110:

Merhaba canim. Benim yumurtlama günlerim sanırım. Kasigimda batma var sadece bugün. Adetime daha var ama. Bilemiyorm hiçbirşey artık. Geçen aylarda böyle oldum hep negatif çıktı. Ne dusunecegimi bilmiyorum :110:
Sen bugün ve yarın çalışmalara devam et özellikle bugün ve yarın insaAllah olur Allahın izniyle

İnşallah hayrlsı olur cnm bnm 1 gün daha geçti son 2 gün bklm bnmde çok belirtiim yok ama dün gece bel ağrısından uyuyamadım blmiyorum sonuç ne çkcak bnde merakla bekliyorum.
Aynen canım son iki gün insaAllah mutlu haberlerinizi paylaşırız burada ;)

Back
X