- 13 Nisan 2016
- 345
- 210
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün bel ağrım başladı bilmiyorum ben yine de umutlanmak istemiyorum hyrlsı baklm gebelik kişiden kişiye değişiyo işteBeeen :) 2 aylıktı öğrendim ne mide bulantısı ne ağrı sızı ne aşerme
Kızlar Merhaba bnde yeni katıldım aranıza reglime 3 gün var ama hiç bi belirti yok ne ağrı ne bişey normalde adetime 4 5 gün kala ağrılarım başlardı çok istiyorum bebeğimin olmasını sizde de böyle bi durum oldu mu
Merhaba canim. Benim yumurtlama günlerim sanırım. Kasigimda batma var sadece bugün. Adetime daha var ama. Bilemiyorm hiçbirşey artık. Geçen aylarda böyle oldum hep negatif çıktı. Ne dusunecegimi bilmiyorumSelamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.
Sen bugün ve yarın çalışmalara devam et özellikle bugün ve yarın insaAllah olur Allahın izniyleMerhaba canim. Benim yumurtlama günlerim sanırım. Kasigimda batma var sadece bugün. Adetime daha var ama. Bilemiyorm hiçbirşey artık. Geçen aylarda böyle oldum hep negatif çıktı. Ne dusunecegimi bilmiyorum![]()
Aynen canım son iki gün insaAllah mutlu haberlerinizi paylaşırız buradaİnşallah hayrlsı olur cnm bnm 1 gün daha geçti son 2 gün bklm bnmde çok belirtiim yok ama dün gece bel ağrısından uyuyamadım blmiyorum sonuç ne çkcak bnde merakla bekliyorum.