Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar,
asiri uyku istegi ve yorgunluk var mi her hamileligin baslarinda??
aranizda ilk hamile kaldigi zamanda hicbir belirtisi olmayan var mi?
selam..hiçbir belirti olmadan değilde adet belirtilerinin aynısını yaşayıp hamile kalanlar var.mesela ben:))oğluşum Rabbime şükür 3 aylık..bende çok bekledim mucizemi ama verdi Allahım..benim adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu,her adet öncesinde çıkan sivilcem bile çıkmıştı ama o ay hamile olduğumu öğrenmiştim.Allah isteyen herkese versin inşallah
Allah bagislasin canim
yani gögüste falan degisiklik,
yorgun hisetmen yokmuyduuuu![]()
canım bende hamile olduğumu 8 haftalık hamileyken öğrenmiştim. tabi ben hamile olduğumu bilmediğimden gayet hareketliyim.düşük atlatmışım, kanamam oldu, ben adet oldum sandım. o kadar kondurmuyorum ki düşün, eşime ben bu ara çok üşüttüm heralde adetim bi garip oldu falan diyodum. bu arada şimdi 31 haftalık hamileyim hiç başım dönmedi başlarda çok az midem bulandı o kadar
Canim adetin ne kadar azdi????
benim adet olmam gereken sürede adet oldum ama cok az geldi
düsün ped bile kullanmama nerdeyse gerek yoktu
ve bazen mesela saatlerce gelmedi bisey
ben varım:)
valla kızlar benim ki planlı bir gebelikti. kendimi dinlediğim halde hiç bir belirti yaşamadım. sivilcem çıktı, adet olacağım günlerde kasıklarımda kıpırdanma olur benim onlar oldu.
süreki hastalandım sanıp tuvalete gidiyordum.
göğüslerim şişti( her adet dönemimde şişerdi)
kısaca adet olacakmışım gibi yaşadım herşeyi.
eğer planlı gebelik olmasaydı öğrendiğimde şok olurdum herhalde.bunların dışına hamileliğe dair bir belirti yoktu çünkü.
benim kusmalarım, bulantılarım, uyku halim, halsizliğim, kokudan tiksinme, yemekten tiksinme 7. haftamdan sonra başladı
Rabbim tez zamanda hepinize isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhh:))))