Hic belirtileri olmayipta hamile oldugunu ögrenen var mi??

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar,

asiri uyku istegi ve yorgunluk var mi her hamileligin baslarinda??

aranizda ilk hamile kaldigi zamanda hicbir belirtisi olmayan var mi?

Selam arkadaslar,

asiri uyku istegi ve yorgunluk var mi her hamileligin baslarinda??

aranizda ilk hamile kaldigi zamanda hicbir belirtisi olmayan var mi?

canım bu sorunun cevabını ben de çoook merak ediyorum. az önce başka bir topikte ben de böyle bir şeyler okuyordum. hiç bir belirtisi olmayan çok kadın varmış.

selam..hiçbir belirti olmadan değilde adet belirtilerinin aynısını yaşayıp hamile kalanlar var.mesela ben:))oğluşum Rabbime şükür 3 aylık..bende çok bekledim mucizemi ama verdi Allahım..benim adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu,her adet öncesinde çıkan sivilcem bile çıkmıştı ama o ay hamile olduğumu öğrenmiştim.Allah isteyen herkese versin inşallah

selam..hiçbir belirti olmadan değilde adet belirtilerinin aynısını yaşayıp hamile kalanlar var.mesela ben:))oğluşum Rabbime şükür 3 aylık..bende çok bekledim mucizemi ama verdi Allahım..benim adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu,her adet öncesinde çıkan sivilcem bile çıkmıştı ama o ay hamile olduğumu öğrenmiştim.Allah isteyen herkese versin inşallah

Allah bagislasin canim

yani gögüste falan degisiklik,

yorgun hisetmen yokmuyduuuu:17:

Allah bagislasin canim

yani gögüste falan degisiklik,

yorgun hisetmen yokmuyduuuu:17:

aslında o yorgunluk adet geçince oluyor..ilk aylar mesela 6- 8 haftalıkken falan oluyordu..bende hiç mide bulantısı olmamıştı.adetime 3 gün kala sadece çooook hafif bi baş dönmem olmuştu o kadar..göğüslerde bi değişiklik yokttu.

benım adetım gecıkelı 10 gun oldu butun kasık agrım sık sık ıdrara gıtmem kasıklarımda kasıntı mıde bulantısı bunların hepsını hala yasıyorum sadece ılk defa az once gohusume sancı gırdı ama dun kan testı yaptırdım negatıf cıktı he bıde kahverengı bı akıntı geldı bır kere fakat sonuc negatıf :( ama hala adet olamadım ben butun bunları yasıyorum suan psıkolojım bozuldu cok :( bı arkadasımda hıc bır belırtı yoktu adetı gecıktıgı gun test yaptı ve cıktı smd oglu 2 yasındaa umarın sende hamılesındır bebegını hayırlısı ıle alırsın kucagına

bndede adet sancısı gbi ağrılar olmuştu.çk üzülmüştm adet olucm die ama olmadm:D bulantılar göğüslrde ağrı bi kaç hfta snra başlıo.belirtiler hemen olmuoo

kızıma hamileliğimde hiçbir belirti yaşamadan öğrendim sadece uyku vardı
4 haftalıkken öğrendim 8 haftalık olana dek de herhangi bir belirti olmadı

canım bende hamile olduğumu 8 haftalık hamileyken öğrenmiştim. tabi ben hamile olduğumu bilmediğimden gayet hareketliyim.düşük atlatmışım, kanamam oldu, ben adet oldum sandım. o kadar kondurmuyorum ki düşün, eşime ben bu ara çok üşüttüm heralde adetim bi garip oldu falan diyodum. bu arada şimdi 31 haftalık hamileyim hiç başım dönmedi başlarda çok az midem bulandı o kadar

canım bende hamile olduğumu 8 haftalık hamileyken öğrenmiştim. tabi ben hamile olduğumu bilmediğimden gayet hareketliyim.düşük atlatmışım, kanamam oldu, ben adet oldum sandım. o kadar kondurmuyorum ki düşün, eşime ben bu ara çok üşüttüm heralde adetim bi garip oldu falan diyodum. bu arada şimdi 31 haftalık hamileyim hiç başım dönmedi başlarda çok az midem bulandı o kadar

Canim adetin ne kadar azdi????

benim adet olmam gereken sürede adet oldum ama cok az geldi

düsün ped bile kullanmama nerdeyse gerek yoktu

ve bazen mesela saatlerce gelmedi bisey

Kızlar adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, gögüsler şiş, sürekli esniyorum, yatsam uyurum. Ama bunlar det belirtilerine de benziyor. Bugündü günüm henüz gelmedi. Adet sancısı çekip yine de hamile kalan var mı?

ben varım:)

valla kızlar benim ki planlı bir gebelikti. kendimi dinlediğim halde hiç bir belirti yaşamadım. sivilcem çıktı, adet olacağım günlerde kasıklarımda kıpırdanma olur benim onlar oldu.
süreki hastalandım sanıp tuvalete gidiyordum.
göğüslerim şişti( her adet dönemimde şişerdi)
kısaca adet olacakmışım gibi yaşadım herşeyi.
eğer planlı gebelik olmasaydı öğrendiğimde şok olurdum herhalde.bunların dışına hamileliğe dair bir belirti yoktu çünkü.
benim kusmalarım, bulantılarım, uyku halim, halsizliğim, kokudan tiksinme, yemekten tiksinme 7. haftamdan sonra başladı;)
Rabbim tez zamanda hepinize isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhh:))))

uyku isteği dışında hiçbir şeyim yoktu, uyku da belki psikolojikti, çünkü zaten bekliyordum gebeliğ, tedavi görmüştüm o ay, karnım büyümeye başlayana kadar da yine hamile olduğuma dair pek bişey yoktu, 6. haftada falan akıntı başladı bi tek

ben varımmm
ama kızımda tam 11 haftalıkken öğrendim adet düzensizliğinden tedavi görüyordum dr ilacın bitince gel kistine bakalım demişti ben gittim ultrasonda baktı aa bebek var dedi ben şoklarda tabi rahat bi hamileleikti
şimdiki planlıydı ve çoook zor geçen bi hamilelik hala kusuyorum 9. aya girdim düşünün her gebelik başka başka

ben varım:)

valla kızlar benim ki planlı bir gebelikti. kendimi dinlediğim halde hiç bir belirti yaşamadım. sivilcem çıktı, adet olacağım günlerde kasıklarımda kıpırdanma olur benim onlar oldu.
süreki hastalandım sanıp tuvalete gidiyordum.
göğüslerim şişti( her adet dönemimde şişerdi)
kısaca adet olacakmışım gibi yaşadım herşeyi.
eğer planlı gebelik olmasaydı öğrendiğimde şok olurdum herhalde.bunların dışına hamileliğe dair bir belirti yoktu çünkü.
benim kusmalarım, bulantılarım, uyku halim, halsizliğim, kokudan tiksinme, yemekten tiksinme 7. haftamdan sonra başladı;)
Rabbim tez zamanda hepinize isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhh:))))

Canım canım canııııım, bana umut oldun. Allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!

Back
X