Hic belirtileri olmayipta hamile oldugunu ögrenen var mi??

ben varım:)

valla kızlar benim ki planlı bir gebelikti. kendimi dinlediğim halde hiç bir belirti yaşamadım. sivilcem çıktı, adet olacağım günlerde kasıklarımda kıpırdanma olur benim onlar oldu.
süreki hastalandım sanıp tuvalete gidiyordum.
göğüslerim şişti( her adet dönemimde şişerdi)
kısaca adet olacakmışım gibi yaşadım herşeyi.
eğer planlı gebelik olmasaydı öğrendiğimde şok olurdum herhalde.bunların dışına hamileliğe dair bir belirti yoktu çünkü.
benim kusmalarım, bulantılarım, uyku halim, halsizliğim, kokudan tiksinme, yemekten tiksinme 7. haftamdan sonra başladı;)
Rabbim tez zamanda hepinize isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhh:))))

canım bende suan öyleyim adet olucakmısım gibi bütün belirtilker var ama daha adet olmadım hatta dün gelmesi gerekiyordu bugun hala yok:))

ayy kızlar bana da umut oldunuz valla çünkü adetim olmam gereken tarihinde adetim yerine kahverengi lekelenme yaşamıştım test yaptım ama negatif sonuç almıştım fakat sizi okuyunca umutlandım...birde göğüslerim ağrımaya başladı sızlıyorlar ... karnımda da şişlik var ...

selam..hiçbir belirti olmadan değilde adet belirtilerinin aynısını yaşayıp hamile kalanlar var.mesela ben:))oğluşum Rabbime şükür 3 aylık..bende çok bekledim mucizemi ama verdi Allahım..benim adet olacakmış gibi karnım ağrıyordu,her adet öncesinde çıkan sivilcem bile çıkmıştı ama o ay hamile olduğumu öğrenmiştim.Allah isteyen herkese versin inşallah
bndede adet sancısı gbi ağrılar olmuştu.çk üzülmüştm adet olucm die ama olmadm:D bulantılar göğüslrde ağrı bi kaç hfta snra başlıo.belirtiler hemen olmuoo
ben varım:)

valla kızlar benim ki planlı bir gebelikti. kendimi dinlediğim halde hiç bir belirti yaşamadım. sivilcem çıktı, adet olacağım günlerde kasıklarımda kıpırdanma olur benim onlar oldu.
süreki hastalandım sanıp tuvalete gidiyordum.
göğüslerim şişti( her adet dönemimde şişerdi)
kısaca adet olacakmışım gibi yaşadım herşeyi.
eğer planlı gebelik olmasaydı öğrendiğimde şok olurdum herhalde.bunların dışına hamileliğe dair bir belirti yoktu çünkü.
benim kusmalarım, bulantılarım, uyku halim, halsizliğim, kokudan tiksinme, yemekten tiksinme 7. haftamdan sonra başladı:KK66:
Rabbim tez zamanda hepinize isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhh:))))

Amin inşallah.. Herkes sağlıkla bebeklerini büyütsün inşallah :KK68:
Adet belirtileriyle bekliyorum.. Aslında hiç umudum yok, her ay aynı şeyler.. Biraz olsun adet belirtilerinden farklı olur sanki diye düşünüyorum. Ne yapalım kısmet.. Darısı başımıza :KK68:

Yukarıdaki yazıyı yazdıktan 2 gün sonra adet oldum ama sonraki ay olmadım :KK68::nazar: :KK73:ve yine adet belirtilerim vardı. Sadece adet olacakmış gibi karın ağrıları. Bir süredir de negatifi görünce hiç umutlanmamıştım ama adetim 2 gün geçince 'nasılsa negatif çıkacak, emin oliyim bari' diye test yaptım ve hayatımda ilk defa iki çizgili bir test gördüm :KK48: Şok oldum tabi :)) Hatta karnım ağrıdığı için adet olucam diye, adetimin 3. günü için doktor randevusu bile almıştım ve aşılama yaptırmayı düşünüyorduk o ay. Aşılama için gideceğim randevuma bebişim için gittimmm :KK68::KK55::nazar: Allah isteyen heeeerkese nasip etsin inşallaaahhhh :KK36::KK36:

Yukarıdaki yazıyı yazdıktan 2 gün sonra adet oldum ama sonraki ay olmadım :KK68::nazar: :KK73:ve yine adet belirtilerim vardı. Sadece adet olacakmış gibi karın ağrıları. Bir süredir de negatifi görünce hiç umutlanmamıştım ama adetim 2 gün geçince 'nasılsa negatif çıkacak, emin oliyim bari' diye test yaptım ve hayatımda ilk defa iki çizgili bir test gördüm :KK48: Şok oldum tabi :)) Hatta karnım ağrıdığı için adet olucam diye, adetimin 3. günü için doktor randevusu bile almıştım ve aşılama yaptırmayı düşünüyorduk o ay. Aşılama için gideceğim randevuma bebişim için gittimmm :KK68::KK55::nazar: Allah isteyen heeeerkese nasip etsin inşallaaahhhh :KK36::KK36:
Ne güzel olmuş aşılamaya gerek kalmamış. Allah ın mucizeleri sonsuz.

Ben çok kisa bir sürede öğrenmiştim ağir bir ilaç kullandiğimdan adet gecikir gecikmez kan testi yapmiştim adet son günde .belirti olarak o zaman zarfinda canim turşu ve kurupatlican dolmasi istrmişti ayrica olduğum yerde uyuyakalmiştim ....ama o dönemde çalişyiğomdan anlamamiştim..

Back
X