Ona göre mükemmel bir kadınsınız ama yine de sevgiliniz olmayı kabul etmedi. Benim gibi bir kadını nasıl, niçin reddeder ki diye çıldırdığınız oldu mu?
ben bı kadının ısteyıpte yapamıyacaı bırsey olduguna ınanmıyorum.. biraz iddialı ama belkıde kendıme guwendıgım ıcın soyluyorum.. kadın ister herseyı yapar er yada gec
oldu tabi hatta beni nasıl bırakırda ona gider bile dediğim oldu ama erkekleri anlayamıyosun bazen bide herşey güzellik demek değil bazı kadınlar aklını kullanmayı çok iyi biliyo işve cilve nazda önemli tabi kuru bi güzelliği kim ne yapsın ben güzelim ama oynak veya baştan çıkarıcı değilim yani bi erkeği tavlamak için neler yapılır bilmiyorum mesela veya elde tutmak için durduk yere sorun çıkarmam yada naz yapmayı bilmem yerine göre içimden geldiği gibi davranıyorum sonrada kaybediyorum
Oldu tabii ki!!!
Ama onun sebepleri vardı hem de haklı sebepleri. Ayrıca bana bayıldığını da biliyordum.
Ben çok üzerine gittim,tam istediğim kadar olmasa da az da olsa kıvama geldi!
Üstüne gidemiyorum ilişkilerin, adamın bi mimiğinden anlam çıkarıp istenmediğim yerde durmam havalarına giriyorum hemen. Bu kadar kadın bunca aşağılanmayı nasıl göğüsleyebiliyor anlamış değilim. Fedakar olunmalı deniyor ben bunu yapamıyorum. Eh böyle olunca da adamın bi tarafını şişirmiyorsun, ezilmiyorsun vs. hooop basıp gidiyolar
Acı çekiyor muyum? Çok çektim ama artık umrumda değil, hepsi çöpe gitsin!
banada genelde benim gibi erkegi nasıl begenmiyon diyen tipler denk geldi kendimle ilgili oyle bir iddaam yok olamazda neticede herkesin gordugu farklıdır kimi hoslanır benden kimi hoslanmaz gayet normal o yuzden sasırmam yani beni begenmeselerde
olmazmı.birkeresinde çok hoşlanmıştım birinden.
çok düzgün karakterli yakışıklı ve zengindi.allah için benmde ondan kalır yanım yok.birkaç kere görüştük we ben seni üzerm kus bakma aklımda bri war dedi.
:)ben tabi dumur.sonra unttum tabide.ilk orda demiştim.:)
redetmek değilde tercih edildim eski sevgiliye e tabi üzücü bide onu seviyorsanız zor günler geçiriyorsunuz haliyle helede ilk sevgilinizse bu insan sizin için can fena yanıyor .