- Konu Sahibi Strongmom_
-
Allah kolaylık versın vardır her seyde bı hayır ben ıstanbuldayım hastaneelere hep 1 vesait siz nerdesiniz
Ben Kocaelindeyim. Ama bizim buralarda özel hastanelerin işleyişi farklı demekki. İstediğin tahlili yaptıra biliyorsun. Sadece o hastaneye muayene olursan biraz daha fiyat kırıyorlar. Pendik kartal tuzla vs iseniz bu tarafa gelebilirsiniz diyecektim ama anladığım kadarı ile Avrupa yakasındasın.
İygünler bende bu foruma üye oldum aranızda yeniyim ve konuyla ilgili bende ve eşimdede bi sorun yok ama çocukmda yok sonuçlarımız hepsi normal çıktı 7 çi ayda ayda yaptırdık testleri bu 14 dünde tekrar randevum var bakalım neolcak bu ay inşallah ıncir kürünüde seniyyem hayırlısı .. :2:
hadi hayırlısı canım bende 2 yıllık evlıyım bızde aynı sizin gıbı 3-4 ay korunduk ıyıkıde fazla uzatmamısız bızdede cok sukur bı sorun yok doktorum asılamaya yaptır dedı artık bıraz kafa dınleyıp oyle gıtmeyı planlıyorum
Hayırlısı olsun cnm ben valla çoçuk değilde çevredeki insanlardan bıktım nekadar da meraklılar asıl onlar bozuyor insanını psikolojisini sabır bu ay randevu var bakalım busefer ne yapcak hayırlısı
evet canım yaa cevredekiler mahvedıyo zaten
bi gitseydiniz doktora belkı bı kusurunuz vardır dedı gecenlerde bı kadın hıc bı sorun yok dedım
Allah ne zaman isterse o zaman dedim.
tamam cnm burdan haberleselım inşallah hayırlı haberlerle[/QUOTE
Iyi demişsim inşallah canım burdan paylaşalım ben demiyorum ama bebek istedimizi aılemden baska kimse bilmiyor nasip bakalım diyorum benimde eşimdede bişi çıkmadı hemde aksine çok iyi çıktı bişi çıksa belki sevincem bundanmış diycem çaresine bakacaz ama Rabbim herşsyin iyisini bilir napalım aynı evlenmiştik herhalde :) ben 20 Temmuz 2011
Iyi demişsim inşallah canım burdan paylaşalım ben demiyorum ama bebek istedimizi aılemden baska kimse bilmiyor nasip bakalım diyorum benimde eşimdede bişi çıkmadı hemde aksine çok iyi çıktı bişi çıksa belki sevincem bundanmış diycem çaresine bakacaz ama Rabbim herşsyin iyisini bilir napalım aynı evlenmiştik herhalde :) ben 20 Temmuz 2011
Ben Kocaelindeyim. Ama bizim buralarda özel hastanelerin işleyişi farklı demekki. İstediğin tahlili yaptıra biliyorsun. Sadece o hastaneye muayene olursan biraz daha fiyat kırıyorlar. Pendik kartal tuzla vs iseniz bu tarafa gelebilirsiniz diyecektim ama anladığım kadarı ile Avrupa yakasındasın.
yok canııım ben çekiştirmıyorum rıca edıyorum mınık kedıler gıbı gözlerının ıcıne bakıyorum o zaman kıyamıyor bana :)))
buarada ben evlenelı 2 yıl 11 ay 26 gün 2 ekimde 3 yıl olacak nasıpse. dörde gırcem ve hala bebiş yoğğğğ
senın adetın gecıkdımı kı arkadaşım. kac gun gecıkdı ????
sermescim nasılsın???? ben bır haftadır grıp yatak döşek yatıyorum canım yenı yenı kendıme geldım ıkı gundur Bayram temızlıgı yapıyorum daha yenı bıttı ama bende bıttım ...ıkı dakıka bakayım dedım foruma mesajını gördüm.
cok yorgunum klavyenın tuşlarına bıle basmaktan acizim şuan
AMH sonucunu aldın mı? almadım deme bayılırım burdaaaben malum bu ay salladım gıttı temızlık yapıcam dıye hayırlısıyla adet olunca gıdıcem Doktora . sen neler yaptın ne ettın
canım ınsallah en kısa zamanda kavusuruz meleklerımızebende sizlerdenim
Günaydın canım....Hayırlı Bayramlarımız olur inşALLAH....
vallahı dört gözle beklıyorum sonucunu bende yaptırcam hanı senın sonucuna göre bende ona göre değerlendırebılırım en azından fıkır edınmıs olurum o yuzde sorup duruyorum .....
bende Hem benım hemde Annemınkını temızledım o yuzden abartmadan 2 gun hıc kalkamadım bırde benım kuyruk sokumu kemiğim kırık çatıdan düşmüştüm yanı normalde bu kadar agır temızlık yapmam yasak ama napım duramıyorum sonrada acısını cekıyorum...neyse bıttı gıttı
Bayramda yoğun oluruz muhtemelen arada bakarım belkı denkleşiriz
inşALLAH gelmez dıcem ama benım dememle olmıcak hakkında hayırlısı belkıde tedavıye baslayınca hemen olur (eger adet görürsen belkı yanıltıcı belırtılerdır)
hayırlısı ......opuyorum ALLAHA emant ol arkadaşım
Merhabalar,ben 2senedir hamile kalamiyorum, kan tahil yaptirmisim,Herpes virusu oldugunu soyledi doktor.Acaba viruslardan olaymi olmuyor diye dusunuyorum...
Günaydın canım....Hayırlı Bayramlarımız olur inşALLAH....
vallahı dört gözle beklıyorum sonucunu bende yaptırcam hanı senın sonucuna göre bende ona göre değerlendırebılırım en azından fıkır edınmıs olurum o yuzde sorup duruyorum .....
bende Hem benım hemde Annemınkını temızledım o yuzden abartmadan 2 gun hıc kalkamadım bırde benım kuyruk sokumu kemiğim kırık çatıdan düşmüştüm yanı normalde bu kadar agır temızlık yapmam yasak ama napım duramıyorum sonrada acısını cekıyorum...neyse bıttı gıttı
Bayramda yoğun oluruz muhtemelen arada bakarım belkı denkleşiriz
inşALLAH gelmez dıcem ama benım dememle olmıcak hakkında hayırlısı belkıde tedavıye baslayınca hemen olur (eger adet görürsen belkı yanıltıcı belırtılerdır)
hayırlısı ......opuyorum ALLAHA emant ol arkadaşım
selam canım nasılsın aldım test sonucumu 1.48 cıktı bıraz dusuk galıba moralım bozuldu
günaydın canım :) evet düşük bir değer sordun mu Doktoruna yada netten araştırdınmı nedır ne değildir ? hanı cok cok ıyısı 2.5 ustu olmasıymıs yınede bılemem tabıkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?