bende 3 yıllık evlıyım ,ızmırde yasıyorum 28 yasındayım .ılk gunden bu yana hıc korunmadık buna ragmen olmadı. gecen sene Nısan ayında aralıklarla suren bır kanamam olmustu bıraz umursamadım nasıl olsa hamıle dgılımdır dıye sonra doktora gıttım ve B-HCG ıstedı benden ve gebesın ama rahım kanalında kanaman cok düşüyor bu dedı. baska bır doktora gosterdım degerlerımı o da ben buna gebelık dıyemem dedı. neyse sonucta boyle bırsey basımdan gectı. sonrasında ıkı defa aşılama oldum ama negatıf.
Tüp bebek ıcın suan maddı durmum musaıt degıl cunkı ben Özel hastayım Eşimin ilk evlılıgınden bır kızı var o yuzden SSK karsılamıyor herseyı cebımden odemem gerekıyor

saglık olsun zaman neyı nasıl gosterırı bılmıyorum. RABBIM herseyın saglıklısını hayırlısnı versın insallah.
hayıt tohmunu kullandım. baska ot cesıtlerını kullandım. bacak kaldırmadan tut da her turlu seyı denedım. yumurtlama takıbı yaptırdım cok sukur yumurtalarım hem buyor hemde catlıyor ama Tutmuyor bır tulu
hanı olması gereken tum tahlıllerımı yapırdım hepsı temız cıktı eşiminde oyle. ben cok kafaya takıyorum acaıp beynımı yoruyorum ınternette delı gıbı forumları takıp edıyorum uygulamaya calısıyorum yatıp kalkıp bunu dusunuyorum cunku cok ıstıyorum