- 15 Eylül 2012
- 8.407
- 6.881
- 398
- Konu Sahibi Strongmom_
merhabba bayanlar 2.senemizde doluyor evliliğimizde ama henüz bebişimiz gelemedi herşey normalken doktorların deyimiyle başka ne sorun olabilir ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabba bayanlar 2.senemizde doluyor evliliğimizde ama henüz bebişimiz gelemedi herşey normalken doktorların deyimiyle başka ne sorun olabilir ki?
Kafana çok takma hamile kalmayı unut, saplantı haline getirme ruh sağlığı çok önemli bu dönemde kendini bırak, sonra bak nasıl hamile kalacaksın hadi bakalım kolay gelsin![]()
doktor artık bizede beklemeyin aşılama yaptırın dedi bi doktor biraz daha bekleyin dedi.o sıvıyı bende düşündüm canım onun için pre seed diye bi jel var bi arkadasım kullandıgı ay hemen hamile kaldı bende bu ay onu denedim ama malesef bende olmadıMerhaba, bizimde aynı 2 yılı dolduruyoruz canım, bizdede bir sebep bulunamadı. 2 negatif aşılamam var. Şimdi tüp bebeğe geçeceğiz, inşallah bir sorun çıkmazsa. Aslında var bir sebebi ama bulunamıyor, arkadaşın bahsettiği öyle bir sıvıdan kaynaklı olabilirmi ki:26:
evet dogru söylüyosun canım o test yapılmadı ama bende arastırdım pre seed diye bi jel var kullanan cogu kişi ilk 3 ayda hamile kalmıs baska bi topiğimizdede bi arkadaşın önerisi üzerine oda ilk kullandığı ay hamile kaldı bende bi umut denemedim dememek için aşılama yoluna girmeden bi deneyeyim dedim tüp bitene kadar inşallah hayırlı sonuçlar alırızBence sebepsiz infertilite yok sebebini bulamadiklari infertilite var ve genis arastirmalarim sonucu sebepsiz infertilite drnilen bircok kisiye bu bahsettigim test yqpilmamis.yani buyuk bir ihtimalle sebep servikal mukus kalitesizligi veya asidik olmasi.spermleri dol yolunda baraj kurarak (spermleri zararli bakteriler olarak algiladigi icin yapiyor bunu) rahime gecisine izin vermemesi veya spermleri oldurmesi nedeniyle hamile kalamayanlar cok fazla.ama bundan bihaberler malesefcuha cicegi yagi bu sivinin kalitesini arttirip hamile kalmayi sagliyor mutlaka bak...
kesinlikle sebepsiz infertilitenin bircogunun sebebi bu.butun testleri yapip bir bunu yapmiyorlar turkiyede bunuda yapsalar sorun cikacak ama nerdeee.Merhaba, bizimde aynı 2 yılı dolduruyoruz canım, bizdede bir sebep bulunamadı. 2 negatif aşılamam var. Şimdi tüp bebeğe geçeceğiz, inşallah bir sorun çıkmazsa. Aslında var bir sebebi ama bulunamıyor, arkadaşın bahsettiği öyle bir sıvıdan kaynaklı olabilirmi ki:26:
doktor artık bizede beklemeyin aşılama yaptırın dedi bi doktor biraz daha bekleyin dedi.o sıvıyı bende düşündüm canım onun için pre seed diye bi jel var bi arkadasım kullandıgı ay hemen hamile kaldı bende bu ay onu denedim ama malesef bende olmadı
pre seed bu sivida sorun varsa isr yaramiyor cnm cunku spermler rahim agzina rldikten.sonra yine bu sividan gecmeleri gerekiyor.bu sivi izin vermezse gecemiyorlar.yada oldururse hamilelik olusmuyor tabi...
evet dogru söylüyosun canım o test yapılmadı ama bende arastırdım pre seed diye bi jel var kullanan cogu kişi ilk 3 ayda hamile kalmıs baska bi topiğimizdede bi arkadaşın önerisi üzerine oda ilk kullandığı ay hamile kaldı bende bi umut denemedim dememek için aşılama yoluna girmeden bi deneyeyim dedim tüp bitene kadar inşallah hayırlı sonuçlar alırız![]()
sanirim devlet ve uni hastanelerinde yapilir.doktorunuza sorun belki kendiside yapar...ben fransadayim bana burda yapildi ve sorun o cikti...ya kalite arttirici biseyler denemek yada sodyum bikarbonatla rahim agzini yikamak lazimmis.yine olmassa asilama deniliyor..biz yaptirdik tabi 6 asilama 2 tup denedik.simdi bir oglum vqr ikinciyi istiyorum bende...aynı sorun bende de var maalesef ızmırde gıtmedıgım Dokotr ve merkez kalmadı desem yerıdır(( hepsı aynı seyı soyluyor sebepsiz...sebepsiz... ama ben bılıyorumkı mutlaka bır sebep vardır ama Doktorların hepsı alışmış aynı şeyı soyluyorlar . sımdı burda sıtede duydum POSTKOTİAL testi dıye bırsey duydum acaba bu testı nerde nasıl yaptırabılırız .bılen fıkrı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum ...lütfeeeeeeeen :44:
kesinlikle sebepsiz infertilitenin bircogunun sebebi bu.butun testleri yapip bir bunu yapmiyorlar turkiyede bunuda yapsalar sorun cikacak ama nerdeee.
sanirim devlet ve uni hastanelerinde yapilir.doktorunuza sorun belki kendiside yapar...ben fransadayim bana burda yapildi ve sorun o cikti...ya kalite arttirici biseyler denemek yada sodyum bikarbonatla rahim agzini yikamak lazimmis.yine olmassa asilama deniliyor..biz yaptirdik tabi 6 asilama 2 tup denedik.simdi bir oglum vqr ikinciyi istiyorum bende...
kesinlikle sebepsiz infertilitenin bircogunun sebebi bu.butun testleri yapip bir bunu yapmiyorlar turkiyede bunuda yapsalar sorun cikacak ama nerdeee.
sanirim devlet ve uni hastanelerinde yapilir.doktorunuza sorun belki kendiside yapar...ben fransadayim bana burda yapildi ve sorun o cikti...ya kalite arttirici biseyler denemek yada sodyum bikarbonatla rahim agzini yikamak lazimmis.yine olmassa asilama deniliyor..biz yaptirdik tabi 6 asilama 2 tup denedik.simdi bir oglum vqr ikinciyi istiyorum bende...
Bence sebepsiz infertilite yok sebebini bulamadiklari infertilite var ve genis arastirmalarim sonucu sebepsiz infertilite drnilen bircok kisiye bu bahsettigim test yqpilmamis.yani buyuk bir ihtimalle sebep servikal mukus kalitesizligi veya asidik olmasi.spermleri dol yolunda baraj kurarak (spermleri zararli bakteriler olarak algiladigi icin yapiyor bunu) rahime gecisine izin vermemesi veya spermleri oldurmesi nedeniyle hamile kalamayanlar cok fazla.ama bundan bihaberler malesefcuha cicegi yagi bu sivinin kalitesini arttirip hamile kalmayi sagliyor mutlaka bak...
canim basliycam almadim daha eylulde ilk adetimde baslamayi dusunuyorum... yalniz rahim icindeki sivi degil servikal sivi yani dolyolundan rahim agzina uzanan yoldaki...Sen içmeye başladınmı bu çuha çiçeğini, onun faydası varmı bahsettiğin rahim içindeki bu sıvıya:26:
ayy canim guldurdun beni :)) karbonat degil sodyum bikarbonat yani bir ilac...bunu ben kullanmadim doktorum bana vermedi bende bilmiyordum sormadim.ama burdan bir arkadas kullanmis ve hamile kalmis...peki bikarbonatla yıkamanı Doktorunuz mu soyledı ??? nasıl olacak o yanı nasıl yıkamamız lazım ne kadar karbonat koyulmalı ? bıldıgımız soda mı ? işe yarıyormuymus
merhaba... bu soyledıgın testı ben burda arastırıyorum bakıcam nerde nasıl yaptırabılırım bılgılerı varmıs Itanbulda yapılıyormus ama ızmırde durum nasıl bılmıyorum. farzedelım kı bu testın sonucunda negatıv cıkıyor yanı mukozayla ılgılı sorun var bunun tedavısı var mı? cevabını heyecanla beklıyorum
canim basliycam almadim daha eylulde ilk adetimde baslamayi dusunuyorum... yalniz rahim icindeki sivi degil servikal sivi yani dolyolundan rahim agzina uzanan yoldaki...
ayy canim guldurdun beni :)) karbonat degil sodyum bikarbonat yani bir ilac...bunu ben kullanmadim doktorum bana vermedi bende bilmiyordum sormadim.ama burdan bir arkadas kullanmis ve hamile kalmis...
dedigim gibi servikal mukus kalitesizse kalitesini arttirmak icin cuha cicegi yagi veya kapsulu icilmesi iyiymis bu sekilde cok hamile kalan var.birde sodyumbikarbonatla vajina yikaniyor o sekide.ama doktorlar bunla ugrasmayip direk asilama ineriyorlar genelde...
sevindim güldürebıldıgıme :))) me bıleyım hıc duymadım ya bende bıldıgımız karbonat sandım :) neysekı cabuk toparladımbende yarın Doktora gıdecegım hem progesteron testı yaptıracagım hem bır muayene olayım hemde su dedıgın tetsı ve sodyumbıkarbonatı sorayım belkı bılgısı vardır .....
aslinda tam olarak bir ilac degil karbonat ama eczanede satiliyor bu)
yarın Doktora gıdıyorum dedıgın testı bır sorayım bakalım bılgısı var mı ... sonrada dedıgın chuha çiçeğini bır sorayım aktara
tamam canim bana yaz sonra ne dedigini?cuha cicegine beraber baslariz istersen birdahaki ay)