- Konu Sahibi Strongmom_
canım bırak Aşılama önce istememelerini egenın Doktoruyla konustum 1-2 deneme sonrası(tüp bebek) olumsuz olursa ıstege baglı yapıyorlarmıs.
bırak Aşılamayı yani.... bılmeyen Doktorlar var yada bılmemezlıkden gelıyorlar. Ben buldum bır yerde ozel lab. 120 dedı banada. ama 200 den baslıyor arastıra arastıra 120 buldum belkı daha cok arastırırsam dahada düşer.
Kızlar dün bende özel bir hastaneye (cihan hastanesi) sordum sadece AMH için 150 TL dediler ama benim gittiğim doktor o hastanede olduğu için 120 TL dediler. Fakat istanbula gönderiyorlarmış 1 haftadan önce gelmezmiş. Bende gelecek ay gideceğim regl imim 3. gününe denk getirmek istedim. Hem hormon testi hemde AMH testi için birlikte kan vereyim diye. Çünkü benim damarlarım cok inceymiş göremediklerinden kollarımı yada ellerimi delik deşik ediyorlar uyuşturucu kullanır gibi 10 gün mosmor oluyor.
Bu arada AHM TESTİ için günler önemli size bir sey dedilermi İnternetten araştırdım hangi gün gittiğin önemli değil yazıyordu. Hastane bana doktorunuz size söyler dedi anlayamadım kafam karıştı. size özel bir gün söyledilermi.