Hiç bi topikte istediğimi bulamadım gelin sadece belirtileri burda biriktirelim

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Hanımlar bütün topiklerde başlık açılmış gebelik belirtileri diye Ama 5-10 mesajdan somra ya sohbet yada bende bu var acaba hamile miyim yazıları girmiş. Bu topikte olmasın. Nolur sadece belirtileri yazın inanın onları okumaya ihtiyacı olan çok kişi var ben gibi. Mesela adete iki gün kala kasıklarda ne gibi ağrı vardı ? Sadece yaşadıklarınızı bekliyorum kuzular hadi bakalım pamuk eller klavyeye.

Selam naber ben geldim vs yazılar kaldırılacaktır

Merhaba,
Ben hamile olduğumu adetime 10 gün kala vücudumdaki değişikliklerden tahmin ettim ama ilk gebeliğim olduğu için yine de şüpheli yaklaştım.
İlk belirtim göğüslerim gerçekten inanılmaz tombullaştı. Bu tombullaşma adet öncesi şişlik gibi bir şey değildi. Göğüs uçlarım büyüdü ve eşime o ay hamile olabileceğimi söyledim.
Ve birden bire uyuklamaya başladım. (Hala uyukluyorum)
Daha sonra kasık batmalarım başladı. Adet krampı değildi kesinlikle. Oturup kalkarken elimle kasıklarıma baskı yapmadan hareket edemiyordum. Diş fırçalarken öğürmeye başladım ve her öğürüş kasıklarımı daha çok ağrıttı.
Onun dışında mide bulantım olmadı çok şükür.

Merhaba,
Ben hamile olabilme ihtimalimi hiç düşünmemiştim ama aşırı derecede iştahsızlık ve uyku hali vardı.iştahım yok diye spor ve diyete başlamıştım tek büyük değişikliğim oydu adetime yakın acıyan gögüslerim bir farklı oldular şiştiler ama acımadılar grip olmaya başlamştım sonra şüphe ettim hamilelik gibi bir durum varsa ilaç içmemek için ve aderime 2 gün kala test yaptım ve hamileyim.kısaca tek belirtim iştahsızlık ve uykuydu.bu arada çok faydali bir yer olmş tebrik ve teşkkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…