hiç bir ayrılan koca karısına bunları söylermi

sonnssss

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
390
85
18
aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor

sürekli konu açıyorum ne olur kızmayın sizlerle dertleşince inanın rahatlıyorum isterseniz kızın ama ben bunları hak etmedim

Onları yazması, sizin bunları hakettiğinizi göstermez. Onun nasıl biri oldugunu gösterir ancak. Anlıyorum bunları duymak çok koyar insana ama umursamamayı öğrenmelisiniz. İsterseniz kendisine hakaret davası da açabilirsiniz tabi, bu da bir seçenek.

inanın 2 ci evililik yapan arkadaşlarıma bakıyorum allahım diyorum allahım kimsenin yuvasını yıkma benim eşim için evlilik oyuncak gibi bi kavgada defol git bitane eşyanı görmücem kaçarak evlendik bütün ailemi arkama aldım onay vermediler sonuç ne oldu baba evi 1 ay gittim sonra yalvar yakar tekrar baroştım ama bu defa daha kötü şeyler yaşadım ne küfürler ne hakaretler bu arada ikimiznde 2 ci evliliği her kavgada ilk eşimi yüzüme vuruyordu ne olcak işte diyordu seni böyle böyle yaptı bıraktı bende aldım seni diyordu daha neler neler

aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor

Biz ne bilelim ne yasadiniz da bu noktaya gelindi ? Durduk yere denilecek seyler degil yani bunlar durduk yere diyorsa herhalde karaktersizin tekidir bosaniyor oldugunuza memnun olup unutmalisiniz.
Aldatma falan olduysa baska adam varsada ayrilip kurtulun hayatiniza bakin.

Manyak mıdır nedir ?ayrılmışsın bitmiş işte rahat bıraksana zoru ne bunun?

Biz ne bilelim ne yasadiniz da bu noktaya gelindi ? Durduk yere denilecek seyler degil yani bunlar durduk yere diyorsa herhalde karaktersizin tekidir bosaniyor oldugunuza memnun olup unutmalisiniz.
Aldatma falan olduysa baska adam varsada ayrilip kurtulun hayatiniza bakin.
evet arkadaşım kavga ettiği zaman kendini kaybediyordu evimden dışaı dahi çıkmayan ben kv üst katımda oturuyordu bi ona çıkardım anneme dahi göndermezdi kıskanırdı

Tabiki her ayrılan eş bunları demez. Size beyinsizi denk gelmiş sadece.
Ayrılığı sindiremiyor belli ki. Suçlayacak kişi arıyor kendine.
Numaranızı değiştirin. Size ulaşamasın. muhatap olmaya değmez.
değiştirdim arkakaşımın facesinden bakıyorum paylaştıklarına neler neler yazıyor benim hakkımda ben okurken utandım yani

Ağzımı açmak istemiyorum ama zararın neresinden dönülürse kardır dicem..

inanın 2 ci evililik yapan arkadaşlarıma bakıyorum allahım diyorum allahım kimsenin yuvasını yıkma benim eşim için evlilik oyuncak gibi bi kavgada defol git bitane eşyanı görmücem kaçarak evlendik bütün ailemi arkama aldım onay vermediler sonuç ne oldu baba evi 1 ay gittim sonra yalvar yakar tekrar baroştım ama bu defa daha kötü şeyler yaşadım ne küfürler ne hakaretler bu arada ikimiznde 2 ci evliliği her kavgada ilk eşimi yüzüme vuruyordu ne olcak işte diyordu seni böyle böyle yaptı bıraktı bende aldım seni diyordu daha neler neler

yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun sanırım, kaçtığın içinde ezdikçe ezmiş, bence kendi özeleştirini yapmalısın aynı hataları tekrarlamamak için
şimdiyse ailenle aranı iyi tutmaya bak, hamile kalmamaya bak, o hakaret dolu mesajlarıda sakın silme hatta başka yerlerede kaydet belki lazım olur mahkemede falan, sankın sen ona hakaret edeyim deme tabii

Back
X