hiç bir ayrılan koca karısına bunları söylermi

Biz ne bilelim ne yasadiniz da bu noktaya gelindi ? Durduk yere denilecek seyler degil yani bunlar durduk yere diyorsa herhalde karaktersizin tekidir bosaniyor oldugunuza memnun olup unutmalisiniz.
Aldatma falan olduysa baska adam varsada ayrilip kurtulun hayatiniza bakin.
cnm benim neden aldatayım ben bana bunları evde kavga edrken söylüyordu ben ilk eşimden ayrıldım asla biriyle çıkmadım birtek onunla çıktım evlenıncemi aldatayım eşimi ben evimden dahi dışarı çıkmazdım annem 20 adımlık yerde oruruyordu anneme bile 2 ayda bir gönderirdi beni bir gün hiç unutmam onun tezenin eşi gelmiş oraya adam nrmalde içki içermiş gldiğinde içmemişti neyse geldi bana dediki çabuk odaya gir bende girdim kapıyı kiltledi üzerime neyse bende oturdum adam gitti geldi kapıyı açtı neden kiltledin dedim kapıyı üzerime içki içmiştr belki sana sarılır diye yuhhh dedim yani düşünün artık

aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
konu başlığına cevap veriyorum: Evet soyler, hatta bin beterini söyler.

aklım almıyor düşünüyorumda ben ne yaptımda bunları hak ettim mesaj attı bana bir küfürler allahım dedim ben kiminle evlendim acaba her ayrılan böylemi yapıypr eşine merak ediyorum bana yazın ne olur ne o..... kaldı ne f....... ne m... herşey dedi bana senin gibi bir o....puyu nasıl kaçırmışım dedi ben ne yaptımda bunları söyledi bana aklım fikrim almıyor
biz kadınlar olarak kendimizde hep hata arıyoruz
ben ne yaptım da bole oldu
ne ettim de hakettim
çıkın o kafadan (kendim için de gecerli)
karsındakinin karakteriyle ilgili seninle değil

biz kadınlar olarak kendimizde hep hata arıyoruz
ben ne yaptım da bole oldu
ne ettim de hakettim
çıkın o kafadan (kendim için de gecerli)
karsındakinin karakteriyle ilgili seninle değil
evet onun karektersizliği kişiliksizliği allahından bulsun inş.

Karakteri bozuk insanlar herşeyi kendilerinde hak görürler ve küfür vs çekinmeden söylerler

Back
X