• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir belirti olmadan gebelik süreci yaşayan varmı

Ben sağlık ocağına gittim sabahtan kan aldılar aşım vardi yani yaptırdım ölçümleri yaptık kontrol muayenem 2.30 da detaylı ultrason da 3.20 de inşallah güzel haberler alırız canım ❤️
İnşaallah canım İnşaallah benimde korkudan heyecandan mideme ağrılar giriyor hiç umutlu değilim nedense öyle bir karamsarlik var içimde

İnşaallah canım İnşaallah benimde korkudan heyecandan mideme ağrılar giriyor hiç umutlu değilim nedense öyle bir karamsarlik var içimde
Kese göründü sorun yok dedi doktor salı günü tekrar geldi.. Ama içim hiç rahat değil sonuncuda da kese göründü demişti doktor pazartesi gel bayramdan önce tam kesinleşsin gittim kese şekli bozuk kurtaj demişti yine Salı ya kadar heyecanlı endişeli korkulu bekleyişe devam

Hamile olduğumu öğrendim ama hiç bir belirtim yok doktora gitmedim randevum yarin ama hiç bir belirtim yok.
Bende 4+2 günlük gebeyim canım sadece tutunmada hissettim yerleşmede sonra geçti belirtiler bende henüz gitmedim doktora haftaya gidicem kese görünsün vücut alışınca hormona normal bence belirti olmaması

Bende 4+2 günlük gebeyim canım sadece tutunmada hissettim yerleşmede sonra geçti belirtiler bende henüz gitmedim doktora haftaya gidicem kese görünsün vücut alışınca hormona normal bence belirti olmaması
Merhabalar tutunmada nasıl ağrılarınız oldu acaba benim dpo5 te başladı dpo7 ye kadar sürekli geçmeyen sızılarım vardı

Merhabalar tutunmada nasıl ağrılarınız oldu acaba benim dpo5 te başladı dpo7 ye kadar sürekli geçmeyen sızılarım vardı
Anı harekette batma oldu birkaç kez şiddetli onun harici akşamları iğne batması gibi oluyordu rahim ve sol kasığa göğüslerim çok şişti kramp girdi bıçak saplanır gibi şuan geçti ama şiş hala

Kese göründü sorun yok dedi doktor salı günü tekrar geldi.. Ama içim hiç rahat değil sonuncuda da kese göründü demişti doktor pazartesi gel bayramdan önce tam kesinleşsin gittim kese şekli bozuk kurtaj demişti yine Salı ya kadar heyecanlı endişeli korkulu bekleyişe devam
Düşük yapıyorum bana yine nasip olmadı herşeyin hayırlısı

7+5 im hiçbir belirtim yok. Sadece ilk zamanlar ara ara regl olacak gibi oluyordu o kadar. Bana da garip geliyor ama belirtisiz olanlar da var heralde bizim gibi😊

Kan pıhtılaşması falan olabilir mi bunu arastirmalisin alıştım deyip birakma kendine yazık neden düşüyor sebebini ogren
Pıhtılaşma var zaten kan sulandirıci hapı sürekli kullanıyorum anladığın anda iğneye başlayalım demişti doktor erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüğüm anda iğne ye de başladım ama demekki farklı bir sorun mu var nasip mi değil inanın ki anlayamıyorum kese oluşuyor ama bebek oluşmadan düşük oluyor

Son düzenleme:
Pıhtılaşma var zaten kan sulandirıci hapı sürekli kullanıyorum anladığın anda iğneye başlayalım demişti doktor erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüğüm anda iğne ye de başladım ama demekki farklı bir sorun mu var nasip mi değil inanın ki anlayamıyorum kese oluşuyor ama bebek oluşmadan düşük oluyor
Anladım canım çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin

Anladım canım çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin
Aminnn canım teşekkür ederim. Rabbim isteyen hak eden herkese anne baba olmayı.isteyip de şuan beklentide olan herkeze güzel haberler almayı. Bebeği karnında olanlara da sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklamaya nasip etsin

Sizede güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşun bebeğinize inşaAllah

Back
X