Hiç bir hesapyapmadan, ovulasyon testi vs uğraşmadan, belirti okumadan hamile olursam supriz olir di

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Evet arkadaslarrrrr bu ay benim gibi akışına bırakan var mı? Hiç bir hesap.kitap yapmadan ovulasyon testi yumurtlama takibi vs uğraşmadan bu ay hamilelik olursa supriz olur diyen var mı benim gibi:) bu arada ben kendimden bahsedeyim. bu ay kendime söz verdim vücudumu hiç bi şekilde dinlemiyorum kesinlikle.belirti aramıyorum belirti de okumuyorum bu ay gelişigüzel çalışmalar yaptık. Çok umut da bağlanıyorum. Malesef eşimde zehirli guatr var triod değerleri yüksek. Bu ay öğrendik bunu. O yüzden de hemen gebelikb olmayablr diye kabullendik sonucunu RABBime biraktik ve bu ay o şekilde bekliyoruz.. var mı benim gibi bekleyen? Yumurtlama günümü tam takip etmediğim için tahmini adetime 7 gün var daha az da olablr daha çok da :)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bizde ben de eşim de sorunluyduk.8 ay olmadı ve hiç düşünmediğimiz aklımızdan attığımız ay 7 oldu...içinizi ferah tutun.Allah a bırakın yeter...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.bizde ben de eşim de sorunluyduk.8 ay olmadı ve hiç düşünmediğimiz aklımızdan attığımız ay 7 oldu...içinizi ferah tutun.Allah a bırakın yeter...
Aynen canım biz de öyle karar aldık RABBİM uygun gördüğü vakitte hayırlı bi zamanda nasip eder İNSAALLAH Veren de o alan da o. İNSAALLAH bizlere de tattirir

Bende vazgecmistim amaan olursa olur olmazsa olmaz dedim 3 ay sonrasinda sifir belirtiyle melebaa dedi bana bebisim:KK46: darisi sana insallah hayirli zamanda saglikli sihhatli hayirli bi evlat surpriz yapar.. bu isler rahatliktan geciyo birak rahat olun :KK48::KK48::KK48:

Evet arkadaslarrrrr bu ay benim gibi akışına bırakan var mı? Hiç bir hesap.kitap yapmadan ovulasyon testi yumurtlama takibi vs uğraşmadan bu ay hamilelik olursa supriz olur diyen var mı benim gibi:) bu arada ben kendimden bahsedeyim. bu ay kendime söz verdim vücudumu hiç bi şekilde dinlemiyorum kesinlikle.belirti aramıyorum belirti de okumuyorum bu ay gelişigüzel çalışmalar yaptık. Çok umut da bağlanıyorum. Malesef eşimde zehirli guatr var triod değerleri yüksek. Bu ay öğrendik bunu. O yüzden de hemen gebelikb olmayablr diye kabullendik sonucunu RABBime biraktik ve bu ay o şekilde bekliyoruz.. var mı benim gibi bekleyen? Yumurtlama günümü tam takip etmediğim için tahmini adetime 7 gün var daha az da olablr daha çok da :)
Bn varim cnm olursa olur olmazsa var bu hikmet diyorum iliskiye cocuk icin degil kndim istedgm zmn gryrm ve bu ay insallah senden guzel hber duycm gbime geliyo birak akisina olacaktr gulum

Bn varim cnm olursa olur olmazsa var bu hikmet diyorum iliskiye cocuk icin degil kndim istedgm zmn gryrm ve bu ay insallah senden guzel hber duycm gbime geliyo birak akisina olacaktr gulum
İnanamıyorum bu sabah kalktım ve adet oldum.ben şok. Ben normalde 35 günde bir adet oluyordum.bu ay çörekot bal tarcin yedim sadece yumurtlama düzene girsin diye.29 günde adet oldum.yumurtlamam normalde 22. Veya 23. Gun olurdu geç olurdu.bu ay 16. Gun yumurtlama olmus. O da bayrama denk gelmiş ve biz bayramda hiç calisamadik malesef

Ben oğluma nasıl hamile kaldım hiçç bilmiyorum ne ovulasyondan falan haberim yoktu buraya girmeye başladıkça öğrendim hepsini 2. Çocuğum 8 aydır olmuyor çok bilmekte iyi olmuyor bu durumlarda şimdi öğrendim ya kendimi dinleyip duruyorum ama artık dinlemiycem bende akışına bıraktım sıkıldım çünkü burayada sadece arkadaşlarımı takip için giriyorum hiçbişi araştırmıyorym artık ;)

Back
X