Size bir şey sormak isterim..neden yavrusunu sağlıklı bir ortamda şiddetten küfürden uzak bir ortamda büyütmesi sorun olsun ? inanın bu bayanın yaşadıkları kötünün en kötüsü ve o bunları yaşarken yavrusunun babası malesef saygı duymamış karısına..yapılanlara sadece bakmış..baştan kopuk bi baba yani..sizce bu adam iyi bir baba olabilir mi ?? cidden soruyorum..ne düşünüyosunuz ??
Ben istanbulda kaldiklarini biliyorum dikkat ederseniz o yuzden ortam sakinse diyorum. Tunceliyi hic yazmadim bile yani o ortami yazmadim demek istiyorum. Esinin duruldugunu soylemis, istanbulda olduklarini soylemis, ve ayrica saygi goruyorsaniz devam exin dedim, insanlik goruyorsaniz devam edin demek istiyorum.
Tabiki yavrusunun kufurden uzak buyumesi en dogrusu, kizinin babasina cok duskun oldugunu soylemis su an babalik yapmasa sanirim duskunde olmayabilir, bastan kopuk olan bi babaya bile ben cok onyargili yaklasmak istemedim, cunku kadinda olsa erkekde olsa anne babaliktan sonra insanin hayata bakis acisi cok degisiyor, sanirim hamilesiniz ve dogumdan sonra soylediklerimi cok daha iyi anlayabilirsiniz.
Yani yanlis anlasilmis yada yanlis ifade etmis olabilirim, ama ben bi iliski sonucu bi bebebk doguyorsa o iliski artik iki kisilik degil üc kisilik dusunulmeli ve oyle karar verilmeli diye dusunuyorum, tabi bu benim fikrim.
Tekrar soyluyorum "saygi goruluyorsa ve insanca muamele goruluyorsa...."