ee Alevilkle bu yaşadıklarınızın alakası ney?
ne die Alevi olduklarını belirtme gereği duydunuz ki?
artı ilk kez büyü yaptıran kapılara domuz yağı süren Alevilerin olduğunu duyuyorum..
bide Alevi kayınbabalar ve kaynanalar gelinlerine oğullarına verdiklerinden çok daha fazla değer verirler..
eğer anlattıklarınız doğru ise çok üzüldüm kötü insanlara denk gelmişsiniz ama bunların Alevilikle alakası gerçekten yok..
malesef yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdin..
Hey Allah'ım arkadasım pardon senin kafan yerinde mi.Bu ne gerksiz saptırıcı absürd bir yorum.Ben alevi degilim ! Alevi olmadığım için istememişler beni.Ya sünnilere laf etseydim susup kara cahiller pislikler diye yorum yapardın ki ben alevilere tek igrenç söz sahi söylemedim !!! KONUYA YORUM YAP ! Oraya tepki çekeyim diye yazmadm alevi diye.benim.kocamda alevi.sen ne alıp satıyorsun ???? Ya benim derdim başımı aşmış senin yazdıklarına bak.Benim tuncelili birçok arkadaşım var.ki o köyde dahi bana yardmcı olan merhamet sahibi insanlar vardı.ne kadar art niyetçi bir kişisin sen.banane kız çocuklarına fazla deger veriyorlarsa.ben hayal mi gördüm yahut roman mı yazdım buraya ??? Bunların tek yek her harfini yaşadım ben ok ???