• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey eskisi gibi değil. Özlüyorum..

1okaliptus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
464
467
18
31
Herkese merhaba.
28 yaşında 1.5 senelik evliyim. Finans şirketinde çalışıyorum eski işimden ayrılalı 1 sene olacak hakkım yenildiği için 7 senelik işimden ayrılıp suan çalıştığım firmaya girdim. Girmez olaydım hayatım alt üst oldu. İki kişilik ekiptik şimdi üstüm gidiyor ben tek kalıyorum inanılmaz bi belirsizlik var. Ev sahibimiz bizi evden çıkarmaya çalışıyor. Üstelik eşimin annesi tarafından sözlü olarak burası sizin eviniz dediği eve geçemiyoruz eşim cok direndi muhtaç olduğumuzu söyledi kira ödemeyi teklif ettiğimiz halde annesi kabul etmiyor. Bu evden çıkarsak (ki başka bi yere taşınacak gücümüz hiç yok)
Şuan oturduğum eve girmek istemiyorum oraya ait değilim ve kendimi huzursuz hissediyorum. Eşimide istemeden huzursuz ediyorum.
Eşimin ailesi deseniz beni hiç istemedi babası bana baba deme dedi çekti gitti.
Yaşım ilerlediği için çocuk sahibi olmak istiyorum diye düşünemiyorum bile.
O kadar çaresizim ki o kadar mutsuzum ki
Artık gerçekten boşanıp bekar hayatıma o düz yaşantıma dönmek istiyorum koşturmaktan yetişmekten sıkıldım artık akıl verin ne olur

Çok gençsin.
Allahım sağlık versin de geri kalanı halledersiniz.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum da hiç mi ucuz kira evi yok?
İş yerinde istifa edin, masrafları kısın, o arada yeni iş arayın. Çalışırken iş aranmıyor maalesef.
Karı koca birbirinize destek olun, hiç kimseye minnet etmeyin. Hiç kimsenin hiç kimseye faydası yok maalesef bu zamanda.

Çok gençsin.
Allahım sağlık versin de geri kalanı halledersiniz.
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum da hiç mi ucuz kira evi yok?
İş yerinde istifa edin, masrafları kısın, o arada yeni iş arayın. Çalışırken iş aranmıyor maalesef.
Karı koca birbirinize destek olun, hiç kimseye minnet etmeyin. Hiç kimsenin hiç kimseye faydası yok maalesef bu zamanda.
O kadar kötü ve çaresizimki iş yerinden çıkıp yeni iş arayamamki bir sürü ödememiz var kira var imkansız. Kiralar almış başını gitmiş kimseden gerçekten fayda yok herkes iyi zamanımızda yanımızda

O kadar kötü ve çaresizimki iş yerinden çıkıp yeni iş arayamamki bir sürü ödememiz var kira var imkansız. Kiralar almış başını gitmiş kimseden gerçekten fayda yok herkes iyi zamanımızda yanımızda
O zaman çalışmaya devam edilecek.
Çok uygun bir kira evi bulup taşınırsınız.
Bütçenizi yeniden ayarlayın.
Bu kadar borç yapmayın bir daha.
Yazık gençler neden bu kadar açılıyor hiç anlamıyorum, çok üzülüyorum.

O zaman çalışmaya devam edilecek.
Çok uygun bir kira evi bulup taşınırsınız.
Bütçenizi yeniden ayarlayın.
Bu kadar borç yapmayın bir daha.
Yazık gençler neden bu kadar açılıyor hiç anlamıyorum, çok üzülüyorum.
Evlendiğimiz zaman destek görmedik herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık

Herkese merhaba.
28 yaşında 1.5 senelik evliyim. Finans şirketinde çalışıyorum eski işimden ayrılalı 1 sene olacak hakkım yenildiği için 7 senelik işimden ayrılıp suan çalıştığım firmaya girdim. Girmez olaydım hayatım alt üst oldu. İki kişilik ekiptik şimdi üstüm gidiyor ben tek kalıyorum inanılmaz bi belirsizlik var. Ev sahibimiz bizi evden çıkarmaya çalışıyor. Üstelik eşimin annesi tarafından sözlü olarak burası sizin eviniz dediği eve geçemiyoruz eşim cok direndi muhtaç olduğumuzu söyledi kira ödemeyi teklif ettiğimiz halde annesi kabul etmiyor. Bu evden çıkarsak (ki başka bi yere taşınacak gücümüz hiç yok)
Şuan oturduğum eve girmek istemiyorum oraya ait değilim ve kendimi huzursuz hissediyorum. Eşimide istemeden huzursuz ediyorum.
Artık gerçekten boşanıp bekar hayatıma o düz yaşantıma dönmek istiyorum koşturmaktan yetişmekten sıkıldım artık akıl verin ne olur
Yaşım ilerledi dediğin yaşta insanlar evlenmemiş bile oluyor. 30da evlendim.

Eşine çok büyük haksızlık kaçmak istemek, yapma. Ailesi istememiş de adam arkanda mı durmuyor?
İş maalesef böyle bi şey. Düzen değişti mi mutsuz olunur.
İş bulmadan işi bırakma.
Üstünün gitmesi belki avantaj olur sana, tekel olduğunda gitme diye zam da yapabilirler.
Haksızlık kırmızı çizgin gibi duruyor eski işinden ayrılmandan yola çıktım.

Ek iş yapın karı koca. Akşam, haftasonu. Uzmanlıklarınız, şehriniz, çevreniz nedir bilmiyorum.
Dolaptan, letgodan ikinci el para edecek, lazım olmayacak her şeyi sat.
Şu dönem olduğun işe sabret, mümkün mertebe para kazan, bir yandan iş bak.
Geçiyor bu dönemler.
Boşanmak, ayrı eve çıkmak vs bunlar da bedava değil. Sihir gibi eskiye dönmeyeceksin.
He dönsen bile o sen değilsin artık.
İlk zorlukta boşan kaç hoş değil, eşin sana yapsa hoşuna gitmezdi.

Herkese merhaba.
Merhaba; bu sebeplerden dolayı mi eşinizden ayrılmak istiyorsunuz? Eşiniz kötü mü davranıyor size? Ben anlayamadım durumu. Yani her ailede inişler çıkışlar olur. Birbirine destek olmak varken bu güçsüzlük neden? Hayatta hep zorluklar olacak. Hemen pes etmeyin.

Evlendiğimiz zaman destek görmedik herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık
Olması gerekeni yapmışsınız bunda tuhaf bir durum yok. Maddi manevi yeterli gücü sağlamak lazım evlenmek için diye boşuna denmiyor. İnsanlar boşuna 30'dan sonraya bırakmıyor evlenme işini yani. Boşuna birikim yapmıyor. İki koca insan evlenmek için aile desteğine bakamaz, bakmamalı. Aile kurmak için doğuştan aileye muhtaç olmadan birey olmak lazım. Aile kimseye sırf evleniyor diye destek olmak zorunda değil. Olması gerekeni yapmışsınız yani şimdi de borcunu ödüyorsunuz doğal olarak. Yaşadığınız süreç normal. Çocuk için yaş geç değil ama siz uygun maddi yeterlilikte değilsiniz. Onu eliniz rahatlayınca düşünün. İşi de bırakmayın iş yok zira.

28 yaş batağı, feleğin çemberinden geçtiğimiz, birçok ünlü yazarında intihara sürüklendiği yaşlar 26-28..
Zor geçiyor ama geçiyor.. İnanın herkesin (çevremdeki herkes) farklı, zor deneyimleri oluyor bu haşlarda. 30dan sonrası daha güzel
İnşallah güzel olur. Ama inanın anlatamadığım ama içimde çözemediğim bir çok şey var. İşin içinden çıkamıyorum yalnızlaştım

Kocanda sorun var mi? Seni seviyorsa her zorlukta bosanip bekarliga mi gececeksin🙄 buarada kocani bosasan hep bekar mi yasayacaksin? yasim gecti deyince cidden yasli sandim daha 30 bile degilsin.. keske 28 e donebilsem mesela..

Esin calisiyodur zaten iyi kotu bi ev bulursunuz illaki.. birde bosansan kira derdin is derdin olmayacak mi sanki? Suan en azindan bi destegin var yaninda. Hayat yalniz daha zor ve skici emin ol.

Is yerinde belirsizlikler oluyor arada ama sana cikis vermediler ya?

Yaşım ilerledi dediğin yaşta insanlar evlenmemiş bile oluyor. 30da evlendim.

Eşine çok büyük haksızlık kaçmak istemek, yapma. Ailesi istememiş de adam arkanda mı durmuyor?
İş maalesef böyle bi şey. Düzen değişti mi mutsuz olunur.
İş bulmadan işi bırakma.
Üstünün gitmesi belki avantaj olur sana, tekel olduğunda gitme diye zam da yapabilirler.
Haksızlık kırmızı çizgin gibi duruyor eski işinden ayrılmandan yola çıktım.

Ek iş yapın karı koca. Akşam, haftasonu. Uzmanlıklarınız, şehriniz, çevreniz nedir bilmiyorum.
Dolaptan, letgodan ikinci el para edecek, lazım olmayacak her şeyi sat.
Şu dönem olduğun işe sabret, mümkün mertebe para kazan, bir yandan iş bak.
Geçiyor bu dönemler.
Boşanmak, ayrı eve çıkmak vs bunlar da bedava değil. Sihir gibi eskiye dönmeyeceksin.
He dönsen bile o sen değilsin artık.
İlk zorlukta boşan kaç hoş değil, eşin sana yapsa hoşuna gitmezdi.
İkinci işi yapıyorum sosyal medyadan evden yaptığım şeyleri satıyorum eşimde evde kullanmadığımız şeyleri satıyor. Eşim arkamda oda cok üzgün. Ve çaresiz. Ailesinden dolayı oldukça mahçup hissediyor kendini.

Merhaba; bu sebeplerden dolayı mi eşinizden ayrılmak istiyorsunuz? Eşiniz kötü mü davranıyor size? Ben anlayamadım durumu. Yani her ailede inişler çıkışlar olur. Birbirine destek olmak varken bu güçsüzlük neden? Hayatta hep zorluklar olacak. Hemen pes etmeyin.
Güçsüzüm çözemiyorum bilmiyorum çaresiz hissediyorum kendimi eşim bana kötü davranmıyor

Olması gerekeni yapmışsınız bunda tuhaf bir durum yok. Maddi manevi yeterli gücü sağlamak lazım evlenmek için diye boşuna denmiyor. İnsanlar boşuna 30'dan sonraya bırakmıyor evlenme işini yani. Boşuna birikim yapmıyor. İki koca insan evlenmek için aile desteğine bakamaz, bakmamalı. Aile kurmak için doğuştan aileye muhtaç olmadan birey olmak lazım. Aile kimseye sırf evleniyor diye destek olmak zorunda değil. Olması gerekeni yapmışsınız yani şimdi de borcunu ödüyorsunuz doğal olarak. Yaşadığınız süreç normal. Çocuk için yaş geç değil ama siz uygun maddi yeterlilikte değilsiniz. Onu eliniz rahatlayınca düşünün. İşi de bırakmayın iş yok zira.
Biz size destek ılucaz dedikleri hiç bir şeyi yapmadıkları için bunu bildiğimizden kendimiz borca girdik ödüyoruz dediğiniz gibi

Kocanda sorun var mi? Seni seviyorsa her zorlukta bosanip bekarliga mi gececeksin🙄 buarada kocani bosasan hep bekar mi yasayacaksin? yasim gecti deyince cidden yasli sandim daha 30 bile degilsin.. keske 28 e donebilsem mesela..

Esin calisiyodur zaten iyi kotu bi ev bulursunuz illaki.. birde bosansan kira derdin is derdin olmayacak mi sanki? Suan en azindan bi destegin var yaninda. Hayat yalniz daha zor ve skici emin ol.

Is yerinde belirsizlikler oluyor arada ama sana cikis vermediler ya?
Kocam destekçim sadece koşturmaktan yoruldum. Yetişememekten istenilmememekten bıktım. İş yerinde çıkış vermediler mi dediğiniz kısmı anlamadım

Kocam destekçim sadece koşturmaktan yoruldum. Yetişememekten istenilmememekten bıktım. İş yerinde çıkış vermediler mi dediğiniz kısmı anlamadım
Kocan olmasada kosturacaksin onu demek istiyorum.

Yani isine son vermediler dimi? Sadece belirsiZlik var diyosun? Ne konusa belirsizlik var?

Kocan olmasada kosturacaksin onu demek istiyorum.

Yani isine son vermediler dimi? Sadece belirsiZlik var diyosun? Ne konusa belirsizlik var?
İşime son vermediler üstüm çıktı tek kişi kaldım yaptığım işin belli bi kısmını öğrendim sadece risk tarafını bilmiyorum tek kaldım ve bunu kalanlara anlatamıyorum nasıl böyle bi riski alabilirim bilmediğim bir şeyi nasıl tamamdır bana verin görevi bana tamamen diyebilirim

Herkese merhaba.
İstanbul'da yaşıyorsanız şehir değiştirmeyi düşünebilirsiniz.İstanbul artık yaşanacak bir şehir değil malesef,daha küçük ve az masraflı bir şehir olabilir.Eşinizle birbirinizi seviyorsanız,neden pes ediyorsunuz ki?Hepimiz yaşadık belli başlı zorluklar.

Back
X