• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey istediğim gibi olmuyor

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Hiç bir şey hemde küçük bir yerde yaşıyorum bindallı istiyorum bulduklarım eski püskü şeyler giyilmiş hepsi dış mekan çekim fotoğrafçısı yok mekan yok adam bi tane sıradan makineyi alıp geliyor dış mekan çekimi için profesyonel bile değil doğru düzgün kuaför yok ne yapayım ben ömrümde bir kere evleniyorum çok mutsuzum

Hiç bir şey hemde küçük bir yerde yaşıyorum bindallı istiyorum bulduklarım eski püskü şeyler giyilmiş hepsi dış mekan çekim fotoğrafçısı yok mekan yok adam bi tane sıradan makineyi alıp geliyor dış mekan çekimi için profesyonel bile değil doğru düzgün kuaför yok ne yapayım ben ömrümde bir kere evleniyorum çok mutsuzum

Mutsuz olup en güzel zamanlarını kendine zehir etmeye değer mi? Düğün zamanı herkes terslik yaşar. Sıkma canını. Elindekilerle mutlu olmaya bak.

Mutsuz olup en güzel zamanlarını kendine zehir etmeye değer mi? Düğün zamanı herkes terslik yaşar. Sıkma canını. Elindekilerle mutlu olmaya bak.

Öyle olmalıyım belki evet ama gönlüme göre bir bindallı bile bulamamak çok ağır geliyor albümler bölümünden bakıyorum ne güzel mekanlarda dış mekan çekim yapmışlar imrenmemek elimde değil olmayanı oldurmaya çalışmaktan yoruldum

tavsiye edebileceğiniz online satın alabileceğim kaftan sitesi var mı kına gecesi için

Bu saydiklarinin evlilikte zerre onemi yok emin ol..sehirde yasayip en guxel bindalliyi giyen en iyi fotolari cektirenlere bi sor bakalim kac kere acip resimlere bakmislar..onemli olan es adayinizin sizi evlendikten sonra pisman etmemesi..unutmayin bunlar gecici seyler 5 yil sonra ne siz ne misafirler bindallinizi hatirlayacaksiniz ama esinizle her gun her dk beraber olup hayat gecireceksiniz...es adayinizla mutluysaniz gerisi bosverin...

Öyle olmalıyım belki evet ama gönlüme göre bir bindallı bile bulamamak çok ağır geliyor albümler bölümünden bakıyorum ne güzel mekanlarda dış mekan çekim yapmışlar imrenmemek elimde değil olmayanı oldurmaya çalışmaktan yoruldum

Benim fotoğrafçım düğüne 2 gün kala bizim fotoğrafımızı çekmekten vazgeçti. Başka biri daha çok para vermiş. İptal etti bizi. "Amaaan aksilik bu olsun, fotoğrafımız olmayıversin" dedim geçtim. Hala yok fotoğrafımız. Kuaföre gittim, makyajı mac olarak anlaşmıştık, lorealle çıktı geldi makyöz. Başkası olsa sinir krizi geçirirdi. Ben bekleriz mac gelsin dedim geçtim. Ciddi söylüyorum üzülmeye değmez. Seni anlıyorum her şey en iyisi olsun istiyorsun ama bazen olmuyor işte. Büyük şehirdeyim yiine fark yok yani. Bindallı konusunda hiç bir fikrim yok.

Bu saydiklarinin evlilikte zerre onemi yok emin ol..sehirde yasayip en guxel bindalliyi giyen en iyi fotolari cektirenlere bi sor bakalim kac kere acip resimlere bakmislar..onemli olan es adayinizin sizi evlendikten sonra pisman etmemesi..unutmayin bunlar gecici seyler 5 yil sonra ne siz ne misafirler bindallinizi hatirlayacaksiniz ama esinizle her gun her dk beraber olup hayat gecireceksiniz...es adayinizla mutluysaniz gerisi bosverin...

Allah pişman ettirmesin eşimle yuvama huzur versin cümlesine içinde de bana
bende her genç kız gibi özeniyorum özel olsun istiyorum bazı şeyler ama imkanlar çok kısıtlı olanda başka bulamaz diye faiş fiyatlar istiyorlar kına el gülümü çerez kesemi bile netten alıcam bu dönem zaten çok stresteyim bu imkansızlıkta beni çok yordu

Düğün arabam şu eski klasik araçlardan olsun istedim çocukluktan beri hayalimdi öyle bir arabada gelin olmak netten baktım kirası 600 700 ankara istanbul izmirde oturanlara bu arabayı kiralamak çocuk oyuncağı banaysa imkansız bişey türkiyenin bir ucuna nasıl gelicek araba her gün açıp fotolarına bakıyorum kursağımda kalıyor her şey heeeeeer şey

Allah pişman ettirmesin eşimle yuvama huzur versin cümlesine içinde de bana
bende her genç kız gibi özeniyorum özel olsun istiyorum bazı şeyler ama imkanlar çok kısıtlı olanda başka bulamaz diye faiş fiyatlar istiyorlar kına el gülümü çerez kesemi bile netten alıcam bu dönem zaten çok stresteyim bu imkansızlıkta beni çok yordu

Tatlim bn kina bile yapmadim boyle zamsnlarda insanlar yok bi kere evleniyorsun hersey olsun diyip insani strese sokuyor..gelme bu gazlara...hersey mukemmel olmak zorunda degil eglenmene mutluluguna bak

Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy

27 yasinda bekarim, yalnizim, her aksam yalniz oturuyorum, igrenc hissediyorum.

Ne guzel evleniyorsun, birak fotografciyi, bilmem neyi kardesim, olmayiversin onlar da, mutluysan ne onemi var bunlarin?

Keske senin yerinde ben olsaydim.

Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy

Kendine konu açmalısın.

Bunlar bence onemli seyler.hele foto albumu cok onemli.insanin icinde kalıyor yapilmayinca.yakininizda buyuk bi il yok mu acaba ordan baksaniz.internet de iyi hi secim gibi.

Istanbulda dogdum yasiyorum ama dugunum esimin ailesinin yasadigi yerde oldu. Kuafore gidiyosun dunya para veriyosun les gibi bi sonuc, bahane burasi kucuk yer burda profesyonellik bekleme. Fotografci keza. Hem cok para aliyolar, hem hersey çöp gibi. Cok uzulmustum o esnalarda. Istanbulda mahalle arasi kuafor, fotografci bile daha iyi is cikarirdi, hem de yari fiyatindan aza.. Ama ne kadar gereksizmis o uzulmeler.. Evlendikten sonra o kadar onemsiz ki o albumler bilmem neler. Hic biri umrunda olmuyor. Gunlerini guzel gecirmeye bak o yuzden..

Son düzenleme:
evlenirken herşeyin iyisini istiyorsun doğal olarak ama evlendıkten sonra bunların ne kadar az önemsiz olduğunu görecesin..huzurunuza bakın..Allah mutlu etsin..

Makul hayaller kurarsanız gerçekleşme ihtimali yükselir ve istediğiniz olmadı diye böylesine üzmezsiniz kendinizi.
Bahsettiğiniz bindallı vs internetten sipariş usulü alınabilir
Her şehrin illa ki tavsiye edilen bir kuaförü vardı fotoğrafçıcı ha keza
Ben sizin yerinizde olsam keyfini çıkarırdım bugünlerin
Nihayetinde evet bir kez evleniyorsunuz ve bu güzel günleri maddeye bağladığınıza pişman olmayın sonra

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim de fotoğrafım yok ve bazı şeylerim eksik oldu,.Nişan yapmadık mesela. Biraz apar topar evlendik tayin işleri ve babamın yurt dışından gelmesini beklediğimiz her şeyimizi ona göre ayarladığımız için. Fotoyu sonra çektiririm aman ne olacak dedim. Gelinliğimi bir haftada falan hallettim tam içime sinmedi. Daha bir çok aksilik. Düğüne gelen fotoğrafçı kör gibi çekmiş resmen her hangi biri makine alsa eline daha güzel çekerdi. Para verdik bir de adama. Albüm için fotoyu da yazın çektiririm diye düşündüm kış vakti dış mekan olmazdı zaten. Biraz havaların ısınmasını bekliyorum.:))
Gerçekten pek çok aksilikle eksiklikle evlensen de daha çok güzel olan şeyler hatırlanıyor. Aynı evde eşinle geçimin mutluluğun yerinde olduktan sonra fotoymuş bindallıymış bir önemi yok. Dış mekan çekimini biraz erteleyebilirsin belki gerçekten güzel ve kalıcı birşey olsun istiyorsan eşinle konuşup daha geniş zamanda yapabilirsin.

Cnm neden boş yere uzuyorsun kendini evlenecegin adamı seviyorsan gerisi boş.benim ne dugunum nede gelinligim oldu ama hiç uzulmedim:)

Back
X