Cok iyi anliyorum duygularini. Cunku her kizin en buyuk hayali dugunudur ve o gunu muazzam olsun ister. Hakkin da...
Bundan 8 ay once evlenirken ben de ayni fikirdeydim.
Esim ve esimin ailesinin isteklerimi pek de onemsemedigi bir ortamda ne yaptim ne ettim, hayal ettigim dugune yakin bir seyler olmasini sagladim. Ama hicbir sey asla mukemmel olmadi tabii.
Bir bindallim vardi, herkes gelinligimi birakti onu konustu. Saraylardaki prensesler gibi bir tavir ekledi durusuma. Kendimi taniyamadim.
Sacim, makyajim... Adamlar beni alip birkac saatte bir peri kizi yapmislardi sanki. Gorenin ici gecti.
Binbir elemeden sonra buradan bir arkadasin onerisiyle Mersin'den Serkan Oztas'i getirttik dugunumuze. Tum dis mekan ve dugun cekimlerimizi o yapti. Feci eglendik.
Fotograflar bir geldi... Akli uctu herkesin. Gunlerce bakmalara doyamadim. Sanki dunyanin en guzel gelini ben, en muthis damadi esim ve en harika dugun fotograflari bizimdi.
Esimin facebook hesabinda, benim instagram'imda ortalik yikiliyordu fotograflarimizla. Gorenin evlenesi geliyordu.
Ama bilmiyorlardi ki biz aradan gecen 6 aya ragmen hala kari koca olamamistik. Ben vajinismustum ve esimle aramizda derin bir ucuruma sebep oluyordu bu durum.
Herkes fotograflarimiza, bindallima, gelin cicegime imrenirken ben her gun agliyordum tek basima.
Iki bucuk aydir baba evindeyim. Birazdan avukatla randevum var, bosanma davasi icin gorusecegiz.
Esimle tum o guzel dugun detaylarina ragmen bosaniyoruz. Aglaya aglaya, yana yana hem de...
Tek sorun vajinismus degil elbette. Oldukca buyudu bizim problemlerimiz. Simdi yeniden bir araya gelme ihtimalimiz filan yok.
Biliyor musun ben dugun albumumu hic gormedim. Fotografcimiz internetten gonderdi fotograflarimizi, album hazirlik asamasindaydi.
Hala dusunurum kendi kendime. Serkan Bey'i arayip albumu bana gonderin desem mi diye. Dusun ki fotograf meselesi benim icin nasil onemliydi.
Oysa hicbir onemi yokmus. Benim yuvam dagildi, sevdigim adamla sonsuza dek ayriliyoruz, hayallerim yerle bir oldu, adim evlenip bosandi oldu, psikolojim alt ust oldu. Keske sade bir nikah toreniyle evlenseydim de huzurum olsaydi.
Esim evimizi bana tutmadan sordu diye gelin girdigim eve bile kin gutmustum ben. Simdi o ev nasil burnumda tutuyor bilsen...
Ozellikle biz kadinlar birbirimizi kiskirtip sukseye, havaya, gosterise cok onem verip aslolanim huzur ve saglik oldugunu atliyoruz malesef.
Benim evliligimde payima dusen en buyuk hatam buydu.
Evleniyorsun sen.
Sevdigin adama kavusuyorsun.
Varsin bindallin siradan olsun.
Varsin fotograflarin amator olsun.
Yeter ki o pozlardaki mutluluk ve gulumsemeler hep sursun.
Aci bir ani olarak kalmasin.
Yuzun gulsun canim.
Evliligin daim olsun.
Bana Allah yeter...