- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi xandecanim
-
Canım benim sakın kendini suçlama Allah nasib etmemiş inşallah tekrar hamiş olacaksın sağlıkla kucağına alacaksın bebişini .. Bak Arkadaşımın ayağı kaydı 2 kat merdivenden yuvarlandı 7 aylıkken ama bebişr bişey olmadı Allah nasib etti yiyecek ekmeği varmış bu Dünya'da ... Sen sakın canını Sıkma tekrar yaşama dön yavaş yavaş .. Inan bana Allah çok büyüktür hersey yoluna girecek iş sende bitiyor :)ya ben salak gibi perde asmaya calistim ve sandalyeden dustum.coook uzgunum.sanada tesekkur ederim igilendigin icin.Allah razi olsun
Canım sanada çok üzüldüm Allah bir daha sana böyle bir acı yaşatmasın tez vakitte sağlıkla bir bebiş al inşallah kucağınaben bır 23 bırde 16 haftalık ıkı bebek kaybettım acın hiç bıtmıyo hep bı burukluk ama yasam da devam edıyo öldurmeyen her acı diriltir boyle ruh gıbı olmaya devam edersen yenıden deneme cesaretını bulamassın
seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynı duygu ve hisleri bende yaşıyorum,hemde 5 senedir,bende 4 aylık hamileylen bebeğimi düşürdüm,arkasından hep bir stres bir huzursuzluk vs...aslında o kadar çok uzun ki yaşadıklarım,artık susuyorum;çünkü kimse beni anlamıyor yada ben öyle düşünüyorum.o kadar mutsuzum ki....kendimi hapiste cezasının bitmesini bekleyen birisi gibi hissediyorum.bekliyorum,bekliyorum,bekliyorum....ama her günüm bir önceki günün aynısı.aslında psikiyatriste gitmemiz lazım ama ben hep 1.görüşmeden sonra bırakıyorum.hep mutsuzum.sen yapabilirsen git bir psikiyatriste.Merhabalar.son 6 aydir hicbirsey mutlu etmiyor beni.sebep alti aylik hamileyken bebegimi kaybetmem oldu.hemde keni hatamdan dolayi.butun hayatim deyisdi.huzurum kalmadi.insan bu kadarmi mutsuz olur.hic bir seye hevesim yok.butungun evde etrafimda insanlar ama ben kalbi kirik bir sekilde ruh gibi dolasiyorum.aylar yil gibi geciyor sanki.Alah yardimcimiz olsun.ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bazen umutlu olmaya calisiyorum am inanin bes dakika suruyor.yani boyle olmak isteiyorum aa elimde degil.siz nasil umutlu olmayi basara biliyormusunuz.yardim edin lutfen
Evet bir is bulsam cok iyi olur ama asil sorun o.ben rusyada yasiyorum dilide pek bilmiyorum.o kadar hevessizimki hic ogrenmeyede calismiyorum.o yuzden hicbir isde calisamam.yoksa bir dakika durmamCnm kendine oyalanıcak bir iş bul, ben senin yerinde olsam ana sınıfların da falan gönüllü yardımcılık yapardım bir süre.
Çocukların neşesi gerçek neşedir, saftır, insana çok iyi gelir. Onlarda kendini kaybedersin.
Bende seni cok iyi anliyorum.Allah yardimcin olsun seninde.anlatmak istersen burdayim canim.insallah birgun bizde burdan guzel haberlerimizi payasiriz..Psikologa gimek isterim.ama rusyada yasadigim icin turkceyi bilen bir psikoloq bulmak cok zor.ruscayi iyi bilmiyorum.Allah buyuk.insallaah sevidirir bizide...seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynı duygu ve hisleri bende yaşıyorum,hemde 5 senedir,bende 4 aylık hamileylen bebeğimi düşürdüm,arkasından hep bir stres bir huzursuzluk vs...aslında o kadar çok uzun ki yaşadıklarım,artık susuyorum;çünkü kimse beni anlamıyor yada ben öyle düşünüyorum.o kadar mutsuzum ki....kendimi hapiste cezasının bitmesini bekleyen birisi gibi hissediyorum.bekliyorum,bekliyorum,bekliyorum....ama her günüm bir önceki günün aynısı.aslında psikiyatriste gitmemiz lazım ama ben hep 1.görüşmeden sonra bırakıyorum.hep mutsuzum.sen yapabilirsen git bir psikiyatriste.
seni takip edeceğim ve güzel haberlerini okuyacağım.
amin cnm cok sağol allah kımseye yasatmasın cok zorCanım sanada çok üzüldüm Allah bir daha sana böyle bir acı yaşatmasın tez vakitte sağlıkla bir bebiş al inşallah kucağına
Bnde oylee dolasiyorumbtemizlik isi cikartipvduruyorum daha demin kalktim durdukyere odayi supurup sildim dunde bu saatlerde banyoyu temizliyordumMerhabalar.son 6 aydir hicbirsey mutlu etmiyor beni.sebep alti aylik hamileyken bebegimi kaybetmem oldu.hemde keni hatamdan dolayi.butun hayatim deyisdi.huzurum kalmadi.insan bu kadarmi mutsuz olur.hic bir seye hevesim yok.butungun evde etrafimda insanlar ama ben kalbi kirik bir sekilde ruh gibi dolasiyorum.aylar yil gibi geciyor sanki.Alah yardimcimiz olsun.ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bazen umutlu olmaya calisiyorum am inanin bes dakika suruyor.yani boyle olmak isteiyorum aa elimde degil.siz nasil umutlu olmayi basara biliyormusunuz.yardim edin lutfen
esinin tutumu nasil ?Merhabalar.son 6 aydir hicbirsey mutlu etmiyor beni.sebep alti aylik hamileyken bebegimi kaybetmem oldu.hemde keni hatamdan dolayi.butun hayatim deyisdi.huzurum kalmadi.insan bu kadarmi mutsuz olur.hic bir seye hevesim yok.butungun evde etrafimda insanlar ama ben kalbi kirik bir sekilde ruh gibi dolasiyorum.aylar yil gibi geciyor sanki.Alah yardimcimiz olsun.ne yapmam gerektigini bilmiyorum.bazen umutlu olmaya calisiyorum am inanin bes dakika suruyor.yani boyle olmak isteiyorum aa elimde degil.siz nasil umutlu olmayi basara biliyormusunuz.yardim edin lutfen
Esim iyi valla.gerci o konuda konusmayi sevmiyor.oda uzuluyor ama belli etmemeye calisiyor.ama ben anliyorum.esinin tutumu nasil ?
Bende oyleyim valla.bir tembellik bamis durumdayim.Allah sizinde yardimciniz olsun.yuzunuzu guldursun rabbimBen de aynı sebeplerden dolayı aynı hissediyorum.Benim de tam tersi evi temizleyesim bile yok .Normalde her c.tesi evi temizlerdim şimdi oturmak istiyorum boş boş.! kimyasal 1 dış gebelik geçirdim 1 sene içinde.Şİmdi ben de de eşimde de problemler çıktı napıcaz bilmiyorum.Korkuyorum.başka hiçbişey düşünemez oldum.Evliliğim de zedelenecek benim yüzümden diye korkuyorum
Allah sabir versin sanada canim.insallah iyi olur her sey.denemeye basladik.hayirlisi artik.ben bır 23 bırde 16 haftalık ıkı bebek kaybettım acın hiç bıtmıyo hep bı burukluk ama yasam da devam edıyo öldurmeyen her acı diriltir boyle ruh gıbı olmaya devam edersen yenıden deneme cesaretını bulamassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?