Hic bir sey mutlu etmiyor beni.yardim edin

ya ben salak gibi perde asmaya calistim ve sandalyeden dustum.coook uzgunum.sanada tesekkur ederim igilendigin icin.Allah razi olsun
Canım benim sakın kendini suçlama Allah nasib etmemiş inşallah tekrar hamiş olacaksın sağlıkla kucağına alacaksın bebişini .. Bak Arkadaşımın ayağı kaydı 2 kat merdivenden yuvarlandı 7 aylıkken ama bebişr bişey olmadı Allah nasib etti yiyecek ekmeği varmış bu Dünya'da ... Sen sakın canını Sıkma tekrar yaşama dön yavaş yavaş .. Inan bana Allah çok büyüktür hersey yoluna girecek iş sende bitiyor :)

Canım sanada çok üzüldüm Allah bir daha sana böyle bir acı yaşatmasın tez vakitte sağlıkla bir bebiş al inşallah kucağına

seni o kadar iyi anlıyorum ki,aynı duygu ve hisleri bende yaşıyorum,hemde 5 senedir,bende 4 aylık hamileylen bebeğimi düşürdüm,arkasından hep bir stres bir huzursuzluk vs...aslında o kadar çok uzun ki yaşadıklarım,artık susuyorum;çünkü kimse beni anlamıyor yada ben öyle düşünüyorum.o kadar mutsuzum ki....kendimi hapiste cezasının bitmesini bekleyen birisi gibi hissediyorum.bekliyorum,bekliyorum,bekliyorum....ama her günüm bir önceki günün aynısı.aslında psikiyatriste gitmemiz lazım ama ben hep 1.görüşmeden sonra bırakıyorum.hep mutsuzum.sen yapabilirsen git bir psikiyatriste.

seni takip edeceğim ve güzel haberlerini okuyacağım.

Evet bir is bulsam cok iyi olur ama asil sorun o.ben rusyada yasiyorum dilide pek bilmiyorum.o kadar hevessizimki hic ogrenmeyede calismiyorum.o yuzden hicbir isde calisamam.yoksa bir dakika durmam

Bende seni cok iyi anliyorum.Allah yardimcin olsun seninde.anlatmak istersen burdayim canim.insallah birgun bizde burdan guzel haberlerimizi payasiriz..Psikologa gimek isterim.ama rusyada yasadigim icin turkceyi bilen bir psikoloq bulmak cok zor.ruscayi iyi bilmiyorum.Allah buyuk.insallaah sevidirir bizide...

Kendini suçlamana hem kızdım, hem üzüldüm. Olur mu öyle saçma şey? Tutanamamış, nasip değilmiş. Veren de Allah alan da. Hamd et, Allah'a güven ki en hayırlısını nasip etsin sana. Yardıma ihtiyacı olanlara yardım edebilecek kadar sağlık ve gücün varken, böyle köşede oturup ziyan mı edeceksin gençliğini? En kısa zamanda toparlanman duası ile... Sevgiler...

tek sebebi düşük malesef.
düşükten sonra çoğu kadın bu depresyona giriyor.
hayattan zevk almamak karışık ruh halleri.allah kimseye tekrar yaşatmasın
zor elde edilen gebeliklerde daha fazla hasar bırakıyor düşük yapmak.
ama zamanla geçecek.unutamasanız da bastıracaksınız.

Öncelikle geçmiş olsun.Sizi anlıyorum bende bebeğimi kaybettim kalbi gelişememişti ve doguma kadar dayanamadı oğlum...
Bazı geceler ruyamda öyle güzel bu cocuk ki, sonra gidiyo kalkıyorum kapıya koşuyorum, kalp atışlari kulağımda hele o zımını
Her gardolabı açtıgımda karşımda minicik ayaklar, eller geliyor gözlerimin önüne

Ben kendimi şu şekilde teselli ediyorum, sizede tavsiyem ancak bu olabilir

Asla unutmuycam onu ama hayattan da vazgecmiycem.Ne güçlü annem var diycek

..ve en önemlisi benim bebeğim Allah a emanet, ben ve babasını karşılıycak buluşcaz
Başınız sağolsun,dua edin

Merhaba kizlar, hepinize cok gecmis olsun. Gecen sene ben de bebegimi kaybettim. Gunlerce agladim, gunduz uykulu gezdim sabahlara kadar uyanik. Uzakta oldugun icin de ne ailem ne bir arkadas komsu vardi yanimda. Olmek dusuncesi cok sk aklima gelmeye baslayinca psikologa gittim. Kaygi boxuklugu oldugunu soylediler. Beyinde bir enzim daha cok calisiyormus ve daha cok kaygi daha cok uzulmenize yol aciyormus. Hap kullandim 6 ay, ilk aydan farketti daha cok gulmeye daha mutlu olmaya basladim. Bir yil gecti simdi korksam da tekrar hamile kalmak istiyorum. Insallah sizler de atlatirsiniz!

Bnde oylee dolasiyorumbtemizlik isi cikartipvduruyorum daha demin kalktim durdukyere odayi supurup sildim dunde bu saatlerde banyoyu temizliyordum

Ben de aynı sebeplerden dolayı aynı hissediyorum.Benim de tam tersi evi temizleyesim bile yok .Normalde her c.tesi evi temizlerdim şimdi oturmak istiyorum boş boş.! kimyasal 1 dış gebelik geçirdim 1 sene içinde.Şİmdi ben de de eşimde de problemler çıktı napıcaz bilmiyorum.Korkuyorum.başka hiçbişey düşünemez oldum.Evliliğim de zedelenecek benim yüzümden diye korkuyorum

esinin tutumu nasil ?

Bende oyleyim valla.bir tembellik bamis durumdayim.Allah sizinde yardimciniz olsun.yuzunuzu guldursun rabbim

Allah sabir versin sanada canim.insallah iyi olur her sey.denemeye basladik.hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…