Biz çift maaşlıyız, kira gelirlerimizde var aylık ortalama elimize 50 bin para geçiyor.Evlerimiz farklı şehirlerde,bulumduğumuz şehirde 18 bine ev tuttuk.2 çocuk var.Okul ve kreş masraflarımız var.Arabamiz var şükür.10 senelik evliyim.Ekonominin iyi olduğu zamanlarda gecinemezdim ben,çünkü o zamanlar riske girip ev araba aldık.
Şimdi onların kredisi devede kulak kaldı.
Birde şu var.,mesela geçen dolaptan şarjli süpürge aldım gayet iyi çikti,sıfırı 8 bindi,dolaptan 1000 TL ye aldım.Bazen montta alıyorum,ankastre set 11 bine aldım simferin gayet iyi çıktı.65 inç TV aldık onvonnun 11 bine.Çok memnunum.
Özetle ekonomi kötü diyip illa arçelik bosh bakanlara anlam veremiyorum.Uygun fiyatada birçok şey mevcut.Mesela unitemi 2200 e aldım trendyoldan,sunta ama gayet güzel görünüyor.Kitaplikta aynı şekilde.Bizim insanımizda herşeyin en iyisi olsun 1.el olsun takıntıları da var biraz.
1.sinifi kızımı devlete verdim.Kurslarla destekliyorum.Yani tamam ekonomi kötü ama o şekilde yaşarsak dahada sıkıntıya girmeyiz.Keşke olmasa bende isterdim sıfır olsun herşeyin en iyisi olsun ama şartlar bu