Hiç bir şeyin altında kalmam diyen kızlar; Bana yardım etmelisiniz arkadaşlarım!

sanki dolabı teklif etmesi bahane gibi siz adama gıcıksınız bu da bahane mi oldu acaba laf sokmak istemeniz için

bilmiyorum ne gerek var ki gidip laf sokmaya çocukça olur bu davranışınız yani

e cnm zorla sizin evinize sokmamış yaa o dolabı
ne yani lazımsa bi bak demiştir
bence laf sokucak bi durum yok
ama yinede sen bilirsin...

bencede arkadaşın dediği gibi büyütülecek bir durum yok zaten eşiniz ifadesini vermiş yani alsaydı
belki laf sokuşturabilirdiniz yani bence konuyu büyütmeyin derim
badem çağrılmışsınız gidin olaki hava atılacak durum oldu o zaman devreye girersiniz

eşinin arkadaşının yaptığı hoş bir davranış deil eski püskü şeyi arkadaşına teklif etmiş insan utanır arkadaşına teklif ederken lmaz: ver eskiciye falan yada koy kapıya gitsin sonda yaptığını başta yap dimi,sanki bu eski püskü kırık dökük şeye ihtiyacınız olurmu gibisinden düşünmeden teklif etmiş :umursamaz: laf sokmayı boşver, gereksiz olur şimdi öle dandik bi konu için gereksiz bir kırgınlık girer araya,bi fırsatını bulup mesela eşyalardan falan konu açıp senin dolapda hala duruyor almaya tenezzül eden çıkmadı falan diyip bi kahkaha atabilirsin espri yapıyormuş gibi zemuszemus

Kötü niyetle söylememiştir heralde.. ınce bir tarz değil tabi. Biz kullanmıcaz isterseniz siz alın diyip almayıncada çöpe atmak :))) bence çok kaba bir davranış. ama kötü niyetli yapıldığını düşünmüyorum, laf sokmayın bence.. Kabalığına verin. iyi niyetli bir teklif yaptığını düşünmüştür arkadaşınız.

bence abarmışsınız hemde çok sadece samimiyetinize güvenip kullanırsan kulla demiş kapına atmamış
sanıırım siz onlar yeni evlendi ya evleri falan gzl biraz kıskandınız arkdalınızın eşini

konuyu okumaya baslarken önemli birsey oldugunu düsünmüştüm fakat saçma tek kelimeyle !! insanlar bazen ince düsünemiyorlar ki bunda kötü niyet aranacak bir durum söz konusu degil siz bence laf sokmak yada incitici olmak icin bahane arıyorsunuz

Bence okadar kirilacak bir konu deyil teklif etmis almamissiniz buyutmeyin bukadar ortada laf sokacak birdurum yok yani bosver

Hakaret yok bişey yok..neyine laf sokacaksın?..
Eski dolabı belki sende eski ıvız zıvır koyarsın..bodrumda veya tavan arasında diye de teklif etmiş olabilir..
Al bunu salonunun en nadide köşesine koy,sizin eve bu yakışır dememiş ki...

Sizin gibi "mükemmel ötesi" bir insana iyilik yapmak istemekle çok büyük hata yapmış adam.

Haddini bildirin tabi,ne demişler "hiç bir iyilik cezasız kalmaz".

bence gayet iyi niyet çerçevesinde söylenmiş birşey kötü bir ima olduğunu sanmam..balkona koyabilirsiniz.ardiyeye koyarsınız..olur olur nerden bilsin adamcağız işinize yaramayacağını,beğenmeyeceğinizi.iyi niyetiyle teklif etmiş.eşinizde gereken cevabı vermiş.sonuçta gerçekleşmiş...ortada laf sokacak bir sorun , terbiyesizlik yok!...siz evveliyatından bu arkadaşa gıcık olmalısınız ki böyle birşeyi sorun haline getirmişsiniz gibi geldi bana..

Ayol adam napmış..lmaz: belki balkonunuza falan koyarsınız diye söylemiştir. Bunda bu kadar kızacak ne var sanki... Ağzının payının vermeyi gerektirecek ben bişey göremedim..

Aynen ya aynen böyel işte.kaydirigubbakcemile3. toparlayıpta yazamamıştım.. Gece gece insan ne yazcanıda bilemiyo..:bbo:

bencede güze bir seneyo yazalım ve o edepsizi ipe götürelim arkadasım.. ne demek sizeee koskacaa sizee eski püskü dolabı teklif eder.. kesin altında bişiy var. ramazandı ya sizi muhtaç mı gördü acaba.. eğer öyleyse bir sopanın üstünü parayla kaplayın kağıt madeni farketmez.. ve onu paranızla dövün... hah işte anlasın.. siz onun eskisine mi muhtaçsınız ayol.. kiminle dans ediyor o.. kendine gelsin. biz arkandayız....
yada evde ne kadar eski psükü eşya varsa toplayın sen seversin diye getirdim diyin.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :lepi: vereliniortak

madem ardiyeye balkona koyulabilcek bişey neden kendi koymuyor o zaman...terbiyesizlik bunu teklif etmek...ama laf atmanıza da gerek yok merak etmeyin zaman gelir daha iyi bi cevap vermiş olursunuz siz ona..boşu boşuna gerginlğe gerek yok...

Ben olsaydım,böyle bir saçmalığı kendime dert etmezdim.
Kusura bakmayın ama ben burada bir dert göremedim
Eşinize teklif edilmiş,bıçak zoruyla verilmemiş birşey
Alır yada almazsınız o sizin sorununuz.
Ama bunu bir missilemeye çevirip,gideyimde haddini bilderiyim dediğiniz zaman
Sizin yapmak istediğinizin,onların yaptığından daha sakil olduğunu söylemek isterim.

arkadaşım üzüldüm durumuna açıkcası için ne kadar hırs ve fenalık dolu yada öle gözüküyor öle olmasa bile şu anda bana onu yansıttın yazdıgın mesajla...hiç birşeyin altında kalmaya bilirsin ama bunu terbiyesizlikle yapma bence efendilikle yap!.....ki bu durumda altında kalabilecegin bi şey yok böle şeylere takılma kendinide üzersin cevrendeki insanlarıda belki evine gittigin zaman sizi çok iyi agırlayacak neden köprüleri yakıyorsun kia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…