• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hİç bir şeyin yolunda gitmemesi..

banebade

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
264
199
18
Merhaba,

Kv,görümce belası, maddi sıkışıklıklar , özel sebeplerde aniden hiç gerçekleşmemesi mümkün olmayan ani aksilikler, iş hayatımın alt üst oluşu, gittiğim görüşmelerde son saniye elenişim, kesin gözüyle baktığım hiç birşeyin son dakika gerçekleşmemesi..

Ben cok sıkıldım bu durumdan artık.. art arda yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu.. işin içinden çıkamıyorum sizdede böyle dip noktada olduğunuz sesinizi bağırsanızda duyuramadığınız,allaha yalvarsanızda çözüme kavuşmadığını gördüğünüz şeyler oldu mu..
İçim acıyor.
Dua ediyorum
Adak adıyorum..
Olmayınca olmuyor. Komik gelebilir ama üstümde büyü mü var diye düşünmeden edemiyorum.
Bencede evet çok saçma ama en ufacık bir şey bile olumlu gitmez mi ? Benim hayatımda gitmiyor.. her şey arapsaçı yardım edin :(

Boyle zamanlarimiz hepimizin olmustur benim de oldu. Neden her sey ust uste gelir deriz bazen. Sonra ben bir kayip yasadim ve anladim ki hayatta olumden baska kafaya takilacak hic birsey yok. Her sey gelip geciyor Allah gecmeyen acilar yasatmasin gerisi bos inanin.

Başınız sağolsun,çok doğru ..
Ölümden başka her şey yalan.. bu süreçte bende ani bi ölüm yaşadım

Allahım sağlık sıhhat versin inşallah da geri kalan her şey olur gider bana inan.
Senin ya da sevdiklerinden birinin sağlığı yerinde yoksa işte o zaman çok büyük sıkıntı...

Çok şükür sağlığımız yerinde
Çok haklısınız ama bakıyorum 2 seneye heveslendiğim ya bismillah dediğğm her şeyin kapısı kapanmış yüzüme .
O kadar saçma sebepler ki ben buna anlam veremiyorum zaten

Merhaba,

Kv,görümce belası, maddi sıkışıklıklar , özel sebeplerde aniden hiç gerçekleşmemesi mümkün olmayan ani aksilikler, iş hayatımın alt üst oluşu, gittiğim görüşmelerde son saniye elenişim, kesin gözüyle baktığım hiç birşeyin son dakika gerçekleşmemesi..

Ben cok sıkıldım bu durumdan artık.. art arda yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu.. işin içinden çıkamıyorum sizdede böyle dip noktada olduğunuz sesinizi bağırsanızda duyuramadığınız,allaha yalvarsanızda çözüme kavuşmadığını gördüğünüz şeyler oldu mu..
İçim acıyor.
Dua ediyorum
Adak adıyorum..
Olmayınca olmuyor. Komik gelebilir ama üstümde büyü mü var diye düşünmeden edemiyorum.
Bencede evet çok saçma ama en ufacık bir şey bile olumlu gitmez mi ? Benim hayatımda gitmiyor.. her şey arapsaçı yardım edin :KK43:
Her kışın sonu mutlak bahardır elbet hersey yoluna girer bunlarda bir imtihan oyle düşünün Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermezmis düzelecektir zaman sabir herseyin ilacı 🙏

Yemin ederim etmeye çalışıyorum ama olmuyor olmuyor
Hani bi noktada takılı kalsam kendimi geliştireyim çözüm bulayım
Her konuda mı veto yer bi insan çıldıracağım

Her insanın o dönemleri oluyor hele evlilik öncesi her şey iyice ters gidiyor.
Sinir stres derken kendine bir şey olur Allah korusun.
Güzel günler gelince dönüp bakacaksın ben ne yangınlar gördüm, nelerin üstesinden geldim diye.
Güçlendikçe kendinle gurur duyacaksın.

Herşeyin hayırlısını istemek lazim olmuyorsa vardir bundada bir hayir...
Rabbim büyük en kisa zamanda sıkıntılarınızı gidersin insallah canim 🤲

Her insanın o dönemleri oluyor hele evlilik öncesi her şey iyice ters gidiyor.
Sinir stres derken kendine bir şey olur Allah korusun.
Güzel günler gelince dönüp bakacaksın ben ne yangınlar gördüm, nelerin üstesinden geldim diye.
Güçlendikçe kendinle gurur duyacaksın.

Belkide.. ama ölmeyi herseyden herkesten vazgecmeyi bu anıma kadar hiç düşünmemiştim

İnşallah.. ölmeyi hiç bu kadar istememiştim
Ölmekte bir çözüm degılkı bence hiç böyle saçma düşüncelere girmeyin ölmek bı başlangıç mı yoksa bı sonmu bilemeyiz degılmı ☺️

Back
X