- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de bacim. Bağliyim sanki ya;(Merhaba,
Kv,görümce belası, maddi sıkışıklıklar , özel sebeplerde aniden hiç gerçekleşmemesi mümkün olmayan ani aksilikler, iş hayatımın alt üst oluşu, gittiğim görüşmelerde son saniye elenişim, kesin gözüyle baktığım hiç birşeyin son dakika gerçekleşmemesi..
Ben cok sıkıldım bu durumdan artık.. art arda yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu.. işin içinden çıkamıyorum sizdede böyle dip noktada olduğunuz sesinizi bağırsanızda duyuramadığınız,allaha yalvarsanızda çözüme kavuşmadığını gördüğünüz şeyler oldu mu..
İçim acıyor.
Dua ediyorum
Adak adıyorum..
Olmayınca olmuyor. Komik gelebilir ama üstümde büyü mü var diye düşünmeden edemiyorum.
Bencede evet çok saçma ama en ufacık bir şey bile olumlu gitmez mi ? Benim hayatımda gitmiyor.. her şey arapsaçı yardım edin![]()
Belkide.. ama ölmeyi herseyden herkesten vazgecmeyi bu anıma kadar hiç düşünmemiştim
Bade lütfen kendine gel. Hayatındaki hiç bir şey vazgeçemek için çok değerli değil, vazgeçilmez değil. Asıl sıkıntın parazit sevgilin ve ailesi. Belki de bu kadar ısrarla peşinden gittiğin şeyler seni uyarmak ve hayatını değiştirmek için uyarıdır.
Belki de bu insanlardan ayrılmak, kurtulmak ve sonrasında tekrar başka yeni bir hayata başlayıp, yeni işlere bakmak senin için daha hayırlı olacaktır.
Bir şeyi isteyince gözünü karartan bir yapın var gibi. Böyle olunca aslında dikkat etmen gereken şeyleri gözden geçirir, kendini uçuruma sürüklersin.
Senin kendine olan saygını, değer yargını etkilemişler. Kimse ve hiç bir şey bu kadar stres için değmez.
Otu, b.ku, deliyi, akıllıyı, değecek olanı, olmayanı
Her seyi kafama takardım. Günlerce kurar kurar, aynı meseleyi yatırır kaldırır kendime eziyet ederdim.
Şimdi yavrum var.
Onun sağlık sorunları tüm dünyam oldu.
Herkesi taktım totoma afedersin.
Sağlık olsun boş laf değil.
Çok şükür bugunumuze.
Dayamıyorumki
Aglamak istiyorum sesimi duyuramayacağım biliyorum
Kalbim sıkışıyor
Vicdanım hiç rahat değil
Kabus görüyorum her gece
Yasadığıma pişman olup isyan ediyorum rabbim canımı al diye..
Ben neyin içindeyim neleri kafama takıp dert ediyorum bilmiyorum ama tek bildiğim bi girdabın içinde karanlıktayım.
Keske simdi uyusam ve bi daha hiç uyanmasam diye daldığım kacıncı uykumdayım..
Kesinlikle size katılıyorum bu olayın sevmekle bir ilgisi yok annemide çok severim ama annemlede aynı yatakta yatamam aynı şey. İlk olan herşey çok tatlıdır değişiktir. Sonrası alışkanlık oluyor. Burada ben 30yıldır kocamla hergün yatağa girdiğimde heycanlanırım diyen kadın yalan söyler.
Biz farkında olmasak da, birilerinin sözleri ve rol yeteceği gözümüzü bir süreliğine boyasa da içten içe hisseder ve analiz ederiz . Sürekli gözlerimiz, tüm duyularımız insanları, çevreyi kaydeder ve analiz ederiz. Lütfen ertele. Israrcı olup oldu bittiye getirmeye çalışırlar. İstemiyorum. İçe sinen bir düğün olsun der, tartışmaya kapatıp erteliyorum. İstemiyorum dersin. Olur biter. Parayı, yapılan masrafı düşünme. Kimseyi, akraba, tanıdık nişanlını boş ver. Virüs zamanı başka bahane bulmana bile gerek yok.
Hayat bir süreç şeklinde devam eder
İçinde kayıp edişler, hayal kırıklıklar, umutsuzluklar elbette barındıracak ,
Ama bu hep böyle kalmayacak , evren bunun yaşanmasını istiyor , sizde kabüllendikten sonra yeni bir sayfa açılacak içinde yeni umutlar, fırsatlar, şanslar olacak
Siz direndikçe değişim beklemeyin![]()
bu hayatta üzüntü de keder de sonsuza dek sürmez bunu kendinize hep hatırlatın. bu da böyle bi dönem. bazen bataklığa saplanırız hayat böyledir. güzel günler elbette gelecek güzel düşünün
Maalesef bende içinden çıkamadığım sabrımın sınandığı ,dilediğim çabaladığım hiç bişeyin olmadığı dönemdeyimMerhaba,
Kv,görümce belası, maddi sıkışıklıklar , özel sebeplerde aniden hiç gerçekleşmemesi mümkün olmayan ani aksilikler, iş hayatımın alt üst oluşu, gittiğim görüşmelerde son saniye elenişim, kesin gözüyle baktığım hiç birşeyin son dakika gerçekleşmemesi..
Ben cok sıkıldım bu durumdan artık.. art arda yaşadığım olumsuzluklar beni çok yordu.. işin içinden çıkamıyorum sizdede böyle dip noktada olduğunuz sesinizi bağırsanızda duyuramadığınız,allaha yalvarsanızda çözüme kavuşmadığını gördüğünüz şeyler oldu mu..
İçim acıyor.
Dua ediyorum
Adak adıyorum..
Olmayınca olmuyor. Komik gelebilir ama üstümde büyü mü var diye düşünmeden edemiyorum.
Bencede evet çok saçma ama en ufacık bir şey bile olumlu gitmez mi ? Benim hayatımda gitmiyor.. her şey arapsaçı yardım edin![]()
Maalesef bende içinden çıkamadığım sabrımın sınandığı ,dilediğim çabaladığım hiç bişeyin olmadığı dönemdeyim
Rahatlatamıyorum üstüne birde kimse mutsuz olduğumu anlamasın üzgün olduğumu anlamasın diye mutlu rolü yapardım kendi aileme nişanlımın ailesine işyerindekilere artık onu da bıraktım ,saçımı bile taramaz oldum işe giderken ne giydim diye bakmıyorum, işten eve gelince bi yatıyorum ne zaman düşünceler kafamı kurcalamaya başlıyo o zaman bu siteye giriyorum, internetten video izliyorum sırf beynimdeki düşünceleri dinlememek içinNasıl geçecek?
Nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi?
Benim nefesim daralıyor.
1-2 saatlik uyku ile ayakta duruyorum..
Rahatlatamıyorum üstüne birde kimse mutsuz olduğumu anlamasın üzgün olduğumu anlamasın diye mutlu rolü yapardım kendi aileme nişanlımın ailesine işyerindekilere artık onu da bıraktım ,saçımı bile taramaz oldum işe giderken ne giydim diye bakmıyorum, işten eve gelince bi yatıyorum ne zaman düşünceler kafamı kurcalamaya başlıyo o zaman bu siteye giriyorum, internetten video izliyorum sırf beynimdeki düşünceleri dinlememek için