• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hİç bir şeyin yolunda gitmemesi..

Bi telefona ihtiyacım var çalsın dünyam değişsin istiyorum.
Çok bir şey değil ki ?

çok bir şey, hayatımız masallardan ibaret değil

telefon çalıp dünyamız değişmiyor

hiç birimizin ki değişmedi

çünkü bu sorunların çoğu zaten bizden kaynaklı

hani klişe laf vardır ya kendin başka şehre gitsen de sorunlardan kaçamazsın çünkü beynin seninle gelecek diye

çözüm takmamak

örneğin vefat eden yakının kim bilmiyorum ama hepimiz bu dünyadan gideceğiz

bu olağan bunu kabullenmek önemli

yarın da ölebiliriz onlarca yıl sonra da bu nedenle ölüm odaklı değil an odaklı yaşamalıyız

evlilik düğün aileler komşular kuzenler dıdısı dıdısı

bir süre sonra önemsizleşecek

bu aşamada tek çözümün her şey olumsuz diye kodlamamak

olumlama yapmak

işim var evleniyorum eşyam vs hazır annem sağlıklı yanımda vs

ama sen işim var ama şöyle şöyle sorunları var

evleniyorum ama kv ve görümce sıkıntılı

eşyam hazır ama şunlar eksik kv böyle dedi de şöyle yaptı

annem sağlıklı yanımda ama ona aslında derdimi anlatamıyorum diyorsun

bardağın dolu bölümüne bak

sen bardakta bazı boşluklar var diye tüm bardağı atmaya kalkıyorsun ama o içindeki dolular kim bilir kaç milyon kişinin hayali

Ben neden düzeliceğine asla inanmıyorum?
Size kayıp yaşadım demiştim ya bugun rüyamda gördüm çok mutsuz,bitmişti resmen..
Hayatımdaki herkesi kötü etkiliyorum!
Benimle kimse sohbet dahi etmek istemiyor belkide benden kaçıyorlar farkında değilim.
Olumsuzum işte.
Bütün olumsuzluklarıda peşimden alıp geliyorum
Bi telefona ihtiyacım var çalsın dünyam değişsin istiyorum.
Çok bir şey değil ki ?
Herkese normal olan bi şeyi bende bekliyorum.
Bu kadar mı kötü kalpliyim ki rabbim bana güzellikleri yaşatmıyor..
Maalesef bende içinden çıkamadığım sabrımın sınandığı ,dilediğim çabaladığım hiç bişeyin olmadığı dönemdeyim
ben yazmışım gibi hissettim.

Lütfen zor dönemlerden geçiyoruz. Sosyal medyanın da depresyona kötü etkileri var. Olumlu şeylere odaklanmak bazen mümkün olmuyor. Sağlıklı düşünemiyoruz. Birinden yardım alın. Psikiyatri uzmanı veya klinik psikologlardan. Kendinizi kapatmayın.

Lütfen zor dönemlerden geçiyoruz. Sosyal medyanın da depresyona kötü etkileri var. Olumlu şeylere odaklanmak bazen mümkün olmuyor. Sağlıklı düşünemiyoruz. Birinden yardım alın. Psikiyatri uzmanı veya klinik psikologlardan. Kendinizi kapatmayın.
Şöyle dönüp baktığımda , hiç bi yerde rahat olmadığımı görüyorum ,nişanlıyım eve eşya , gelinlik vs. hiç bişeye kendim karar vermediğimi görüyorum hı mutluluğu tabiki de buna bağlamıyorum hiç bi zaman maddi elle tutulur şeylerle mutlu olmadım yine bugün ki eşyalarım olsaydı ama kafam rahat ve huzurlu olsaydım bunu isterdim şimdi mutsuz olduğum için ev kurucam hiç bişeyi birbirine tamamlayamıyorum hep nişanlımın ve başkalarının zevkine göre alıp yaptığımı görüyorum şimdi diyorlar eksikler var ona bak şunu seç ertelemeyin hevesim kalmadı ki neyi neyle bağdaştırayım ben eşya alırkende ağladım üzüldüm ,sonrasında da herşeyde bişey çıktı yani kafama göre mutlulukla yapamadım kendime de kızıyo suçluyorum geçmiş bitmiş yapsaydın diyorum şimdi üzülmenin kime faydası var tadım kalmadı hevesim kalmadı, sosyal medyaya bakıyorum herkes çok mutlu başlıcakları yeni hayat için hevesli heycanlı onları izleyerek kendi hayatımı unutup rahatlıyorum bi süre bide burası var hiç tanımadığım insanlarla konuşuyorum iyi geliyo sanki böyle geçiyo günler

ASTROLOJİ DANIŞMANINA GİDİN HARİTANIZDA BELLİ DÖNEMLER OLUYOR HERKESİN YAŞADIĞI ÖYLE BİR DÖNEMDE OLABİLİRSİNİZ DURUMUNUZ İYİYSE VE ASTROLOJİ İLMİNE İNANIYORSANIZ MUTLAKA DANIŞMANLIK ALIN YA DA KENDİNİZ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIN.. BENİM TEK ÖĞRENDİĞİM İYİLİK HER ŞEYİ SAVURUYOR. KARŞILIK GÖRMEDEN YAPTIĞINIZ İYİLİKLER OLACAK MESELA SOKAK KEDİLERİNE YARDIM YA DA TANIMADIĞINIZ ÇOCUKLARA YAŞLILARA YARDIM GİBİ

Şöyle dönüp baktığımda , hiç bi yerde rahat olmadığımı görüyorum ,nişanlıyım eve eşya , gelinlik vs. hiç bişeye kendim karar vermediğimi görüyorum hı mutluluğu tabiki de buna bağlamıyorum hiç bi zaman maddi elle tutulur şeylerle mutlu olmadım yine bugün ki eşyalarım olsaydı ama kafam rahat ve huzurlu olsaydım bunu isterdim şimdi mutsuz olduğum için ev kurucam hiç bişeyi birbirine tamamlayamıyorum hep nişanlımın ve başkalarının zevkine göre alıp yaptığımı görüyorum şimdi diyorlar eksikler var ona bak şunu seç ertelemeyin hevesim kalmadı ki neyi neyle bağdaştırayım ben eşya alırkende ağladım üzüldüm ,sonrasında da herşeyde bişey çıktı yani kafama göre mutlulukla yapamadım kendime de kızıyo suçluyorum geçmiş bitmiş yapsaydın diyorum şimdi üzülmenin kime faydası var tadım kalmadı hevesim kalmadı, sosyal medyaya bakıyorum herkes çok mutlu başlıcakları yeni hayat için hevesli heycanlı onları izleyerek kendi hayatımı unutup rahatlıyorum bi süre bide burası var hiç tanımadığım insanlarla konuşuyorum iyi geliyo sanki böyle geçiyo günler
Sürekli başkasını mutlu etmeyi görev edinmişsiniz, karşıdaki de çok sorun çıkarmış veya çıkarılmasına göz yummuş, artık lanet olsun tavrıyla her şeyi bırakmakla sorunu çözeceğim diye düşünüyorsunuz ama iç dünyanız artık haykırıyor. Bir yandan da kendinizi suçlu hissediyorsunuz. Bu durumdan uzaklaşın. Bir süre her şeyden uzaklaşın. İşinize odaklanın, güvendiğiniz bir yere gidin, evlilik kararını askıya alıp biraz destek alın. Terapiye gidin. Size daha iyi gelecek şeyler bunlar. Bir kere de kendinizi düşünün. Anneniz ve babanız eğer siz bu şekilde mutsuz bir yaşama Adim atarsanız daha mutsuz olacak. Evlilikten döndüm diyemiyorsanız tarihi erteleyin ve paylaşın onlarla. Kimse önemli değil, sizden başka

Sizin derdiniz suanki ilişkiniz sanırım. Sorun neyse onu çözmek için odaklanın bı telefon çalmasını beklemeyin

Back
X