Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç bir sorun yokken bebeğine erken kavuşmak için aşılama yaptıranlar veya yaptırmak isteyenler??
Amin canımm Allah razı olsun.. dua ediyorum sana inşallah tez zamanda herşeyin düzene girer de sağlıkla hamile kalırsın canım Allah yardımcın olsun.. bol bol Rabbi hebli mines salihin oku canım ben geçen ay çok okumuştum hala okuyorum..
Benim yumurtlama sorunum var canim 3cu yilimdayim hala bebeyim yok cok uzuluyorum.1 aya falan aşılama yapdirmak isdiyorim ama korkuyorum bilmiyorum ne yapayim.rahim filmi cekdirdim oda acik cok sukur ama olmuyor artik ne yapacagimi bilmiyorum
Benim yumurtlama sorunum var canim 3cu yilimdayim hala bebeyim yok cok uzuluyorum.1 aya falan aşılama yapdirmak isdiyorim ama korkuyorum bilmiyorum ne yapayim.rahim filmi cekdirdim oda acik cok sukur ama olmuyor artik ne yapacagimi bilmiyorum