Hiç bir sorun yokken bebeğine erken kavuşmak için aşılama yaptıranlar veya yaptırmak isteyenler??

Aşılama yapdiranlar banada yardimci ola bilirmisiniz?asilama yapdirmak isdiyorum ama korkuyorum aci falan olurmu acitirmi?yardimci olursaniz sevinirim

Amin canımm Allah razı olsun.. dua ediyorum sana inşallah tez zamanda herşeyin düzene girer de sağlıkla hamile kalırsın canım Allah yardımcın olsun.. bol bol Rabbi hebli mines salihin oku canım ben geçen ay çok okumuştum hala okuyorum..
Tamam canım sağol okumaya başladım bile;)

Aşılama yapdiranlar banada yardimci ola bilirmisiniz?asilama yapdirmak isdiyorum ama korkuyorum aci falan olurmu acitirmi?yardimci olursaniz sevinirim
Canım ben olmadım bu ay klomen kullanıyorum adet olursam gelecek ay laparoskopi olucam..
Senin ne sorunun var??

Canım ben olmadım bu ay klomen kullanıyorum adet olursam gelecek ay laparoskopi olucam..
Senin ne sorunun var??
Benim yumurtlama sorunum var canim 3cu yilimdayim hala bebeyim yok cok uzuluyorum.1 aya falan aşılama yapdirmak isdiyorim ama korkuyorum bilmiyorum ne yapayim.rahim filmi cekdirdim oda acik cok sukur ama olmuyor artik ne yapacagimi bilmiyorum

Benim yumurtlama sorunum var canim 3cu yilimdayim hala bebeyim yok cok uzuluyorum.1 aya falan aşılama yapdirmak isdiyorim ama korkuyorum bilmiyorum ne yapayim.rahim filmi cekdirdim oda acik cok sukur ama olmuyor artik ne yapacagimi bilmiyorum
Aşılama yaptır canım ben geçen ay yaptırdım 1. De çok şükür tuttu

Benimde 4.cü yılım canım:(
Inşallah bu ay ikimizinde yüzü gülsün..

Back
X