Gebeliğe Hazırlık Hic bir sorunum yok ama hamile kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumda asilama yapmami soyledi. Kendi kendime sanki bi sorunum varda bulamiyorlar gibime geliyor. İcimde doktorlara guvensizlik var artik asilamayada inanmoyurm.
Ben aşılama ile Hamile kalamadım ama bu forumda ve çevremde aşılamayla hamile kalan da azımsanmayacak sayıda canım maddi durumun elverişli değilse tıp fakülteleri raporlu yapıyor evladı bizlere nasip eden rabbim bazı şeylerde vesilesi önemli olan vesileyi bulmak sen herşeyi yap gerisini Allah'a havale et en azından aklında pürüz kalmasın spermi direkt yumurtanın yanına bırakıyorlar belki normal ilişkide rahim ağzında kalıyor bunu sen bilemezsin canım

Tamam onuda deneriz. İnsallah olur vakit gitdikce sabr kalmiyor.

Aşılama nin maliyeti ne kadar acaba

Beeeeen kafayı yicem artık dua bile etmiyorum o derece tamamen umidimi yitirdim isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum yumurtaliklarim harika esimin testleri harika hormon testleri harika rahim filmi harika ama yok olmuyor bi hastalik olsa sevinicem en azından tedavi uygulariz dicem ama hicbirsey yokken olmamasi daha kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…