• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Bir yemek Çeşidini Sevmeyen Eş Adayı ! :(

Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen :KK43:
ne kadar terbiyesizce bir düşünce alıştırmak senin elinde. sana ne adamın yemek zevkinden. ne diye adamı değiştirmeye çalışıyosun. o zaman evlenme. ya otu bo...u yiyen bir adamla evlen ya da adamı değiştirmeye kalkma. yazık ya acıdım adama senin ve annenin elinde neler çekiyodur kimbilir

Canım benim işin gerçekten zor ya bi gün sevmediği bişeyi yemeğin içine belli olmıcak kadar koysan tepkisine baksan yiyo mu yemiyo mu çünkü bende maydanoz,nane,taze soğan,karnabahar,dere otu,nohut sevmem :KK70:sayınca da amma çokmuş ama annem ben sevmiyorum diye yemeklere koymamazlik etmiyo mecbur bende afiyetle yiyorum ama benim için sadece küçük koyuyo yeşillikleri o bile cok etkili:-)

ne kadar terbiyesizce bir düşünce alıştırmak senin elinde. sana ne adamın yemek zevkinden. ne diye adamı değiştirmeye çalışıyosun. o zaman evlenme. ya otu bo...u yiyen bir adamla evlen ya da adamı değiştirmeye kalkma. yazık ya acıdım adama senin ve annenin elinde neler çekiyodur kimbilir
sanane Canım allah allah Saygısıza Bak.....
Ben bakamıosam Senmi Bakıcaksın Hanımefendi Nişanlım o benim nişanlım haddinizi bilin.

Alistirmaya calisma evlenince evde yemekleri sen yapacaksin. Standart yemegini yap bi yemez iki yemez. Biz esimle evlendigimizde esim 30 yasindaydi. Biber yemez, ispanak haric sebze yemez, bulgur pilavi yemez, corba icmez. Anca et tavuk pilav salata. Baslarda yemege biberi normal dogruyordum ayiriyordu simdi incecik dogruyorum ayiramiyo mecbur yiyo:) alistida zaten. Haftada 2-3 sebzede pisiyo mecbur yiyo. Yani evet senin elinde ve eevet damak tadi degisecek.

Ya bu deveyi gúdecen ya da bu diyardan gidecen.yapcak bisey yok.nd yiyosa onu yapcan hergun

:) yemek seçmek kötü bişey ben seçerim mesela peynirden iğrenirim domates hiç yemedim zeytin ağzıma sürmedim bunun gibi vs. allahtan eşim ne versen yer bu durumda hep kendi istediğimi yapıyorum çay kahve olayına takılma bende kahve severim eşimde versem 2 demlik çay bitirir 1 saatte. ama yemek olayını zamanla aşacaksınız akşam eve gelicek ne bulacak soğanları robotta çek bende sevmem soğanlar gözüksün, maydonozlarıda aynı şekilde yap kırsın inadını. Ben 25 yaşındayım geçen hafta ilk defa kapuska yedim güzelmiş yoğurtta yememiştim hiç yiyorum ki 4 aylık evliyim eşim sağolsun kandıra kandıra yediriyor hatta bana yoğurt makinesi almış evde yapalım diye

Alistirmaya calisma evlenince evde yemekleri sen yapacaksin. Standart yemegini yap bi yemez iki yemez. Biz esimle evlendigimizde esim 30 yasindaydi. Biber yemez, ispanak haric sebze yemez, bulgur pilavi yemez, corba icmez. Anca et tavuk pilav salata. Baslarda yemege biberi normal dogruyordum ayiriyordu simdi incecik dogruyorum ayiramiyo mecbur yiyo:) alistida zaten. Haftada 2-3 sebzede pisiyo mecbur yiyo. Yani evet senin elinde ve eevet damak tadi degisecek.
Oyy bebişinize Kurban :)) ohh valla negüzel yorumlar Okuyorum Savaşa Hazır gibi Hissediyorum kendimi :) :KK11::KK11:

Çok az törpüleniyor ama tamamen değişmiyor (kocası soğan, sarımsak, kabak, ıspanak, karnabahar, pırasa, maydanoz, yeşil fasulye yemeyen kadın :))

Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen :KK43:
Allah başka dert vermesin.

ben de çok seçerim.
sebze meyve sevmem. koy bana patates, pilav, baklava. eşim de sebze meyve düşkünüdür. o kendi sevdiklerini yer, ben de kendi sevdiklerimi yerim. anlaşıp gidiyoruz 11 senedir :)

O yapsın yemekleri, sorun kalmaz.
12435228_435154610028996_451636835_o.webp

Nişanlımın Yaptıgı Makarna :(( Daha ne diyeyim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Yahu Bunlar Tek cins herkesde aynı şeyleri sevmiyor :mad::mad::mad:
Daha sayamadığım bir çok sebze.. Şimdilik ıspanağı karnabaharı fasülyeyi ağzında yüz kere çevirip öğüyerek de olsa yiyor tabi doyacak kadar değil senede 2 defa filan. Soğanı sarmada köftede yemeye başladı bu kadar oldu bizim 2 yılda

Oyy bebişinize Kurban :)) ohh valla negüzel yorumlar Okuyorum Savaşa Hazır gibi Hissediyorum kendimi :) :KK11::KK11:
Haha :) cok sagol canim. Sonuc olarak bu kadar yemek secen adama gore yemek yaparsan oda sana mudehale etmis olmayacak mi? Bazi sacma yorumlari hic takma. Oturup masada beraber yemek yiyemeyeceksen ne anlami kalir? Oda hosgorulu olcak sen yemek istiyorsan senle beraber yiyecek. Bende et yemezdim mecbur alistim ama hergunde yiyemem di mi ;)

Ben bildiğim adam sana alışmaz sen ona alışmaya uyum sağlama başlayacaksın yemiyorum diyorsa bu devam edecek bilmeni isterim eşim evlendiğimizde yemeğin içinde eti asla yemem dedi halen öyle bende o şekilde yemek yaptım erkekler yemek konusunda asla değişmez , çok büyük sıkıntı olacak anlaşılan benim eşim ot obur ama bende etobur olduğum halde ona uyum sağladım pişirdiğim halde yemedi

Back
X